Spring naar bijdragen

SimpleMan

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    50
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

SimpleMan's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. SimpleMan

    Even voorstellen Myle

    Gecondoleerd Myle
  2. Er zijn anders wel schrikwekkend veel mensen die grote hoeveelheiden natriumbicarbonaat eten omdat vage sites zeggen is gezond.
  3. Goedemorgen. Ik hoop dat het snel wel meer regent, die branden van de droogte is zo erg. Ik zag dit. Ik weet niet of Dez site de link automatich embed. Maar vond wel grappig. Winkeldiefstal https://twitter.com/RechercheZuid/status/1254754603738042368
  4. SimpleMan

    Even voorstellen

    Er zijn mensen dood die ik ken. En er gaan nog meer mensen dood. Wel verdrietig. Vind het ook zo surreal dat afscheid nemen helemaal niet kan. Ik snap het ook niet als andere mensen ook nog gewoon gezellig een feestje zitten te vieren of fuck corona dansen. Maar misschien doen die dat omdat ze stiekem ook bang zijn ofzo. Ik moet bijna weer naar de winkel en ik wordt nog steeds gestrest van boodschappen doen en rekenin houden met de regels van de winkel en 2meter enzo. Makkelijk om niet te drinken als ik thuis ben nou. Zou nog steeds wel de drank mee willen nemen van de winkel. Gewoon niet doen dan (ik zeg het vast bumperjim) Vind heel vermoeient nu boodschappen doen. Ik weet niet wie wel de 1,5meter samenleving fijn vind maar ik vind vreselijk. Ik zag in de nos allemaal foto's van hoe bioscoop en school en restaurants eruitzien met 1,5 meter en ik vindt alles voor te huilen. Hoop dat nooit zo word. Enige dat wwel grappig is is nou elke keer als ik naar winkelcentrum ga is alles verandert. Bomen zonder blaadjes hebt ineens blaadjes. Alles verandert in 2 weken helemaal heel erg nu met nu de zomer komt. Steeds andere bloemen. Mijn tuin groei ook heel goed. Morge de barbeque maar schoonmaken. Alleen BBQ is saai maar wel lekker.
  5. SimpleMan

    Even voorstellen

    Zo blij met mijn tuin! Vandaag lekker bezig. Veel plantjes uit de kas in de grond. Vorige week twijfelde ik voor een fles drank mee te nemen maar ik had het niet gedaan. En toen twijfelde ik voor terug te gaan naar de winkel maar die was ook heel druk en niet gedaan. Nu maar in de tuin bezig en soms even spijt dat ik niet had gedaan maar dan maar aflijding zoeken.
  6. Heb je van de mensen daar al tips gehad? Hoe gaat het?
  7. Er stonden meer dan 30 mensen in de rij buiten de winkel! Wow zeg. Gelukkig kwam ik alleen maar erlangs op de fiets. Ik ben wel liever thuis in mijn tuintje want is zo druk op straat. Maar moest even. Hoop dat volgende week het weer niet druk is. Pasen toch alleen dom exuus om te vreten.
  8. Kunnen de mensen van de kliniek niet eens helpen met zulke basis vragen? Ik snap dat ze niet een plek hebben voor slapen maar wat doen ze wel dan?
  9. Het is ook niet begrijpbaar hoe ineens de wereld anders is nu. Ik was net bij de winkel. Maar er was een rij buiten de winkel. Want in de winkel is weinig plek. Maar ook nog veel ruimte tussen mensen en de rij lijkt mega. Maar 15 mensen alleen ze stonden door de hele parkeerterrein. In de winkel bijna niemand maar wel rustig en elkaar ruimte geven.
  10. Als je jonger bent is een week ook een groter deel van je leven. Mijn filisofise bijdrage.
  11. Denk dat ze slim genoeg is om dat zelf te weten.
  12. Goedemorgen. Deze week gaat de tijd best snel.
  13. Ik denk dat je zelf op de kast ben gaan zitte. En ik denk dat je nu weer met komplimenten komt om wat ik zei weg te praten. Wat win je daar mee als je echt wil leren?
  14. SimpleMan

    Even voorstellen

    Ja! Ik ken niet zoveel vogels maar ik heb nu wel veel tijd voor te Googlen. Deze week heb ik geleerd dat geluid van fietspomp = koolmees Ik had gelezen dat het geluid bijna gehalveert was op veel plekken minder ruis van achtergronden. En dat we daarom vogels nu beter horen. En dan weer meer kijken naar wat we horen en meer zien. Mooi.
  15. Je bent goed in om de aandacht van jezelf naar iets anders te doen. Nu naar hoe je met 'ongesteld' op mij reageerde maar je gaat uit de weg om te antwoorden op waarom je in de reactie ervoor zo boos reageerde. Ik hou het bijna niet meer bij zoveel reacties zeg je om niet terug te komen op 1 reactie. Is nog steeds niet een aanval en dat je zegt dat je verbrand word voor je terugkom is beetje doen alsof je altijd wordt aangevallen terwijl iedereen superaardig is.. Niemand zegt joh Myle je heb Netflix en kan thuisbezorgd bestellen en gaat weg met de taxi, wat praat je dan over geldproblemen. (voorbeeld) Misschien klinkt dat gemener als ik bedoel. Maar in mijn omgeving is dat luxe. Ik vind het moedig dat je hulp heb gevraagd vannacht. Is vast niet makkelijk voor je. En lezen heb ik wel steeds gezien dat je liever meteen doet alsof het allemaal wel weer goed is als je wel (per ongeluk?) om hulp heb gevraagd. Hulp aannemen en commentaar op jezelf trekken is ook moeilijk. Ik weet zelf ook niet goed wat ik moet zeggen en posten hier. Maar misschien vaker lezen wat iedereen hier heeft gegeven van tips? later terugkomen op dingen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...