Spring naar bijdragen

Dutchess

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Dutchess's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dutchess

    Help wanhopig

    Mijn slaap was erg slecht. Ik ging in de avond naar bed maar was eigenlijk nooit moe. Ik deed mijn ogen dicht en ging maar proberen te slapen. Voor mijn gevoel hand ik niet tot nauwelijks geslapen. Tot betrapte ik mezelf dat ik wel eens gedroomd had, dus had ik wel even geslapen. Sinds een week ben ik ook weer moe in de avond. Hopelijk blijf ik me in deze stenigende lijn voelen.
  2. Dutchess

    Help wanhopig

    Ik weet wat je meemaakt! Ik ben zelf nu 28 dagen vrij van lorazepam. Het heeft 21 dagen na de laatste inname geduurd dat ik me beter ging voelen. Hou jezelf eraan vast dat het beter gaat worden. Je kan het!
  3. Vorig jaar dacht ik dat ik na 20 jaar fluoxetine ( antidepressiva) geslikt te hebben, wel zonder kon. Netjes afgebouwd en dacht dat het allemaal wel goed ging zonder. Tot november 2018....... de paniekaanvallen sloegen me weer om de oren! Begin november weer gestart met de fluoxetine. Na 2 weken kondigden de heftige bijwerkingen zich weer aan. Angst, paniek, misselijk, niet kunnen eten, kortom een vreselijke periode!!! Daarom ben ik gestart met alprazolam (xanax) 1 Mg in de ochtend, middag en avond. Na 3 weken dat geslikt te hebben voelde ik me weer wat beter. Na overleg met de huisarts wilde ik zsm weer van de alprazolam af. Dokter gaf aan, haal de 1 Mg van de middag er maar af, dus alleen in de ochtend 1 Mg en in de avond 1 Mg. Zo gezegd zo gedaan..... 24 uur later begonnen de paniekaanvallen me weer om de oren te vliegen. Ik dacht, even volhouden dan komt het goed..... na 3 dagen shakend, trillend, huilend en heftige hallucinaties, de dokter maar gebeld dat het niet te houden was! Ik was gewoon in shock! Op advies van de dokter snel terug naar de dosis waar ik vandaag kwam. 1 Mg in de ochtend, middag en avond. Het heeft een week geduurd voor ik weer stabiel was. Afspraak gemaakt met een psychiater om met hem te bespreken hoe ik dan het beste kon afbouwen. Deze gaf aan dat ik van alprazolam over moest stappen naar lorazepam. Dat heb ik dan ook gedaan. 1 Mg in de ochtend, middag en avond. Psychiater gaf aan dat als ik met 0,5 Mg per 3 dagen afbouwen ik nergens last van zou hebben.....ik had de afbouw van de alprazolam nog vers in mijn geheugen staan, dus dacht, ik ga afbouwen met 0,25 per week, dan weet ik zeker dat ik er niks van merk. Pffffff ook dat was niet te doen! Ik was compleet in paniek! Ik was een junkie die snakte naar pillen! Na in totaal 3 maanden benzo’s te hebben geslikt, heb ik mezelf 2,5 week op laten nemen in een ggz instelling en afgebouwd met 0,5 per 3 dagen. Het was een hell! Maar heb doorgezet en heb mezelf erdoorheen geslagen. Ik ben nu 27 dagen benzo vrij, en voel me sinds 8 dagen weer mens!!!! Heb nog steeds last van de ontwenningsverschijnselen, maar deze zijn niet dermate aanwezig dat ik er echt last van heb. Ik heb bijvoorbeeld nog veel hartkloppingen, oorsuizingen, in de nacht vreselijk zweten en heel af en toe minimale angst. Daar valt mee te leven. Ik onthoud dat ook deze verschijnselen iedere dag weer minder zullen zijn, tot er een dag aanbreekt dat ik nergens last meer van heb. Ik geniet nu iedere dag van mijn leven, en dank God op mijn knietjes dat ik mezelf weer terug heb gekregen! Ik was al die tijd zo bang dat het niet meer over zou gaan! Ik schrijf dit aan jullie zodat je kan zien hoe het proces bij mij verlopen is. Natuurlijk is dat bij iedereen anders, maar zie dat het bij mij ook goed is gekomen. Houdt de moed erin! Het is niet makkelijk! Wij zijn sterk, en vechten tegen die rot gevoelens. We laten ons niet kisten door de benzo’s. Zet hem op, jullie kunnen het ook!
  4. Cyclad58 dankjewel voor je bemoedigende woorden!
  5. Heb het vandaag weer erg zwaar, zit in de mood van, dit gaat nooit meer over. Vandaag 17 dagen benzo vrij...... wanneer ga ik me beter voelen? De moed is me in de schoenen gezakt.......
  6. Vandaag nog met de psych gesproken. Hij blijft erbij dat ik geen ontwenningsverschijnselen kan hebben van de lorazepam. Heb in 3 weken 3 Mg afgebouwd. Hij zegt dat het na 3 dagen mijn lichaam verlaten heeft, en ik daarna geen klachten meer kan hebben. Ongelooflijk dat ze dat durven te zeggen! Waar komen mijn klachten dan vandaan? Hij zegt dat het psychisch is..... nou aan me hoela! Ik weet echt wel wat ik voel en waar het vandaan komt.
  7. Dutchess

