Spring naar bijdragen

woensdag16-1-3013


Hanneke

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 220
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Lenie, denk aan je. Een :present:voor je.

Snap het , Woman. Volhouden dus. Ik had vanmorgen een kennismaking met een nieuwe mentor, gespecialiseerd in marketing. Moet nog definitief ja zeggen. Ik denk wel dat ik het doe, zal hard werken worden. Maar wil graag meer klanten.

Ik had dit trouwens een drie kwart jaar geleden nooit aangekund. Was ik te vaak niet lekker dooor teveel drank! Of voelde me schuldig dat ik weer gedronken had.

Ik ben zo blij dat ik 's ochtends helder opsta.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dit zijn gewoon strubbelingen van het eerste jaar van een eigen bedrijf. Algemeen bekend.

Hypotheek kwestie is wel ernstig. Daarom ga ik echt even water en brood en advertentiesites volgooien. het zet iig mn motor aan om te gaan aquireren.

Nu naar de bieb.

liedjes zoeken, muziek editen, bedrijfsplan werken en advertenties.

Tot zo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zonnetjes, bij ontsteking van de urinewegen (blaasontsteking) helpt Cranberry. Dit maakt de urine zuur waar de bacteriën niet tegen kunnen. Je kunt het o.a. krijgen als bruistabletten bij drogisterijen.

Lenie, veel sterkte :present:

Woman, ook heel veel sterkte en wijsheid :heart::present:

Ik kan me nu al droog afmelden - gelukkig. Ik meld me van het weekend weer aan voor de dagpact. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: bolletje
Lenie heel veel sterkte meis:heart:

Ja lekker hé Zonnie om iedere dag weer met een helder hoofd op te staan. Je gaat daarom toch nooit meer aan de drank hé?quote>


Nou Bol, dat is zeker het streven.ik heb ook welgeleerd om nooit nooit te zeggen. Maar in dit geval: ik wil niet meer drinken. Uiteindelijk brengt het mij niets, ja even wat ontspanning. Maar mijn remblokjes zijn versleten, niet meer te repareren dus geen alcohol meer voor mij.
En weet je, als ik eraan terugdenk dat ik 's ochtends al bezig was met alcohol. Zal ik vanavond wel of niet drinken, nou ja herkenbaar denk ik. Nee, dat wil ik niet meer.
En het grote verschil, ik heb veel meer eigenwaarde. Wat voelde ik me vaak waardeloos, wanneer ik weer teveel gedronken had.

Ik ben zo blij dat ik al ruim een half jaar en andere weg ben ingeslagen, de goede!


Tatum, dank voor de tip. Ga morgen erop uit. Of ik stuur mijn man;)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben de laatste tijd erg moe Bol. Ik kom met moeite mijn bed uit. Maar als ik dan besef dat ik naar werk moet dan ga ik er weer voor.

Vandaag heb ik een dagje niets gedaan. Nou ja, ik ben nu aan het eten maken. Zalm met worteltjes en sperziebonen. En ik heb vanmiddag een uurtje geslapen. Dat doe ik anders nooit, maar vandaag heb ik het er van genomen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja hoor Zonnie dat gevoel van eigen waarde is zo ontzettend belangrijk zeker voor alci's. Want wat waren we toch helemaal niets hé toen we nog dronken? Ik ben trots op je meis.:sun:

Tatum heb je al lang last van die moeheid? En heb je wel het gevoel dat je een beetje bij gekomen bent na dat middagdutje? Anders zou je toch eens naar je huisarts moeten gaan want die moeheid komt niet zo maar.

Slaap je wel goed?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: akelei
Originally posted by: Nien
Poes 1 en poes 2 breken het halve huis af hier... Poes 1 is een Griek die niet naar buiten wil met deze kou (watje) en wil zijn temperament en energie binnen kwijt.
Iemand een oplossing?quote>


Eeen griekse poezin?quote>


Hi akelei, het is een Griekse jeweetwel kater;-) Mee naar Nederland gekomen toen hij ca 10 dagen was
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lytse, sterkte voor je schoonmoeder. Ik hoop dat ze haar draai kan vinden.

Ik ben heel blij dat ik niet drink. Ruim een uur terug in mijn duim gesneden en nog aan het wachten tot het bloeden stopt. Als ik had gedronken zou het helemaal niet stoppen;-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lytse

Ik heb zelf ook op een PG groep gewerkt en voor mij is het werk en niet mijn moeder of oma, dat is een groot verschil. Ik zag nieuw bezoek ook vaak schrikken van hier komt mijn moeder dus tussen te wonen.....Vond dat altijd lastig en iemand die net te goed is voor de PG afdeling maar te slecht voor thuis valt een beetje tussen de wal en het schip. Maar wennen aan de locatie gaat op termijn vaak toch beter als iemand op tijd komt en niet pas als iemand heel erg dement is. Ik vond het lastig om er te zijn voor bezoek en nieuwe bewoners die met hun neus op de feiten gedrukt werden van dementie. Sterkte ermee de komende tijd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Muts check

handschoenen check

3 lagen kleding en dikke hardloopbroek check

Ik ga de kou in.....ben moe van studeren maar lichamelijk nog vol energie en dus onrustig. Ga mijn rondje van 7km lopen. Voor mijn raam zie ik elk kwartier oid wel een eenzame loper voorbij komen. Ik ga ook maar even in de hoop meer ontspannen terug te komen.

Tot of een uurtje, ik loop zo 40 minuten denk ik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...