Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bellie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  951
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bellie

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vannacht ook zowaar goed geslapen. Wel paar keer kort wakker geworden maar totaal 10 uur geslapen. Nu al weer doodmoe. Fijn dat je je beter voelt Emma!
 2. Ik bouw de temazepam, ook een kortwerkende benzo net als oxazepam, met 0,15mg per dag af. Zo'n 1,4mg per week en dus 4,5mg per maand. Per dag een beetje vind ik beter dan een grotere stap om de zoveel dagen. Ik gebruik nu temazepam een half jaar. Ik heb geen ontwenningsverschijnselen. Hoeveel Oxa heb jij nog?
 3. Hier ook alles goed. Ik zit nog op 3mg van de 10mg temazepam. Slapen gaat redelijk, absoluut niet slechter dan met de volledige Temazepam. Vandaag weer wat meer onrust maar dat kan vd burn out zijn of de hormonen. Maar eigenlijk niks te klagen over de afbouw.
 4. Heb je met je arts overlegd? Kan je niet even stoppen met afbouwen tot je weer enigszins bij gekomen bent?
 5. Hier gaat het goed! Ik moet nog 3mg vd 10mg temazepam. Geen klachten tot zover en het slapen gaat redelijk goed. In theorie nog iets meer dan 2 weken de Temazepam. Fingers crossed!
 6. Dank je voor je fijne woorden. Helaas was het vannacht weer heel slecht. Viel pas om 2 uur in slaap tot 7 uur. Had last van paniek omdat ik niet in slaap kwam. Het oude gevoel. Ik moet inderdaad het weg zien te houden want anders glij ik terug in het oude. Hopelijk gaat het vannacht weer beter.
 7. Goed om te horen Cyclad! Hopelijk gaat het inderdaad op deze manier beter. Ik ga de Diazepam straks ook op de tapering manier doen. Hij is nu aan t kijken op welke hoeveelheid en welk tempo voor mij. Het blijft raar dat slapen. Dood moe en steeds wakker om de 2 uur. Vanuit diepe slaap met heftige dromen pats wakker. Meteen stik heet, ik drijf dan echt weg. Vervolgens tijdje licht slapen en dan begint het weer opnieuw. Terug naar hogere dosis heeft geen zin want ik weet dat het daarmee niet beter was. En ik wil het ook echt niet. Het verschil is nu dat ik die crash momenten niet meer heb met veel onrust en hartkloppingen. Dat is in ieder geval wel beter geworden. Fijne zondag!
 8. Ik zit nu net over de helft met de temazepam. Geen afbouw klachten tot nu toe! Het slapen gaat niet super maar zeker niet slechter dan toen ik 10mg temazepam had. Net als jij heb ik nachten van 5 tot 8 uur. Maar constant wakker, zo om de 2 a 3 uur. Soms is het een hele nacht licht slapen en dan ben ik echt brak. Over 3,5 week ben ik klaar met de temazepam als het goed is. En dan de laatste kwart diazepam af gaan bouwen! Wat jij zegt over het forum bezoek heb ik ook. Ik merk dat ik er veel minder mee bezig ben en dat is inderdaad een goed teken!
 9. Hoi iedereen! Lang geleden. Hoe is het?
 10. Hier aardig goed geslapen. De Temazepam afbouw gaat langzaam maar zonder problemen tot nu toe. Ik herken je klacht @Dikkie. Elle bedje heb ik keelpijn en moet ik af en toe hoesten. de keelpijn heb ik dan ook als ik wakker word. Het kijkt net of ik de hele nacht heb liggen snurken en daardoor keelpijn heb. Maar volgens mijn dochter snurk ik niet. Ik zit nu een week in ons chalet meu mij dochter. Na alle toestanden van de afgelopen 7 maanden even eruit. Zelfde woonplaats maar in het buiten gebied. Toch ffv een andere omgeving
 11. Hoi Kim, Heb je de temazepam afgebouwd of ben je in 1x overgegaan op Zopiclon? En als je taperingstrips wil dan zou de huisarts het moeten aanvragen bij de Regenboog apotheek. Ik weet niet of er voor Zopiclon tapering strip is
 12. Hier ook al goed geslapen. Alweer! Ik slaap dieper en meer met dromen. Heftige dromen dat wel. Maar het is el daar ik echt droom en niet van af een afstand bekeken bewust meemaak. Zo meteen ons chalet schoonmaken want de gasten vertrekken en dan gaan mijn dochter en ik er voor minimaal een wel erin. Ff andere omgeving, al is het in dezelfde plaats, maar toch. Vooral zij zit al sinds het voelde nagenoeg binnen sinds ze corona heeft gehad. En vooral rust daar. Dat is vooral belangrijk. Vooral voor mij.
 13. Hoi iedereen, vannacht zowaar 9 uur geslapen. Ik heb nu in een week 1,2mg temazepam afgebouwd en qua slapen merk ik geen verschil deze week. Dus dat is gunstig. Ben wel onrustig, soms paniek en heb last van tintelingen in mijn ledematen. Vooral mijn voeten en linkerarm alsof ze slapen. Keelpijn herken ik ook @Dikkie. Dan is het er een dan is het opeens weg. Wat ik constant heb is een brandende tong, heel typisch. Deze week ongesteld dia dat spreekt ook mee bij mij. @Vechter bij jullie loopt het ook inderdaad hard op de besmettingen. Het is raar en naar virus
 14. @karin123 https://www.facebook.com/groups/1216529235376240/?ref=share
×
×
 • Nieuwe aanmaken...