Spring naar bijdragen

Wie missen we al een tijdje?


smart

Aanbevolen berichten

Pieps iedereen :D

 

Jajaja, ik leef nog en mijn excuses dat ik al zo lang niet meer ben komen kijken, maar nu ik gemist word toch even gedag zeggen.

Met mij gaat alles goed hoor. Gestopt met drinken echter niet, doch zeer beperkt geworden sinds ik opnieuw samenwoon van vorig jaar juni. Ik lig niet meer alleen in mijn bedje of voor TV, dus de gelegenheid dient zich niet meer aan. Komt nog bij dat mijn wederhelft maar heel zelden drinkt en ze mijn probleem maar al te goed kent en me met argusogen in de gaten houdt op dat vlak. Goed voor mij dus.

Ik heb nog steeds een redelijk bourgondisch leven, zo de meesten wel kunnen zien via FB, maar de keren dat ik echt doorzak zijn op één hand te tellen. Ik waak er zelf ook wel wat over, maar af en toe, tja....

Maar dan nog is het niet te vergelijken met vroeger hoor. Ik heb zoveel geleerd en opgestoken, niet in het inst mede dankzij dit forum (wat heb ik in de tijd allemaal niet uitgestoken hé ;-) ).

In mijn relatie gaat het goed tot zeer goed met af en toe wat dieptepuntjes, maar dat zal overal wel zo zijn veronderstel ik. Ik ben misschien zeker de makkelijkste niet, maar zij nog veel minder. Schorsing, hormonen en andere wisselingen maken het me niet gemakkelijk. Zij is grootgebracht met heel weinig liefde van thuis uit, en ik des te meer. Resultaat is dat zij veel minder knuffelbaar is dan ik en dat durft wel eens wringen en zelf leiden tot een drankje en wat wrijvingen.

De baclofen neem ik al een poosje niet meer alsook de Trazolan. Alleen temesta neem ik nog en met momenten veel te veel. De laatste tijd (2 weken) heb ik mezelf toch teruggebracht tot een halfje voor slapen gaan. Ik kom van 1 tot 3 per dag, ook tijdens de dag om kalm te kunnen blijven.

Voor de rest werk ik me nog steeds te pletter, zowel in de haven als met de computers, juist omdat ik zoveel wil doen. Sparen is zo mijn ding niet :D

Zo, ik ga eens ff kijken op de dagdraad, want dat is ook weeral zooooooo lang geleden.

Het doet me plezier nog zoveel oudegediende te herkennen hier en te lezen dat alles betrekkelijk goed gaat met de meesten, en ja, ik mis ook nog steeds onze "niwi" en "lytse" :'-(

 

Zonnige groetjes vanuit de haven hier  :sun:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Aakie is terug inmiddels ... heeft zich al weer een keer gemeld. 

 

Aicha... begin me nu toch echt zorgen te maken over haar... 

 

Nancy miste ik ook, maar lees hierboven dat zij op vakantie is.. 

 

en ik mis er eigenlijk zoveel.... 

 

Zou ook heel graag willen weten hoe het nu met Gunn gaat? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...