Spring naar bijdragen

Donderdag 5 april 2018


Lars

Aanbevolen berichten

1 minuut geleden zei bolletje:

Thee voor homo's? Bah ik vind dat toch al zulke vieze mensen want die zoenen met elkaar brrrr. En nu drinken ze ook nog thee.:D;)

Hetero's zoenen ook wel eens met elkaar toch? Of heb ik iets vies gedaan? Ik drink in elk geval bijna nooit thee. En dat is niet om iets goed te maken.:mellow:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk het wel Koh. Jij bent een vies peukie. Nou rook ik niet meer maar toch. Pas geleden zag ik een man met een hondje op een bank zitten. Die zat in z'n neus te peuteren. Ik dacht nog "hier zie nou wel weer een viespeuk. 't zal wel een homo zijn".

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 uur geleden zei Kohtje:

Nee, het weer is vandaag niet erg uitnodigend. Heb zelfs vanmorgen m'n 'lange onderbroek' maar weer aan gedaan..:D  k..k...k....koud hè?

@Rosee, wat is KYH (ook alweer?)?
 

@Kohtje Kick Your Habits is een verslavingsprogramma. Ik kom daar nu sinds een maand een keer per week een uur. De bedoeling is je slechte gewoontes te veranderen ( bijv te vervangen door goeie) het is niet perse de bedoeling dat je nooit meer drinkt, maar wel te achterhalen waarom je drinkt zodat je het niet om verkeerde redenen doet. Ik vind het wel een fijne aanpak. Krijg ook huiswerk. Googel anders even. Het stomme is dat ik vanmiddag heb afgezegd omdat ik hectische werkdag had. Terwijl ik mezelf had beloofd dat dit nu op de eerste plaats staat ook al heb ik geen tijd. Dat ga ik dus niet meer doen want ik merk dat het belangrijk is om alert te blijven. Ging bijv lang achter elkaar door met werk en vergat te eten en door stress en honger komt trek opzetten.(idd HALT) maar gelukkig herken ik dat nu.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach wel nee lieve Lars. Als zo lang ik me kan herinneren op z'n minst 55 jaar, heb ik het echt nooit kunnen begrijpen waarom deze mensen gediscrimineerd  worden toen wist ik nog niet eens dat homo's bestonden. Wel  dat mannen elkaar kusten. Vond het toen al heel vreemd dat dat niet mocht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...