Spring naar bijdragen

Wim123

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    131
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

973 profielweergaven

Wim123's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Wim123

    Gokken is de ergste drug

    Deze meneer heeft mij meer geholpen dan mijn therapie. Probeer het eens. Vooral een filmpje die ik even niet kon vinden waar deze vraag gesteld wordt: "Sit on your bed one day and ask yourself: what remarkably stupid things am I doing on a regular basis to absolutely screw up my life?”
  2. Juist een totaal falend beleid. Opzeggen is niet eens verkeerd maar er zou wel een minimale cooldown op moeten zitten van minimaal 24 uur ( maar liever gewoon 1 week) Daarnaast werkt Cruks voor mij niet eens. Kon mij naderhand gewoon nog aanmelden bij Holland....( Heb me via Holland zelf en Toto gewoon handmatig uitgeschreven)
  3. Timberland ik heb zelf ook lang nagedacht over de vragen die je stelt. Ik denk dat het gokken ( en de overleven stand daarna) je toch op een hele crue manier je een doel geven. De focus is dan alleen op hoe krijg ik geld , hoe kom ik aan eten ect. Geen tijd voor andere problemen waar je liever geen aandacht aan besteed. Uiteindelijk is elke dag niet gegokt gewoon pure winst
  4. HI BakkiePleur, Nu weer een kleine 7 maanden. Het lastige om alles op de rit te krijgen is dat je weer alles op moet biechten om vervolgens weer te stoppen. Je kan natuurlijk het opbiecht deel overslaan maar dan ga je niet stoppen.
  5. Verhaal klinkt mij bekend in de oren. Het wantrouwen binnen een relatie gaat je vanzelf een keer opbreken. Het crisis verhaal klinkt in mijn ogen dan ook erg logisch. Als alles bedaard is gaat ze er pas over nadenken. Ik had zelf ook een periode van terugvallen van +- 6 maanden. Het weer op de rit krijgen erna is lastig maar het is het zeker waard. Later terwijl ik een boek aan het lezen was kwam ik een passage tegen die we allemaal uiterst goed kennen. But you are a great sinner, that's true," he added almost solemnly, and your worst sin is that you have destroyed and betrayed yourself for nothing.
  6. Dat klinkt als een goede aanpak. Om het weer langzaam in eigen beheer te geven kan je beginnen met een wat kleinere bedrag en dan om de week bijvoorbeeld zijn afschriften te vragen ( of nog beter regel via de bank weer ouderwetse papieren afschriften). Die kosten wel wat geld maar je bespaard er een hoop hoofdpijn mee.
  7. Wim123

    Bang om terug te vallen

    Waarom niet vandaag? Het is namelijk onvermijdelijk dat het gesprek een keer moet plaatsvinden. Zou niet gelijk zeggen dat je ziek in je hoofd ben maar dat je problemen heb met gokken.
  8. Wim123

    Bang om terug te vallen

    Denk niet dat je überhaupt iets krijgt, voorderest geen ervaring mee.
  9. Wim123

    Bang om terug te vallen

    Welk geld wil je terug hebben? Ik snap er niks van.
  10. Wim123

    Bang om terug te vallen

    Tja, een relatie die alleen in stand wordt gehouden door een web van leugens heeft geen kans van slagen. Zoals @Dred1 ook al aangeeft. The strength of a person's spirit would then be measured by how much 'truth' he could tolerate, or more precisely, to what extent he needs to have it diluted, disguised, sweetened, muted, falsified.”
  11. Wim123

    Bang om terug te vallen

    Juist het vertellen is een belangrijke stap om te ondernemen. Zolang het geheim blijft bestaan , blijft de onrust aan je vreten. Vele van ons hebben het jarenlang verborgen gehouden want we zouden zelf wel stoppen ect ect. Na jaren kom je erachter dat de je jezelf alleen maar voor de gek houd. Het vertellen doe je gewoon zoals alle andere dingen. Hi vriend, ik heb een probleem met gokken , voordat het helemaal uit de hand gaat lopen wil ik dit met je delen, wat voor oplossingen kunnen we samen bedenken zodat we problemen in de toekomst kunnen voorkomen. Life without truth is Hell
  12. Wim123

    Bang om terug te vallen

    Sorry maar dit klinkt gewoon als een ontkenningsfase. Ik weet niet of ik je helemaal serieus moet nemen eigenlijk.
  13. Wim123

    Bang om terug te vallen

    Eens met @Dred1. Je weet al dat dit verhaal niet gaat werken anders had je nooit al je spaargeld vergokt. Als je vanuit de emotie gokt is het al een gigantische rode vlag dat je dit probleem serieus moet nemen. Uiteindelijk is de uitbetaling altijd lager dan <100% dus structureel er geld mee winnen gaat is statistisch gezien onmogelijk.
  14. Dat kost inderdaad tijd. Misschien als er weer een opening is kan je je (ex) vriendin toegang geven tot al je financiën ( en dan ook echt alles). Dat gaat waarschijnlijk even pijn doen want ervaring leert dat men eerst even terug gaat kijken om hoeveel stortingen ect het dan gaat. Daar moet je echt even doorheen. Het goede gevoel komt wel weer terug
  15. Dat klinkt in mijn oren een beetje als slachtoffer rol. In mijn ogen klinkt het ongeveer zo: Het is zover gekomen omdat jij ( je vriendin) mij zover heb laten komen door me te gaan laten pokeren/ biljarten. Dan kan je in 1 zin door zeggen : Als je direct ( na de eerste keer) bij me weg was gegaan was het nooit zover gekomen. Maar je koos zelf ( bewust of onbewust) ervoor om door te spelen. Dus in mijn ogen ligt alle schuld bij je eigen tekortkomingen(die we allemaal hebben maar weinig mensen durven ze onder ogen te zien). Ik denk dat je meer dan genoeg kansen heb gehad als ik je initiële verhaal lees. Wat te doen vanaf nu : Altijd de waarheid spreken. Ik zou zeggen probeer nog een gesprek aan te knopen met je ex-vriendin en alle kaarten op tafel te leggen ( letterlijk alles) zodat je in ieder geval een schoon geweten heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...