Spring naar bijdragen

OcH

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

OcH's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik ben helemaal nieuw. Op advies van de MDL arts ben ik hier terechtgekomen. Ik vraag me af wat voor soort drinkers jullie zijn om dit middel te (mogen) gebruiken. Ik heb het dan over Baclofen waarover ik vorig jaar het boek van Olivier heb gelezen. Ik ben nogal rusteloos door ADHD en kan met wijn mijn drukte aardig afremmen. Daarnaast ben ik na een dag koffie en de ijsthee ook wel een keer zat. Ik drink ook wel alcoholvrij bier en de behoefte aan drank wisselt nog al. Wie kan dit groentje wat wegwijzer maken? Baclofen trekt me wel om te stoppen met drinken. Als richtlijn, ik drink al jaren en ben dan goed voor zo'n twee liter wijn per dag. Na ziekenhuis opname ben ik wel stevig op de rem gaan staan. Alvast bedankt he! Oh
  2. OcH

    Actueel

    Ik ben webbeheerder etc en het valt me op dat er erg veel oude berichten op dit forum staan, sinds 2011 zelfs. Het is erg prettig om alles te lezen maar als je wil reageren heeft dat weinig zin. Is er geen moderator die even schoon schip kan maken, in dit geval ben ik beschikbaar. Een forum staat of valt bij actualiteit. Ik heb me aangemeld maar kan hier mede door de oude berichten weinig mee.
  3. OcH

    Hoi

    Ik ben nieuw hier, wel bekend met drank en zoek een tussenweg. Ik hou van gezelligheid met een drankje maar sla net iets te vaak door. Niet agressief, maar meer als slaper. ;-) Ik val om bij te veel drank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...