Spring naar bijdragen

WEEKPACT VOOR KANJERS


bolletje

Aanbevolen berichten

Een week moet lukken, dagen gaan zo langzaam.... En ik hoef er niet elke dag over na te denken, da's ook wel fijn! Ga ik zo alle 'momenten' deze week even langs...

 

WEEKPACT 17/4/2017

Bol

Mootje 

Pumpkin

Pelle

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 17-4-2017 om 22:10 zei roodborstje:

WEEKPACT 17/4/2017

Bol

Mootje 

Pumpkin

Pelle

roodborstje

Lidia

Dat is ook toevallig Roodborstje, ik besloot net op het weekpact te gaan, sta jij er ook net op.!  Maar dan hoef je toch niet ook op het dagpact? Dat is voor mij de reden om hier te staan, want ik zet niet elke dag mijn pc aan en vind het ook wat saai en moet hem dan weer aan zetten om af te melden. Dat hoeft niet, maar is wel zo leuk, zowel voor mijzelf als voor de anderen.

Toen ik net naar mijn eigen draadje ging, opende dat bij het begin en ik las een paar pagina's. Verhelderend, maar ook ontmoedigend eigenlijk. Ik herkende veel, hoewel er toch een zekere vooruitgang is te merken bij mezelf. Anyway, toen zag ik dat ik wel eens op het weekpact stond, vandaar dat ik dat maar weer eens heb gedaan. Het gaat verder goed, alleen het hoofd voelt nog steeds niet prettig en erg moe, maar, verrassing..............ik was een kilo afgevallen in minder dan een week. Komt niet alleen van niet drinken, want dat deed ik wel meer niet, maar eet erg weinig, gewoon geen zin. Voor dat verhoogde ferritine in mijn bloed is het ook belangrijk geen overgewicht te hebben. Toen ik 9 mnd. niet gerookt had, paste ik heel erg op niet te snaaien en hield mijn gewicht in de gaten, gealarmeerd door berichten op het rookdraadje. Ik ben toen zelfs iets afgevallen, ondanks dat ik heel erg snel aankom. Een jaar of 10 geleden was ik zeker 8 kg zwaarder, dus ik ga vol goede moet door.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik sta ook op het weekpact en het dagpact, ik wil heel graag bevestiging dat ik een dag en een week niet drink. En dan lekker doorstrepen en op naar de volgende termijn! Als er een 48-uursdraadje of een midweekdraadje was geweest was ik er dit keer ook opgeklommen!

En ik heb net een weegschaal gekocht die ook onzen aangeeft, zitten er geen batterijen bij...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik heb me bij onzekerheid ook wel eens gemeld voor zowel dag-als weekpacht. Sta nu op jaarpacht, maar als ik onzeker ben kan ik me zomaar voorstellen dat ik gezellig naar het dagpact kom....

Dat is de beste weegschaal die je hebt gekocht @Pelle.

Ik ben net weer begonnen met het dieet waarmee ik eerder 25 kilo afviel. Daar gaan we weer! Ik heb er wel zin in nu. En ach, ik hoef ook maar zo'n 25 (eigenlijk 35) kilo af te vallen:-) Maar dan, maar dan: Dan ben ik ook helemaal af. geen gerook, geen gedrink, geen ge-eet. mhmmmm ben heel benieuwd.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou moe... eindelijk goede batterijen na eerst te grote, slaat het ding op tilt als ik er op ga staan.... Maar goed, dit is meer iets voor de kiloknallers.

Niet drinken gaat super. Mezelf bevestigd bij de AA gisteren. Ik heb zin in het weekend, lekker niet drinken en dus fit!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moet je hem niet eerst instellen? Ik heb ook zo'n geavanceerd ding, waar je 2 x op moet gaan staan omdat hij eerst veel meer aan geeft. Laatst begreep ik er niets van, bleek het in lbs te zijn. Ook ben ik wel eens een kind geweest. Aan de onderkant zit (bij die van mij) een soort van knopje waar je op kunt drukken en dan zie je dingen in het display en kun je met pijltjes naar boven en beneden bewegen. Maar ja, jij kunt wel een heel andere hebben. Die van mij  is van een heel bekend merk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...