Spring naar bijdragen

zonnetjes

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    920
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

zonnetjes's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. zonnetjes

    Jaarpact

    Ja het is weer de 25e. Een heel speciale deze keer, want Bolletje, 4 jaar nuchter. Gefeliciteerd. :present: :present: :rose: :rose: :lips: :lips: :sun: :sun: :musicnote: :musicnote: :heart: :heart: Natuurlijk, feliciteer ik Ludwig, Sowhat en Dees ook. :rose: :rose: :heart: :heart: :lips: :lips: :present: :present: :musicnote: :musicnote: Ik hoop dat we lang samen op de 25e kunnen vieren dat we het eerste glas niet nemen. Met mij gaat het goed. Ondanks een heel zware en emotionele ziekteperiode van een naaste heb ik bijna geen behoefte gehad aan een glas wijn. Heel soms kwam de gedachte even langs, maar het koste me gelukkig geen moeite om die te weerstaan. Als je mij dit 18 maanden geleden gezegd had, had ik je niet geloofd. Ik had toch een glas wijn nodig om met alle moeilijke dingen in mijn leven om te kunnen gaan. En verdiend had ik het ook!! Gelukkig heb ik de beslissing genomen en neem hem nog steeds om het eerste glas niet te nemen. Dank jullie wel voor de felicitaties, Liefssss Zonnetjes :sun: :sun:
  2. Ik weet niet goed wat te schrijven na het op Facebook lezen van het overlijden van Lytse. Iedereen, vooral haar maatje Druppeltje, gecondoleerd. Lytse, ik zal altijd aan je blijven denken als een soort moeder van het forum. Begaan met iedereen, trouw schrijvend aan iedereen die het nodig had. Dank je wel hiervoor. Zonnetjes
  3. zonnetjes

    Jaarpact

    Avond, Dank jullie wel voor de felicitaties. En natuurlijk Soothe, Desi, Bolletje en Sowhat ook gefeliciteerd met weer een maand adb.:light:.:light::sun .:light:.:light::sun Na mijn eerste jaar adb. denk ik er niet meer iedere maand aan de 25e, een goed teken vind ik. Ondanks veel gezondheidsproblemen van naasten lukt het me om niet te drinken. Af en toe had ik in een spannende periode wel trek, wilde dan vooral even niet voelen. Maar gelukkig kon ik dat ombuigen. Vooral door op een andere manier mijn emoties te uiten. En omdat ik zeker weet dat de verdoving en opluchting om niet te voelen, maar een paar uur duurt. De kater en de spijt dat ik gedronken hebt duren heel wat langer.:Disgust; Jan, dank je wel voor het bijhouden van deze lijst. Ik hoop er nog heel lang op te staan, samen met alle andere kanjers. Liefsss Zonnetjes
  4. zonnetjes

    Jaarpact

    VErgeet ik toch alle andere die de 25e als stopdatum hebben. Dus SOothe, Desi, Bolletje, Miranda en Sowhat gefeliciteerd.:):rose::rose: van :rose:netjes
  5. zonnetjes

    Jaarpact

    Tada, dat had ik een jaar geleden echt niet gedacht hoor. Een jaar alcoholvrij. IK voel me echt jarig, zeker met deze slinger van Jan. Jane en Miranda, ook bedankt. Een ding weet ik zeker, als ik me niet op het forum had aangemeld was het me niet gelukt om alcoholvrij te blijven. De verhalen van jullie, mijn eigen verhaal kunnen vertellen op welk tijdstip dan ook, jullie reacties en niet te vergeten mijn maatje hebben Mij erdoorheen geholpen. NAtuurlijk heb ik dat eerste glas zelf niet genomen, maar na zoveel stoppogingen in mijn eentje was het Lotgenotencontact de extra stimulans die ik nodig had. IK wil jullie dan ook heel hartelijk bedanken. OP het jaarpact blijf ik staan, want hoewel het goed gaat, zal ik altijd moeten oppassen voor het drankduiveltje. IK zal nooit nooit zeggen, maar wel vandaag drink ik niet. En dat iedere dag weer. LIefss Zonnetje:rose:
  6. zonnetjes

    Jaarpact

    MOrgen allemaal, Even jullie bedanken voor de felicitaties met mijn 11 maanden. En natuurlijk alle andere "jarigen" van harte gelukwensen. Het gaat goed met mij. Nog een kleine maand en dan heb ik een jaar niet gedronken. Ook een mooi moment Om terug te kijken. Dat zal ik zeker hier ook doen. ALs laatste Jan: geweldig hoe jet het allemaal bijhoudt , dank je wel.
  7. zonnetjes

    Jaarpact

    Lytse, gefeliciteerd met je eerste jaar alcoholvrij. Geweldig, ondanks je lichamelijke klachten niet gedronken.:light::rose: Ik hoop je nooit in te halen.
  8. zonnetjes

    KiloKiller

    Dag allemaal, Voorlopig doe ik niet mee met het draadje. Wij hebben nl. een camper en zijn vaak weg in de zomer. EN daar past een weegschaal echt niet in:) Succes allemaal en tot latersss
  9. zonnetjes

    KiloKiller

    hier 74.8. Jan, vorige week was het 74,5 ipv 75,4. Anders krijg ik misschien een onterecht roosje!
  10. zonnetjes

    KiloKiller

    Was even weg zonder weegschaal, maar nu weer gewogen. Het blijft hetzelfde 74,5 kg. Weer gaan opletten, die 72 wil ik halen!
  11. zonnetjes

    KiloKiller

    Hier weer 74,5 kg. Mooi.
  12. zonnetjes

    KiloKiller

    75 kg. Hmmm, weekend weg, pasteitjes en verjaardag met hele lekker hapjes. Zo bezien valt de schade nog mee.
  13. zonnetjes

    KiloKiller

    Een vroege update, we gaan een weekend weg. 74,6 kg. Langzaam maar gestaag ga ik naar beneden. Alhoewel het me wel meer moeite kost. Alsof ik de teugels wat mag laten vieren omdat ik mijn eerste streefgewicht gehaald heb.
  14. zonnetjes

    Jaarpact

    Jan, als je uitgefeest bent, wil je dan mijn 7 maanden in 8 veranderen. Bedankt.
  15. zonnetjes

    Jaarpact

    Kore en Jan GEFELICITEERD, doorzetters zijn jullie :light::light::rose:gift;:light::light:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...