Spring naar bijdragen

Bellie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.042
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bellie's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Bellie

  Laatste stap

  Ja dat zijn absoluut afkickverschijnselen en heeft niks te maken met eventuele klachten waarvoor je de oxazepam ben gaan nemen. Je psych heeft je veel te snel laten afbouwen, helemaal na zo'n lang gebruik. Of je nu 5mg of 50mg neemt maakt niet uit. Je zenuwstelsel is afhankelijk geraakt. Het beste is om stapjes van maximaal 10% van hetgeen wat je steeds gebruikt er af te halen. En dan zo'n 14 dagen wachten en dan pas weer de volgende stap. Hoelang sta je al op 0?
 2. Bellie

  Benzoziek

  Ben je in 1x gestopt?
 3. Alles wat jou enigszins ontspant: bijvoorbeeld douchen, wandelen, ergens zitten in de natuur, frisse lucht, tekenen, kleuren. Vooral geen prikkels. Eerlijk gezegd is de afbouw wel heel snel gegaan. Niet schrikken, maar herstel duurt ongeveer 6 tot 18 maanden. In die tijd heb je goede momenten en opeens weer slechte momenten. Maar pak nooit meer een benzo, wat een arts ook zegt. Het maakt het alleen maar erger. Onthou dat dit door de Lora komt en het gaat weer over. Veel sterkte.
 4. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Hoelang gebruik je de lorazepam? En hoeveel daags?
 5. Alcohol zit op dezelfde receptoren als Diazepam. Als je dat neemt krijg je een giga terugval. En dat is juist wat je nu wil oplossen. Alcohol is zeker 2 jaar not done. Wat je nu ervaart na 6 weken is normaal. Diazepam stapelt in je bloed waardoor het pas na ongeveer 600 uur uit je bloed is. Dat merk je nu. Je zal hier echt even doorheen moeten. Opnieuw starten met Diazepam, ook al is het voor 1x, is ivm kindling geen goed plan. Kindling is een extreme reactie van je zenuwstelsel op de herintroductie van de Diaz. Die ene keer erbij nemen gaat je erge ontwenningsverschijnselen geven en voel je je slechter mee dan nu. Eigenlijk is het nooit meer benzo's nemen. Maakt niet uit welke. Voor het herstel na afbouwen staat 6 tot 18 maanden. In die periode ervaar je windows, (goede periodes) en waves (slechte periodes). Dit is een teken van herstel. Dus hoe moeilijk het ook is. Het hoort er nog bij. Komt goed!
 6. Kijk even op de Facebook groep benzo Strijders. Daar kan je instructies vinden
 7. Bellie

  Vraag

  https://www.facebook.com/groups/1216529235376240/
 8. Bellie

  Onze H. kamer

  Fijn om te horen Wilhelmina! Hopelijk ga je gauw meer goede momenten krijgen!
 9. Goedenmorgen ja absoluut. Een half jaar geleden sliep ik hooguit 4 a 5 uurtjes. Nu 7 a 9. Wel met onderbrekingen. Ben ook weer veel meer mezelf. Nog 7 weken afbouw vd diazepam als het goed is!
 10. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Ik zou eerst de oxazepam langzaam gaan afbouwen. Ik denk dat je klachten tolerantie kan zijn van de oxaxepam.
 11. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Daar kan t ook van komen inderdaad. Hoe lang gebruik je de oxazepam?
 12. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Voor de mirta adviseer ik je om op facebook te kijken. Daar zijn groepen over anti depressiva. De tinnitus wordt erger bij overprikkeling. Dus door stress. Het kan ook door het afbouwen komen. De tintelingen in je benen herken ik ook. Ook een afbouwklacht. Niks ernstigs. Maar als je het niet vertrouwd gewoon ff naar de huisarts. Oxa kan je niet blijven gebruiken. Ook dat zou rustig moeten worden afgebouwd.
 13. Ja hoor. Vandaag goede dag
 14. Bellie

  Vraag

  Daar heb je gelijk in ja
×
×
 • Nieuwe aanmaken...