Spring naar bijdragen

Rooslove

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Rooslove

  1. 10 uur geleden zei Rixie1:

    @Cyclad58 ik heb afgelopen  nacht voorde eerste keer sinds mijn afbouw een stukje gepakt, maar het hielp niet. Te klein denk ik. Ik heb besloten om, als het zo blijft duren de komende dagen ik weer begin als mijn huisarts meewerkt.  Dat betekent wel dat ik volgend jaar mijn auto kan verkopen. Maar zo houd ik het niet lang meer vol. Ik ben wat ouder als jullie en mijn tijd is kostbaar. Van jullie natuurlijk ook. Keer wakker liggen vind ik niet zo erg, heb geen verplichtingen, maar mijn hoofd staat op uit elkaar knallen. Zo voelt het. En daarom slaap ik niet.

    @Dikkie je hebt gelijk. Ik vond het lichamelijk ziek zijn minder erg dan zo,n hoofd. Ik wist wanneer het begon en weer eindigde, de ontwenning. Nu overvalt het me. Zal eens beginnen met vanavond een groter stukje. Moet kunnen af en toe. Als mijn hoofd wat rustiger zou worden is het al goed. En niet elk kwartier s nachts mijn bed uit hoef om te plassen. Ook al zo,n raar verschijnsel.

    Sorry voor het zeuren, ik vertel nl niets meer tegen de mensen om mij heen. Dan vragen ze......is het nou nog niet voorbij?

    Het gaan echt voorbij!! Heb vertrouwen in je zelf! Ik heb ook mijn hele slechte dagen nu is dia vrij ben. Maar merk echt dat de goede dagen langer worden. Je lichaam en geest moet echt nog wennen aan het missen van dat stofje wat we jaren hebben geslikt. Het komt echt goed!! Hou vol!! 

  2. 4 uur geleden zei Breg:

    Huh. ...wat mis ik hier?.

    Ik antwoord jou niet meer en nu moet dat bestraft worden...

    Moet je altijd gelijk reageren dan?..volgens mij ben je vrij op dit forum om te doen wat je wilt en te reageren wanneer je wilt. misschien had ik wel een rot ochtend een k*t moment ,maar mijn excuses dat ik niet gelijk heb gereageerd ..je bent niet de enige waarmee ik praat. Pfff

    Je mag zelf bepalen of je antwoord geeft. Het is geen moeten en je hoort je hier veilig te voelen. Voel je je vooral niet verplicht.. hoop dat je het niet te veel aantrekt. 

  3. Hoi lieve mensen

    Ik ben weer terug. Ik moest even rust pakken want had het even lastig. Ik ben doorgegaan met afbouwen en ben nu bijna 4 weken diazepam vrij. Het gaat best wel goed nu! Heb nog wel beetje ontwenning maar het is haalbaar. De ene dag er meer last van dan de andere. Ik merk wel dat mijn slaap heel anders is. Ik had altijd een goede ritme. Het inslapen duurt wat langer maar slaap wel door nu. Is geen probleem maar wel beetje irritant, nachtmerries zijn weg :D ben daar heel blij mee. er is echt licht aan die tunnel!! Hou vol! De verlossing komt echt...

     

  4. Goedemorgen.

    Zit in zo een kut situatie.. mijn hondje liep opeens mank fotos laten maken en heel haar rug een pootjes artosen knieschijf die uit en in de kom gaat. Ze is haar zelf niet. Ze krijgt nu voor 2 weken sterke pijnstillers kijken hoe dat gaat. Ze is bijna 15 dus operatie is geen optie. De keuze die we moeten maken is hartverscheurend ze is me steun en toeverlaat ze voelt mij aan als ik mij niet goed voel,troost mij en helpt mij met mijn afbouw proces. Ik kan haar niet zo laten zitten. Nu moet ik er voor haar zijn. Maar hoe kan ik verder zonder haar? Hoe ga ik deze strijd winnen met de verdriet een de eenzaamheid zonder haar. Me lichaam staat op spanning en me hoofd is wazig en heel verward. Ik weet het gewoon even niet 

  5. 7 uur geleden zei Rixie:

    Goedemorgen, allemaal goed geslapen? Ik wel en ik heb mezelf een paar weken stilstand beloofd. Was zo ziek gisteren. Nu maar eens genieten van het mooie weer.

    Time-out.

    Fijne dag !

    Het ging zo goed he. En dan denk we een uitzondering te zijn en bam daar komt de hell. Maar je doet het goed hoor!! Je hebt toch al op de helft . Hier voel ik hem ook wat meer.  Fijn dat je wel alle tijd heb en kan nemen voor je rijbewijs keuring. Hoop dat je snel wat beter voelt! 

  6. 31 minuten geleden zei Rixie:

    Ik zou in jouw plaats altijd bellen naar huisartsenpost, uitleggen dat je aan het afbouwen bent en je klachten. Doen!

