Spring naar bijdragen

Tessa1987

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    166
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Tessa1987 geplaatst

  1. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    Yes! I did it!
  2. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    Ik geef de strijd zeker niet op, ik ben vandaag gewoon weer opnieuw begonnen! Ik ben lekker buiten geweest vandaag, net terug thuis en ga de deur ook niet meer uit. Vandaag drink ik dus niet! Morgenvroeg ga ik mij zoveel beter voelen!
  3. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @lady janeIk waardeer het dat je zo eerlijk reageert! Dat zet mij zeker weer aan het denken. Ik vind het netjes om iedereen een reactie te geven die moeite heeft gedaan mij te steunen. Wat ik bedoel is dat als ik eenmaal een avond gedronken heb, het er meteen automatisch meer worden. De avond dat ik begin, dat is voor mijn gevoel iets wat er ineens is. Ik ga zeker een plan maken en met mezelf aan de slag! Dank je!
  4. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @Lieke7777Ik heb zelf ook AA meetingen bezocht, maar dat past toch niet echt bij mij!
  5. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @Lieke7777Dank je wel! @Fabienne1985Misschien moet ik idd ook maar weer tijdelijk aan de antabus! @Cleo66 Dank je voor de lieve hug! @RexDat geldt zeker voor mij, geen druppel! En ik drink niet uit verveling, ik heb genoeg om handen! @PinkmanMoet ik eerder doen idd, het hier van mezelf af schrijven! @Rosee
  6. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    Thanks voor de hug @bumperjim
  7. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @kruidenthee67Ik hoop dat die keer bij mij ook komt, dat het blijvend lukt! Wat ik kan leren van deze uitglijder? Goede vraag! Denk toch als ik zucht heb er niet meteen aan toegeven, maar er iets mee doen. Zoals hier ook al werd gezegd hier bijvoorbeeld komen om steun te zoeken. Dat is beter dan achteraf.
  8. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @Cleo66Ik geef niet op! Ik heb mijn figuurlijke bokshandschoenen vanochtend weer aangetrokken!!
  9. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @YanaIk heb mezelf vanochtend bij elkaar geraapt hoor en wat zou het fijn zijn als die dag komt dat ik echt voor het laatst gedronken heb!
  10. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @LonsterJa ik moet het doen, I know! Vandaag voelt als een goede dag om er weer voor te gaan!
  11. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @bumperjimHet lijkt idd of alles het dan overneemt. En ik weet het allemaal zo goed. Ik kan mezelf op genoeg andere manieren ontspannen.. en toch lukt het mij dan niet! Pff..
  12. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @lady jane Goed filmpje! Ik moet idd eerder aan de bel leren te trekken! Dank je!!
  13. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @Fabienne1985Klopt helemaal. Vooral het balen weer! Kater valt mee gelukkig!
  14. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    @bumperjimja dat is een goeie.. waarom drink ik? Het voelt alsof ik het nodig heb op de momenten dat ik zwicht.. En ja alleen ikzelf kan dit doorbreken.
  15. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    Helaas inderdaad een terugval gehad. Niet heel erg uit de hand laten lopen, maar wel drie avonden een fles wijn gedronken. Ik kwam hier omdat ik weer wilde stoppen, maar als ik dan besluit toch te gaan drinken, negeer ik deze site. Dat is fout natuurlijk, dat weet ik!! Heel gek, maar donderdagavond een fles wijn gedronken en vrijdag wist ik gewoon dat ik ‘s avonds weer zou gaan drinken en gisteren idem. Nu, zondagochtend, heb ik niet het idee dat ik vanavond wil drinken. Ik raap mezelf maar weer bij elkaar en hoop dat ik mezelf aan mijn woord houd! Dank voor jullie berichten!
  16. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    Lieve mensen, Jullie hebben gelijk. Nu voel ik me weer super * dat ik gedronken heb. Was er maar iemand die nu even mij een knuffel kon geven. Ik voel me zo alleen. Ben nu wel aan het werk, maar ben er maar met halve gedacht bij. Wil huilen, heel hard!
  17. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    Ik weet het niet.. gister al zo’n moeite gehad om het niet te doen en vandaag qua tijd meer mogelijk om het te halen. Ik weet dat het niet goed is, maar tegelijkertijd voel ik me nu zo ontspannen..
  18. Tessa1987

    Terug na drie jaar

    Lieve mensen! Ik baal! Ik heb dus wijn gehaald, nadat ik een super goede dag heb gehad! Ik heb nu bijna drie kwart fles wijn leeg.. ik heb echt iemand nodig die het mij onmogelijk maakt..
  19. Tessa1987

    Nieuw gemotiveerd lid

    @Vocatusdat klinkt goed! Het was ook prachtig weer om te wandelen! Klinkt alsof je een goede wending aan je dag hebt weten te geven! Hoe gaat het nu?
  20. Tessa1987

    Nieuw gemotiveerd lid

    Bij mij werkt niks doen juist averechts, op de bank liggen en niks uitvoeren doe ik als ik drink. Als ik niet drink ben ik actief / actiever bezig. Het nemen van een douche/bad of lekker even naar buiten zijn voor mij de ultieme manieren om mij beter te voelen. Ook het bakken van iets is voor mij goede ontspanning/afleiding. Niet stil blijven staan, maar doorgaan. Verandering! Goed voor mezelf om dit ook weer even op te schrijven, want bij dag #3 ligt er nog veel gevaar op de loer en is het slim om voor vandaag een plan te trekken om de dag actief door te komen, zodat ik mezelf goed voel en geen (of minder) zucht heb! Succes Vocatus, je vindt vast iets (buiten drank) wat voor jou een positief effect heeft!
  21. Tessa1987

    Ik ben

    Dit is goede motivatie! Mooi gezegd! Succes Quinn, ik speel deze wedstrijd met je mee!
  22. Goedemorgen lieve mensen! Weer een dag niet drinken! Voor mij dag #3! Vreemde nacht gehad, wel wat geslapen, maar de drank speelde in mijn dromen wel een rol (zoals bij vele van ons het geval is). Succes allemaal en een fijne (nuchtere) dag! Dagpact: Nancy Jane Ikkanhet Quin Tessa1987
  23. Tessa1987

    Hoi ik ben Tessa!

    @bumperjimdank je wel!
  24. Tessa1987

    Hoi ik ben Tessa!

    De laatste lege flessen op de terugweg van werk in de glasbak gegooid. Een goede vriend van mij is hier en blijft vanavond ook. We hebben net lekker een courgettesoepje en Flammkuchen gegeten en gaan nu even lekker naar buiten om nog een wandelingetje te maken. Daarna TV-avondje. Op naar dag 3!
  25. Tessa1987

    Hoi ik ben Tessa!

    @VocatusDe mensen die dicht bij mij staan, weten allemaal dat ik ben gestopt. Dat kan ook niet anders, want de meeste hebben van dichtbij meegemaakt hoe erg ik eraan toe ben. Met het slapen heb je helemaal gelijk, als ik niet drink, slaap ik geweldig en sta ik fit en zonder schuldgevoel op. Hetzelfde geldt met het bewegen, toen het weer lange tijd goed met mij ging, lukte het me om iedere dag minimaal 10.000 stappen te zetten en had ik het hardlopen ook opgepakt. Nou dat gaf me toch een goede energie. Die verslaving is een monster! Bedankt voor je verdere tips, ik ga er zeker iets mee doen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...