Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Johan54

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  95
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Johan54

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

 1. Sterkte vandaag @ikkanhet ! Goedemorgen. Vanaf 4 uur wakker. Geen zin meer om te slapen nu. Ga mijn dag starten en misschien vanmiddag een dutje Verder gaat het redelijk. Weing trek en als ik al zin heb in wijn kan ik het wegduwen en na een half uurtje ben ik het weer kwijt. Sterkte allemaal vandaag. Vandaag drink ik niks!
 2. Goed bezig ! Wij lopen gelijk op denk ik. Ik had gisteren ook wat hoofdpijn en vanavond moe. Maar ik herken het wel van eerdere stops. Je bent nuchter en doet misschien andere dingen waar je weer aan moet wennen. Doorbijten en afleiding zoeken. En van veel paracetamol kan je ook hoofdpijn krijgen. Sterkte.
 3. Ah ja ik zag het @ikkanhet Hopelijk dan wat duidelijkheid en vooral een oplossing! Ik zou er ook gek van worden vooral omdat je niet weet wat het is. Sterkte !
 4. Ik ging gewoon stappen en liet me vollopen. 13 of 14 jaar iets dergelijks. Volop blowen erbij. Gek dat ik een probleem had en heb
 5. Johan54

  Sjir

  Topperr! Hou vast en gewoon doorgaan.
 6. Johan54

  Sjir

  Hoe is het hier ? Weekemd begonnen, maar geen drank dit keer.
 7. Johan54

  Johan 54

  Thx Cleo. Hoop bij jou ook. Het gekke was ook dat ik vanmiddag rond een uur of 4 honger kreeg. Ik dacht nog, normaliter zou ik een zak pinda's en een glas wijn of port nemen zodat ik het red tot avondeten. Nu nam ik wat fruit, water en een kop koffie. Ben er gewoon blij om. Nu weer door
 8. Johan54

  Johan 54

  Nou dag 15: ging weer prima. Ik voel me gewoon beter. Veel gedaan vandaag en zelfs nu nog wat aan het verslepen. Ook een groot voordeel wat al eerder genoemd is. Ik kon gewoon in de auto stappen vanavond. Voelt als vrijheid. Gewoon te gek voor woorden. Normaliter kon ik 's avonds nooit rijden.... Ik ga nog even verder en dan bankhangen. Sterkte allemaal en drink vandaag in ieder geval niet !
 9. Johan54

  Johan 54

  Ik ben weer in slaap gevallen tot 8.30 ! Slaap liever door maar goed. Nu lekker naar buiten. Even echt wakker worden.
 10. Johan54

  Sjir

  Sterkte vandaag! Vandaag niet drinken
 11. Rapilosikkanhet Johan
 12. Johan54

  Johan 54

  en weer wakker. Kan de klok er bijna op gelijk zetten. Nou ja morgen weer een goede nacht, Eerste 2 weken niks gedronken zijn binnen. Net begonnen dus, maar voelt erg goed.
 13. Jullie hebben gewoon honger en zijn aan het ontbijten
 14. Johan54

  Dry January pact

  yeah ! dag 14 is bijna gedaan
 15. Johan54

  Sjir

  Goed opgelost ! Het is natuurlijk ook geen reden om te drinken. Nuchter gaat het je straks nog beter af. Ik drink de hel dag water zowel los als bij de koffie. en 1 jaar is ook een mijlpaal. Dan heb je zo"n beetje alles meegemaakt, incl. verjaardag, kerst en vakanties (na corona dan ) maar daar wil ik voorlopig niet aan denken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...