Spring naar bijdragen

Redroos

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    198
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

995 profielweergaven

Redroos's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Redroos

    Tuinperikelen

    Wat een schitterende foto's! Ik ben de laatste week ook helemaal bezeten van mijn tuin en de veranderingen die ik aanbreng! Dit geeft zoveel voldoening!
  2. Redroos

    Actueel

    Beste OH 1971, Je schrijft webbeheerder te zijn, maar wat zegt dit over je adb? Ik bezit ook diverse websites en kan me wellicht ook webmiss/webbeheerder noemen, maar dit heeft niets te maken met mijn alcoholgebruik. Wat is jouw link van webbeheerder en je alcoholgebruik? Je hebt deze site ontdekt, waarom? Vr. Gr. RR
  3. Redroos

    TIQ's op herhaling

    Ik denk na elk stapje vooruit ook weer een halve terug. Maar we geven niet op en het komt goed. Maar het kost meer tijd dat ik gedacht had.
  4. Redroos

    TIQ's op herhaling

    Monster, beetje laat, maar alsnog dank voor je reactie. Je hebt enigszins gelijk, anderszins zit er wel wat in (denk ik) bij het beginverhaal van de tics. Na een poosje gestopt te zijn met baclofen, toch opnieuw begonnen. Het lijkt er toch op dat baclofen de alcoholinname toch doet minderen zonder dat je er eigenlijk moeite voor doet. Een jaar geleden zat ik nog op 1,5 tot 2 flessen per dag. Nu hooguit 6 glazen. En ik wil en zal terug gaan naar 2 a 3 glaasjes per dag. Dit ook omdat ik me hier goed bij, het drijft vocht af bij mij. Ik denk niet dat ik een sociale drinker wordt door 3 maanden droog te staan. Dan heb ik mezelf nog niet aangeleerd tevreden te zijn met een paar glaasjes. Mijn wil is en blijft een sociale drinker te kunnen worden en dat moet lukken. Gr. RR
  5. Hallo Trijsje, Fijn van je te lezen. Ik heb idd ook dat programma gezien. Een beetje achterhaald. Baclofen wordt toch ook al langer gebruikt om drugsverslaafden te helpen. Hét lijkt alsof ze het wiel weer opnieuw willen uitvinden. Het voordeel is dat er in elk geval een aantal mensen weer werk hebben. Met of zonder baclofen, als je het binnen de perken weet te houden, m.a.w. ADB, super! Gr. RR
  6. Beste Daantje, je voorlaatste bericht ging niet over baclofen, maar over de ban van personen. Dit is nu juist waarom deze draad dood gaat! Oh oh, wanneer worden jullie eens wakker en gebruiken jullie deze goedbedoelde draad waarvoor hij bedoeld is! Jammer, jammer!
  7. Beste Daantje, Laat ons het aub hier over baclofen hebben! Wat gebruik je en hoe gaat het met je? Vr. Groet, RR
  8. Beste Arnold, Mij lijkt me Baclofen nogmaals eens kans te geven en proberen de knop om te drinken om te draaien. Is toch veel minder slecht. Laat je lever eens controleren. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje. Ook baclofen gestopt en weer opnieuw begonnen. Sinds kort lukt het me weer om na 2 wijntjes te stoppen. Ik trakteer mezelf dan op een kopje heerlijke thee met een lekker stuk chocolade. Daar begin ik steeds meer naar te verlangen, zodat ik na 2 wijn steeds minder behoefte heb. 50 mg baclofen is echt niet veel. Ik zit nu op 85 mg. RR.
  9. Redroos

    TIQ's op herhaling

    Interessant onderwerp. Ik hoop op nog meer reacties over deze materie, vooral omdat ik er ook nog mee worstel. De hoop een sociale drinker te kunnen zijn lijkt steeds verder weg. De weg naar volledig stoppen komt dichterbij. Mijn discipline laat me meer in de steek dan ik had gehoopt. Zelfs met baclofen.
  10. Daantje, ik wil idd terug sociaal kunnen drinken. Dat lukte me na 5 maanden hoge dosis baclofen. Toen ben ik gaan afbouwen en uiteindelijk gestopt met baclofen en was het effect weer weg. Nu dus sinds een aantal weken weer terug aan de baclofen en het gaat weer goed. Laatste 10 dagen geen wijn meer aangeraakt en met gemak. Ik weet niet of het al gaat lukken om na 2 glaasjes te stoppen. Ik vergeet wel eens de 2e pil in de middag. Daarom mijn vraag, zijn er Baclofen-gebruikers die de dosis in 2 x per dag innemen? Mag ook een pb zijn als je je bericht niet openbaar wilt posten. Gr. RR
  11. En ook geen behoefte om de dosis baclofen te verlagen of te stoppen?
  12. Nee hoor, Miranda en Nancy. Ik zit op dit forum om meer over baclofen en de gebruikers en hun bevindingen te lezen. Niet om psychische zaken te bespreken. Ik zit nu op 35 mg per dag en het gaat weer prima. Goed gemotiveerd en baclofen kan zijn werk weer doen en doet het ook. Miranda en Nancy, drinken jullie nog wel eens?
  13. Stil hier, ik ben ook wel benieuwd naar de doseringen en ervaringen van andere baclofen gebruikers. Gisteren baclofen in de ochtend 10 mg en in de middag 25 mg. Een stuk beter geslapen. En zonder alcohol.......... Dit geeft de burger weer moed.
  14. Vandaag de Baclofen wat verhogen. Restant wijn door de gootsteen gegooid. De knop moet nu echt om. baclofen doet het niet alleen. Het ging zo goed met 75 mg, erg dom om te denken dat ik het zonder Baclofen ook wel zou kunnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...