Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Ien

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ien

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ien

  Slapen zonder zolpidem

  Hoi, Ik zat dagelijks op 7 mg zolpidem ( stukje afgebroken van 10 mg tablet) maar de zolpidem deed eigenlijk haast niets meer. En ik wilde deze niet verhogen. Ik heb toen van de dokter olanzapine gekregen.5 mg. Dit is eigenlijk een middel wat gebruik wordt tegen een psychose, maar ik heb het gekregen omdat het als bijwerking slaperigheid had. Deze heb ik een uur voor het slapen gaan genomen en als ik naar bed ging die 7 mg zolpidem. Dit ging heel goed. De eerste nacht gelijk 9 en een half uur geslapen. En zo heb ik elke week een stukje van de zolpidem afgehaald. Dus toen een week 6 mg . Toen een week 5 mg enz.enz Tot ik op nul zat. Bij de laatste mg ging het wel moeilijk. Weer slechte nachten. Maar ik heb doorgezet en heb nu al bijna 5 weken geen zolpidem meer aangeraakt. Ik slik ook geen olanzapine meer. Het lichaam moet echt weer leren om het zonder zolpidem te doen en dat heeft tijd nodig. Ik heb ook wel eens een nacht dat ik pas om 4 uur in slaap val. Maar er zitten ook hele goede nachten bij, dat ik wel 8 a 9 uur slaap. Ik voel mij ook veel beter nu ik geen zolpidem meer slik. Ik hoop dat je wat aan mijn verhaal hebt gehad, en ik hoop dat het jou ook gaat lukken om van die rotzooi af te komen. Veel sterkte ermee.
 2. Ik ben nu 3 weken van de zolpidem af. Alleen het slapen gaat nog niet echt goed. Vannacht maar 1 uurtje geslapen. Het liefs wil ik dan een zolpidem nemen maar ik ben sterk en blijf het zonder proberen. Hoe lang duurt het voordat je lichaam weer goed kan slapen zonder slaappil?
 3. Ien

  Afbouwen Zopiclon

  Ik heb ook 2 jaar zolpidem gebruikt. Ben er nu sinds kort vanaf. Misschien een tip voor andere gebruikers. Ik heb de zolpidem afgebouwd met behulp van olanzapine 5 mg. Gebruikt voor de bijwerking slaperigheid. Ik heb elke week 1 mg van de zolpidem afgesneden met een mesje. Net zolang tot ik op 0 zat. En dat samen met 1 tabletje olanzapine. Ging heel goed.
 4. Ien

  Slaapcentrum

  Wie heeft er baat bij een slaapcentrum gehad?
 5. Ien

  Zolpidem

  Dank voor je reactie. Ik ben beniewd naar je verdere antwoord.
 6. Ien

  Zolpidem

  Ik gebruik nu al 2 jaar elke dag zolpidem. 10 mg afgekickt tot 7 mg. Ik wil graag afbouwen tot ik er vanaf ben. Maar als lager ga dan die 7 mg kom ik helemaal niet meer in slaap. Ook heb ik nog een raar probleem. Het lukt mij ook niet meer, hoe moe ik ook ben om in de middag even een klein dutje te doen. Het lijkt wel of die hersenen niet meer op uit gaan zonder zolpidem. Wie herkent dit?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...