    Ik kom er net vandaan. Helemaal onderzocht en het is tietze. De klachten kunnen lijken dat het van je hart komt maar het zijn de spieren. Heb oefeningen mee gekregen die helpen. Het heeft gelukkig niks te maken met het afbouwen. Maar was wel even schrikken. Maar alles oke gelukkig.

  7. 15 uur geleden zei Bellie:

    En dan wel met mond dicht laten kauwen! Hahaha

    Gaat goed hier.  Mag niet mopperen,  nog niet. Vandaag weer afgebouwd, dus de klap komt waarschijnlijk nog wel.  Ik zit nu op 1 mg diazepam. Dus vanaf 10 juni zijn er 2 mg af. Ik heb nog wel de temazepam. Die ga ik afbouwen als deze klaar is.

    Nog wel de stress en hormoon klachten.  Een keer wakker worden om 8 uur in de ochtend zonder zenuwen zou wel eens lekker zijn. Ipv om 4 of 5 uur doodzenuwachtig.

    Fijn dat het goed gaat! Je komt er echt wel, je bent van ver gekomen. Hormonen zijn echt ruk met afbouwen. We zitten er met ze alleen in en komen er ook zeker uit met elkaar! 

  8. 9 minuten geleden zei Bellie:

    :lol::lol::lol:

    En als je hem dan aan kijkt krijg je de opmerking: Wat nou??? 

    Hoe is het met jou @Rooslove?

    Ja en nu helemaal omdat er formule 1 op tv is en hij het heel irritant vind als ik hem loop aan te staren met evil eye. Maar hij snapt me ook weer. Morgen doet ie de chips netjes in een kommetje:lol::lol:

    Het gaat best oke. Erg last van misselijkheid maagpijn en duizeligheid geen eetlust. snel geïrriteerd:lol:. Maandag naar 8mg.

    Hoe gaat het bij jou? 

  9. Hallo liefjes.

    Het gaat met mij redelijk goed. Maagpijn Misselijk en duizeligheid maar heeft niet veel invloed op mijn leven nu. Ik ben nu 2mg afgebouwd in 2 weken. Zit nu op 10 en maandag naar 9. Nu vind ik het zo raar dat het goed gaat maar nu ook heel bang dat er vandaag of morgen ineens de hell uitbarst. Weet dat hoe ik mij nu voel echt niet mijn hele afbouwschema ga voelen en dat de hell nog gaat komen. Waar moet ik rekening mee houden? Is het vaak het einde dat je goed ziek word of juist in het midden van je schema. 

  10. 4 uur geleden zei Rixie:

     Ik wens jullie heel veel sterkte. Ben bijna 4 weken bezig met afbouwen diazepam, tot nu toe weinig klachten. Soms s morgens beetje misselijk, maar dat zakt dan best snel.

    Scheelt veel de ene of andere dag. Vandaag merk ik niets. Gisteren beetje grieperig gevoel.

    Van 10 mg diazepam nu 8 mg. Ga gestaag door.

    Ik heb het zelfde nu op 10mg in 2 weken en voel me vooral heel moe en inderdaad misselijk smorgens. Tot nu toe valt het mijn erg mee hoop dat het zo blijft. Heb jij alleen diazepam of slik je ook andere medicatie?

  11. 9 uur geleden zei bolletje:

    Moghu allemaal,

    Hebben jullie ook wat beter kunnen slapen? Het was wat minder benauwd hé? 

    Vandaag beginnen met de drankjes voor het darmonderzoek morgen, maar dadelijk eerst even boodschappen doen. Wil geen ongelukken krijgen in de winkel.:wacko::blink:

    Krijg je het een beetje naar binnen? Ik vond het echt om te kokhalzen zo vies. Succes morgen!! En fijne is na zo onderzoek de lucht die uit je darmen moeten komen. Heeerlijk hard ruften zonder geur! :lol::P

  12. 4 minuten geleden zei Davy1982:

    Hey Rooslove,

    Bedankt voor de response !

    Ik kan jammer genoeg nergens bij een psychiater terecht,en mijn huisdokter is ook een maand weg.

    Helaas weet ik niks van afbouwen.

    Voel mij een beetje verloren nu ik er helemaal alleen voor sta.

    Misschien beter niet overschakelen naar diazepam en bv tranxene om de dag nemen,en elke week een extra dag overslagen?

     

    Heb je wel een aan gedacht om via verslavingzorg te doen. Jellinek of brijder. Omzetten is wel beste naar diazepam en vanuit daar rustig afbouwen wat jij het fijnste vind. Ik zit via jellinek en krijg goede begeleiding. 

  13. 3 minuten geleden zei Davy1982:

    Iemand een idee of dit een goed afbouw schema is ?

