Spring naar bijdragen

Zaterdag 17 februari 2018


Yvonne

Aanbevolen berichten

Goeiemorgen.

 

Dagpact:

Momentum 

Amethist

Tessa1987

jowan

 

Zonder twijfel of discussie op de dagdraad, vandaag neem ik die eerste niet. Het gevecht tussen nul, drie of ontzettend veel wil ik niet meer. Niet minderen, dat kan mijn zieke, verslaafde geest niet. Gewoon stoppen. Is het gemakkelijkste en het duidelijkste. Voor mij. En ik mis daarmee niks, helemaal niks. Water is ook heel lekker.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gypsy het is heel belangrijk voor je dat je juist wel weet wat je wilt want als je wilt stoppen is het heel belangrijk dat je probeert nooit  meer te drinken zelfs niet een glaasje. Proberen te minderen is mij nooit gelukt omdat ik als verslaafde het niet bij een glaasje kan houden en meer wil.

En waarom zou je niet kunnen stoppen als je sociale problemen hebt? Dat heeft toch niets met elkaar te maken?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

18 minuten geleden zei Gypsy:

@bolletje Ik heb autisme en vind het daarom heel moeilijk om sociaal bezig te zijn. Het gaat makkelijker als ik wat gedronken heb, daarom blijf ik het doen. Als ik het niet doe word ik een kluizenaar... ik probeer mijn balans erin te vinden. Zelf dit forum vind ik al ' eng' .... maar ik doe mijn best.

Was je ook kluizenaar voordat je ooit begon met drinken?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei bolletje:

Gypsy als je je best doet is dat al heel goed hoor. Ik wist niet dat je autistisch bent, sorry. En steun krijg je hier ook al voelt het niet altijd zo. Iedereen helpt op zijn eigen manier. Toch bepaal jij altijd zelf wat je oppakt of niet. Je bent altijd zelf verantwoordelijk.

Uiteraard zelf verantwoordelijk, hoop gewoon steun te vinden en misschien wat handiger te worden in het sociale wezen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...