Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Annezomer

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Annezomer

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Pluisje53 ik slik nu 3 maanden lorazepam. Wat vond je niet fijn aan die taperingsstrips?
 2. @Pluisje53 mag ik vragen hoe je aan het afbouwen bent? Ik heb ook een angststoornis en slik 3 maal daags 1 mg en wil graag afbouwen, direct op diazepam overgestapt en was echt een megafout, alles kwam weer terug aan angsten. Dus ben nu weer terug op lorazepam. op advies op deze site gaan navragen naar taperingsstrips en die zijn er ook van lorazepam. Ik wil met zo min mogelijk ontwenning afbouwen. hoe ben jij bezig?
 3. hyperfree helpt heel goed bij paniekaanvallen om je ademhaling te stabiliseren. Zelf ook vaak gebruikt.
 4. @karel12Ik snap je verhaal, super duidelijk. Ik zou ook het liefst niet elke dag willen gebruiken inderdaad. Ik zal eens met mijn huisarts die Ashton manual doornemen. Het is inderdaad zo dat ik steeds schommel in de pieken en dalen. Ik slik nu eigenlijk alleen maar die 3 mg omdat ik anders ontwenning krijg en de werking doet eigenlijk niks meer. Daarom mijn overweging om te stoppen, maar met zo min mogelijk bijwerkingen want angst en paniek is gewoon killing. Ik krijg dat als ontwenning.
 5. @karel12 bedankt voor je reactie. waarom houden huisartsen zich aan 5 mg diazepam staat voor 1 mg lorazepam? Zo’n grote wereld van verschil…heb jij ervaring met dit schema? Is het gelukt?
 6. Nee klopt, diazepam leek alleen maar alle onrust en angst die ik maanden geleden had weer terug te brengen, trillen, angstzweet, gejaagd. Ben nu weer overgestapt naar lorazepam en wat een rust. Regenboogapotheek adviseerde eerst rust op lorazepam te krijgen en dan pas af te bouwen. Voel me nu al beter na terugschakelen lorazepam. je voelt je soms zo eenzaam in dit proces. Alsof het gewoon even te doen is, hoppa naar diazepam en niet zeuren.
 7. dank je wel! Ik ben echt een beetje ten einde raad! net gebeld met de regenboogapotheek en inderdaad ze kunnen dit gewoon maken! Ik ben zo opgelucht. Nu eerst weer terug aan de lorazepam en daarna rustig afbouwen met taperingstrips. Zo jammer dat dit niet bij de huisarts gelijk wordt aangegeven. Nu al 2 Dagen beroerd van de diazepam en angstklachten die ik niet had met lorazepam. Ik stap gelijk terug naar lorazepam. Echt onwijs bedankt!
 8. Ik ben gister van 3 mg lorazepam(3 maanden geslikt) overgestapt naar 15 mg diazepam om af te bouwen. Vannacht echt vreselijke nacht gehad, dromen, zweten en vreselijke hoofdpijn. Hoort dit bij de overstap? Ik slikte 3 maal daags 1 mg lorazepam. Hiervoor 5 maanden venlafaxine geslikt vanwege angst en paniek, maar gestopt vanwege ernstige hoofdpijn en andere klachten. Toen overgestapt naar lorazepam. Ik vraag me af of er meer mensen zijn die zo’n last hebben van de overstap van lorazepam naar diazepam? Voel me vreselijk. Hoofdpijn is echt niet te harden en drukkend gevoel in mijn hoofd. K
×
×
 • Nieuwe aanmaken...