    -Uni Tranxene 15 mg 1x dagelijks 19 dagen (gestopt)

    -Tranxene 5 mg 1x dagelijks 7 dagen (straks neem ik mijn laatste)

    Dan wil ik overschakelen naar Diazepam voor het verder afbouwen.

    -Week 1 diazepam 2 mg dagelijks.

    -Week 2 diazepam 1,5 mg dagelijks.

    -Week 3 diazepam 1 mg dagelijks.

    -Week 4 diazepam 0,5 mg dagelijks.

    -Week 5 Stop.

    Oeh dat is best veel 2mg dagelijks hoor. Dat is 14mg per week. Ik bouw 1mg per week af. Er zijn mensen die 0,5 per week afbouwen. Maar 2mg per dag is wel heel veel vind ik. @doorbijter @Bellie @Cyclad58 misschien hebben jullie advies? 

  14. 13 minuten geleden zei Frankk:

    Ha @Rooslove. Goed joh, stoer! Mijn eerste mgen gingen eigenlijk best soepeltjes. Een pijntje hier, een bibbertje daar, maar geen vreselijke dingen hoor. Maar ja, dat is voor iedereen weer anders. Gewoon doorgaan met ademhalen, niet te veel bij stilstaan. Hoe meer aandacht je het geeft hoe meer je denkt te voelen, en natuurlijk lekker klagen hier en steun zoeken als dat nodig is. En als je je lekker voelt wil ik dat natuurlijk ook graag weten en ik weet zeker de anderen ook!

    Dank je wel. Ik blijf positief en ga er ook volledig voor. Ups and downs horen er bij gelukkig schijnt er altijd een licht puntje in de donkere tijden. Eerste stap is gezet. En klachen zal ik zeker doen dat is zo af en toe heerlijk. 

  15. 3 uur geleden zei Louisa:

    Nee ik wil niet nog een pil. Ik wil juist van alle pillen af en t was nooit zo erg die krampen. Dus t moet ook weer weggaan. Wat deed jij als je bekken vast ging zitten van de lage rugkrampen? Tips more than welcome! Een lastige spier om controle over te hebben. Je merkt ook niet dat je die aanspant bij de krampen. De fysio zei wel dat he het kon gaan voelen. Handdoek opgerold zitten en t voelen maar heb haar advies niet helemaal helder. Vorige maanden waren de krampen niet zo heftig dus had ik t gelukkig niet meer... Nou zal vast wel loskomen weer... 

    Snap dat je niet de pil wil nemen ( ik stop ook na me afbouw). Voorheen ging ik altijd naar de chiropractor voor mijn migraine,rugpijn en bekkenpijn. Dat hielp mij echt goed de menstruatie door te komen. Ik moest daar helaas mee stoppen omdat ik niet meer naar buiten durfde en toen via huisarts de pil gekregen. Het is echt de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de chiropractor, als dat tuurlijk financieel haalbaar is voor je. 

  16. 1 uur geleden zei Louisa:

    Ik had gister knallende koppijn. Het was zo: mn bekken zat vast na een dag vreselijk krampen van ongesteldheid. Dus oefeningen gedaan elke dag. Insmeren met gel en t leek losser te worden. 

    Nu kwam eergister mn tante op bezoek met mn ma en ik zei dus dat mn bekken een beetje nog vast zit. Dus mn tante zei ik kan heel goed masseren. Nou fijn! Gratis therapie. Bindweefselen noemde ze het. Knijpen en trekken. Deed zeer. Ik werd nadien heeel moe. Viel ook direct in slaap en heel lang. Om gister veel pijn te hebben! :(Meer dan ervoor en de pijn straalde uit naar boven en beneden. Mn nek en had een koppijn in de avond. Pfff ik was echt chaggo ervan. Voelde me nog verder van huis en nu lijkt fysio wel te moeten zo'n last heb ik nu nog. Kwam ook niet in slaap. Het doet zeurend zeer, voelt echt vast. Heb gister allerlei oefeningen gedaan. Gezeten op een opgerolde handdoek. 

    Iemand nog tips bij vastzittende bekkenbodemspieren? Ik heb t paar maanden geleden ook gehad na ongesteldheidkrampen en toen 1x fysio en t was los. Maar t leek nu niet nodig want t ging losser zitten (ik deed wat toen de fysio deed) tot die massage vab mn tante pffff. Ik hoop dat t weer losser komt want ik heb er echt last van. Het zit echt boven mn billen ter hoogte van de eierstokken die zo'n pijn deden en dus daar ben ik gaan spannen en nu zit t vast. Echt het bekkengebied.

    Ik wil t graag zelf controleren want bij iedere ongesteldheid naar fysio 50 euro vind ik niet fijn. Ik weet wel dat de fysio zei dat je gevoel moet krijgen over die spieren maar Het is anders dan je kuiten bijvoorbeeld. De meeste vrouwen weten niet hoe je aan en ontspant omdat ze zo diep liggen, zei ze. Dat voel ik dus ook niet. Maar met oefening kun je t gaan voelen zei ze... dont have the touch yet... 

