Spring naar bijdragen

Siem

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Siem's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik ben 15 maanden geleden in een zware burn-out beland, toen met veel vallen en opstaan is het steeds heftiger geworden, uiteindelijk toen op lorazepam gezet (vanwege permanente adrenalie en niet slapen). Niet veel later heb ik sertraline voorgeschreven gekregen. Sertraline ben ik vanaf sinds 16 mei. wat maanden later zijn we de lorazepam gaan afbouwen via omzetting naar diazepam: ik gebruikte 1 jaar lang 2.5 mg lorazepam, omgezet naar 13 mg diazepam en in 8 weken afgebouwd naar 0 (Was op momenten heel zwaar en bijna niet vol te houden). Op 3 augustus ben ik volledig gestopt met diazepam. Nu heb ik de weken erna met name tinnitus en spierspanning gehad, maar weinig opgejaagd en adrenaline gevoel. Nu heb ik sinds een dag of 3-4 enorm veel klachten ''plotseling''. Huilen, somber, moeite met prikkels en focus, constante adrenaline dag en nacht met een permanente hoge hartslag, tinnitus, een koortsachtig gevoel, ''lichtflitsen'', moeite met licht en geluid, veel spierpijn. Ik heb met mijn huisarts overlegd en we zitten in dubio of dit nog ontwenning kan zijn of dat dit mijn orginele klachten zijn, we weten dus ook niet zo goed wat verstandig is. Hij had het over eventueel weer lorazepam voorschrijven mocht het echt onhandelbaar zijn, maar dat zie ik natuurlijk niet zitten Mijn vraag: Kan dit nog ontwenning zijn? Ik heb ergens gelezen dat ontwenning soms nog weken, zelfs maanden in vlagen kan opkomen. Klopt dit? Mijn gevoel zegt dat het ontwenning kan zijn, maar vind het zo raar dat het 3 weken na afbouw plotseling zo heftig is geworden. Heeft iemand hier ervaring mee?
  2. Dag Lynn en Brien, Ik heb een jaar lang 2.5 mg lorazepam gebruikt, toen afgebouwd via omzetting naar diazepam (13mg) dit in 8 weken afgebouwd naar 0 (op momenten heel zwaar). Sinds 4 weken ben ik ervan af. Maar sinds een week heftige klachten die ik al maanden niet gehad heb. Ik ben in dubio wat te doen, mijn huisarts weet ook niet precies wat verstandig is. Weten jullie of het kan dat je 2-3 weken weinig klachten ervaart en dan ineens heel veel, kan dat nog ontwenning zijn? Ik ben ook benieuwd of het jullie onderhand gelukt is te stoppen, jullie bericht is namelijk al 2 jaar oud.
  3. Ik ben 15 maanden geleden in een zware burn-out belang, toen met veel vallen en opstaan is het steeds heftiger geworden, uiteindelijk toen op lorazepam gezet (vanwege permanente adrenalie en niet slapen). Niet veel later heb ik sertraline voorgeschreven gekregen. Sertraline ben ik vanaf sinds 16 mei. wat maanden later zijn we de lorazepam gaan afbouwen via omzetting naar diazepam: ik gebruikte 1 jaar lang 2.5 mg lorazepam, omgezet naar 13 mg diazepam en in 8 weken afgebouwd naar 0 (Was op momenten heel zwaar en bijna niet vol te houden). Op 3 augustus ben ik volledig gestopt met diazepam. Nu heb ik de weken erna met name tinnitus en spierspanning gehad, maar weinig opgejaagd en adrenaline gevoel. Nu heb ik sinds een dag of 3-4 enorm veel klachten ''plotseling''. Huilen, somber, moeite met prikkels en focus, constante adrenaline dag en nacht met een permanente hoge hartslag, tinnitus, een koortsachtig gevoel, ''lichtflitsen'', moeite met licht en geluid, veel spierpijn. Ik heb met mijn huisarts overlegd en we zitten in dubio of dit nog ontwenning kan zijn of dat dit mijn orginele klachten zijn, we weten dus ook niet zo goed wat verstandig is. Hij had het over eventueel weer lorazepam voorschrijven mocht het echt onhandelbaar zijn, maar dat zie ik natuurlijk niet zitten expand_more Mijn vraag: Kan dit nog ontwenning zijn? Ik heb ergens gelezen dat ontwenning soms nog weken, zelfs maanden in vlagen kan opkomen. Klopt dit? Mijn gevoel zegt dat het ontwenning kan zijn, maar vind het zo raar dat het 3 weken na afbouw plotseling zo heftig is geworden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...