Spring naar bijdragen

fofies

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    415
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

900 profielweergaven

fofies's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. fofies

    Jaarpact

    Hola frummers, ik meld me weer es een keertje vanuit spanje. Ben nog steeds nuchter, al 3 1/2 jaar. Heb nog niet 1 keer de alco gemist. Ik heb een paar rot maanden achter de rug met paniek/angstaanvallen maar geen seconde aan drank gedacht. Slik nog wel paroxetine helaas, kom daar niet zo makkelijk af. Voor alle stoppers....jullie zijn toppers. Voor de starters....sterkte met de strijd tegen de alco....hetcgaat jullienlukken...sluit jexaan bij t jaarpact. Jan.....een topidee...het heeft mij enorm geholpen! Gracias!!
  2. fofies

    Jaarpact

    Hallo frummers ik meld me ff op het forum om te zeggen dat ik al meer dan 3 jaar droog staaaaaaa hoeraaaa. Ik ben geen actieve frummer maar wil wel graag op de lijst blijven staan om andere( aspirant )stoppers te laten zien dat het kan!! Weg met onze vijand alcohol!
  3. fofies

    Jaarpact

    Hola vanuit spanje.............ik meld me weer es ff op het forum om te laten weten dat ik nog steeds alcovrij ben. Ik wens iedere frummer een alcovrij leven toe!
  4. fofies

    Jaarpact

    Hola vanuit spanje.............ik meld me weer es ff op het forum om te laten weten dat ik nog steeds alcovrij ben. Ik wens iedere frummer een alcovrij leven toe!
  5. fofies

    Jaarpact

    Hola frummers ik meld me weer ff om te laten weten dat ik nog steeds clean ben. Omdat ik zo weinig met alco bezig ben vergeet ik het forum ook steeds ik ben helaas sinds het stoppen niet minder moe, iets waar ik wel op fehoopt had. De vermoeidheid zorgt ervoor dat ik rond de klok van 8 naat mijn mandje ga. Ik hoop voor anderen dat zij ook de kracht hebben om te stoppen met hun verslaving!
  6. fofies

    Jaarpact

    Hola frummers, meld me weer es om te zeggen dat het prima gaat qua alco....geen drup! Andere frummers wens ik ook het suk6 toe dat ik heb mwt stoppen met t gif!
  7. Hallo frummers, ik ben niet zo actief op het forum maar wil wel graag af en toe melden dat het prima gaat met mij qua alcogebruik. Nog steeds geen drup sinds maart 2011 en dat zal wel zo blijven. Ik ben zover dat ik aan de geopende wijn van m Ik jn man kan ruiken en zeggen.....mmmm prima wijntje. Daar blijft t bij. Ik mis het niet! Ik wens andere ook dit gevoel toe.
  8. fofies

    Jaarpact

    Hola frummers ik meld me weer even. De alco is zo ver uit mijn gedachten dat ik zelfs t forum vergeet. Bovendien werkt mijn tablet niet naar behoren, teksten overlappen elkaar. Ik moet m es na laten kijken . Een warme groet aan vanuit spanje aan alle keien die de alco uit hun leven willen/hebben.
  9. fofies

    Jaarpact

    Hola daar ben ik weer ff vanuit spanje.......mijn man herinnerde mij eraan dat het vandaag 2 jr geleden is dat ik kapte met alco......en wat ben ik daar blij mee. Jan ....door jouw idee van n jaarpact en mijn deelname daaraan ben ik zover gekomen. Maarrrrrrrrrr ook door de steun van de frummers. Zelf ben ik niet zo aktief op t forum, ben meer een luisteraar dan een spreker. Maar ik leef wel enorm mee met de deelnemers van t forum. Ik wil allen net zoveel sukses wensen met stoppen als ik heb gehad. Minderaars.........kappen met die zooi.....je leven krijgt veeeeeeeel meer kleur. Hasta luego!
  10. fofies

    Jaarpact

    Hola frummers, ik meld me weer es even om te zeggen dat ik nog steeds geen alco op heb......al bijna 2 jaar geen gif meer in mijn lijf.ik heb een heel drukke tijd achter de rug en hoop binnenkort weer vaker op het forum te zijn. ?.
  11. Vrouwentongen likken op een zonnige maandagmorgen aan een roomijsje
  12. fofies

    Jaarpact

    Hoi lady jane veel geluk in t nwe jaar
  13. fofies

    Jaarpact

    Hola frummers ik meld me fff om te laten weten dat het goed met me gaat......ik denk nooit meer aan alco......vind wijn vreselijk ruiken .......bah! Nog ff en dan ben ik 2 jaar zonder! Zooooo blij en trots....mede dank zij de frummers en natuurlijk jan die het jaarpact is gestart. Dat was een gouden aktie....thanx janneman en groeten uit spanje
  14. Jeetje ik schrik van dit bericht, ik heb je mogen ontmoeten en heb je bewonderd om wat je altijd op het forum schreef...we zullen je missen. Je was een kei!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...