     

    Ik herken dit uit duizende. Ik slik dan ook de pil en slik hem ook door ( geen stop week) dit heeft mijn leven stuk aangenamer gemaakt. Heb dit wel met overleg van de huisarts gedaan. Ik kon vroeger amper lopen als ik ongesteld was. Ik weet niet of je de pil slikt? Zo ja misschien idee om dit met je huisarts te bespreken

  17. Op 24-6-2020 om 14:02 zei Bellie:

     Vind ik wil snel hoor om maandag al af te bouwen. Dan zit je net een week op de omzetting. Maar wie weet gaat het hartstikke goed!

    Ja is misschien beetje snel. Maar ik wil ook niet te lang aan de diazepam vind het echt rot spul. En ik wil niet dat mijn lichaam er te gewent aan raakt. De afbouwen neem ik alle tijd voor. Ik snap echt nog steeds niet hoe snel deze middelen worden voor geschreven is echt troep gewoon..

  18. 6 minuten geleden zei Wanhopige:

    Ik heb ook geslapen zonder medicatie maar veel wakker. En ja hoor nog steeds de trillingen. Ik kom net van de psyhiater. Ik begin die man steeds meer te haten. Het enige goeie dat ie zegt is dat hij trots op me is dat ik afgebouwd ben. Verder ontkent hij dat de trillingen en slechte slaap met ontwenningsverschijnselen te maken hebben. Hij zegt steeds hetzelfde. Ik snap eigenlijk niet waarom ik er nog naar toe ga. Hij zegt dat ik spanning in mijn mijn lijf heb en dat ik daarom niet kan slapen en hij zegt dat de trillingen met mijn emoties te maken hebben. Van de trauma die ik 5 jr geleden hebt gehad. Ik heb dat allang afgesloten. Het gaat heel goed met mijn man. Hij zegt dat ik moet gaan dansen en boksen om mijn boosheid en verdriet eruit te gooien. Ik weet het allemaal niet meer. Dit is gewoon de hel uitzitten denk ik. Het duurt mij veels te lang. Knuffel Yollie

    Vervelend dat je je zo voelt naar je therapeut toe, zorgt ook weer voor spanning. Wat hij zegt over boxsen is wel heel goed idee. Ik heb heel lang kickboxsen gedaan en dan zaktraining. En dat is zo lekker om al je spanning er uit te krijgen, voor mij werkte het heel ontspannend. Ik heb er heel veel aan gehad in een hele moeilijke tijd, en ga er ook weer mee beginnen in me afbouw fase die maandag begint. Als je niet meer op één lengte zit met je therapeut misschien goed om dat met hem te bespreken. Je kan altijd nog verandere van therapeut.

    Hoop dat je je snel wat beter voelt.

  19. 59 minuten geleden zei Louisa:

    Morgen Bol. Ik heb prima geslapen.

    Ik werd wakker en mn kakement zat links vast? Ik kon mn mond beperkt openen. Heel erg vaag. Nog nooit gehad. Ik bewoog mn kaak op en neer en al gauw schoot ie terug goed en kon ik t weer openen. Maar nu voelt t nog vreemd. Ik weet dat ik tandenknars. Gister zware avond met die hitte. Dus wellicht flink de tanden geknarst????? Vage shit.

    Ik weet niet of t de hitte is maar mn hoofd is een gestoomde makreel. Gister tijdens de avondwandeling onwel misselijk duizelig alsof ik elk moment out kon gaan. Snel op bed gaan liggen met koelelement en koude washand op mn voorhoofd maar mn kop was een partij raar. Ik hoop dat t de hitte is. 

    Ik kon altijd goed tegen warmte maar nu is t hels door een overprikkeld brein. Ben blij dat ik niet in de Sahara vertoef! 

     

    Dat komt van het tandenknarsen. Ik heb dat ook. Ik doe het nu gelukkig steeds minder vaak alleen bij veel stress. Maar ik tandenknarsten al vanaf mijn puberteit en dat met die kaak hoort echt bij tandenknarsen. Als je er nog veel last van houd kan je bij de tandarts een bitje laten maken dat helpt echt heel goed! 

  20. Hier ook last van de warmte maar vooral dat ik mijn zorgen maak over mijn 14 jarige hond. Heb 2 ventilatoren aan staan, naar buiten lukt niet meer met haar nu. Gelukkig is ze getraind om ook op de kattenbak te gaan. Maar die zorgen maken mij weer erg nerveus. Vanaf maandag word het gelukkig beetje koeler. Hoop dat iedereen zich deze dagen beetje doorkomt met dit weer. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...