    Afbouw lorazepam

    Hoi Cyclad58, jeetje! Ik zie het inderdaad!!!! 3 Mg lorazepam staat gelijk aan 100mg oxacepam! mijn hemel! Maar wat goed van je dat je al meer dan een jaar van die troep af bent! En ook super van je dat je hier mensen ondersteund in hun strijd tegen de benzo’s! Ik vind het anno 2019 erg raar dat deze pillen nog verstrekt mogen worden! Het is puur vergif! Het maakt mensen meer kapot dan dat ze er wat aan hebben. De meeste die hier zijn, zijn zo strijdkrachtig dat ze van die zooi af willen. Stel dat je niet zo strijdkrachtig bent?! Dan heb je gewoon echt een super groot probleem! Dan zou je je leven lang aan benzo’s moeten zitten.
  8. Dutchess

    Gestopt met oxazepam

    Wat je schrijft had ik kunnen schrijven! Ook ik ben een echte gezondheidsfreak. Ik rook niet, drink niet, eet super gezond, doe niks wat niet goed voor me is. Toch ben ook ik in de valkuil gestapt van benzo’s! Ben nu 11 dagen clean en zit ook met de gebakken peren te kijken. Heb 3 Mg in 3 weken afgebouwd, hee erg snel dus. Ook ik heb 3 kinderen en een man waar ik naar kijken en dan denk, wat heb ik hun aangedaan! Huilen, overgeven, trillen, hartkloppingen etc etc etc beheersen nu mijn leven. We zullen toch vol moeten houden, en hopen dat het ooit een keer over gaat. Ik slik momenteel wel een Ad voor mijn paniekaanvallen. Ik merk wel dat de Ad me helpt om te grootste paniekaanvallen van het afkicken op te vangen. Het is echt vies en gemeen spul. Ook ik zou het echt nooit meer aanraken. Zeg nooit nooit, maar ik zal me zeker 10000x bedenken. Voor jullie allemaal heel veel sterkte!
  9. Dutchess

    Afbouw lorazepam

    @ciclad58 dankjewel voor je bericht! Ik vroeg me al af wat Windows waren, ik had ze al eerder zien staan. Het klopt inderdaad dat er soms uren zijn dat het bijna weg is, dat is vooral in de avond. Ik moet maar hoop houden dat er steeds meer Windows komen! Ik heb 3 Mg inderdaad in 3 weken tijd afgebouwd. Het was, en is, zwaar! Ik wilde dit zodat ik weer auto kon rijden. Ik ben met lorazepam begonnen omdat de eerste weken start fluoxetine (Ad) een hel waren! Als ik had geweten dat ik dan ook nog eens door een hel ging met de afbouw van lorazepam, dan had ik deze nooit genomen! Wat een vieze troep is dat zeg! Eens maar nooit weer zeg ik nu. Fijn dat je me gerust hebt gesteld! Ik ga me daar maar aan vast houden! Gebruik jij helemaal geen lorazepam meer? En 3 Mg op een dag..... is dat echt veel? Ik dacht dat het nog wel mee viel. Voor de mensen die dit lezen ook heel veel sterkte gewenst met deze vreselijke strijd.
  10. Dutchess

    Afbouw lorazepam

    Ik heb anderhalve week geleden mijn laatste lorazepam ingenomen. Ik heb in 3 weken 3 Mg afgebouwd. In totaal heb ik het 3 maanden geslikt. Nog steeds heb ik te kampen met afkickverschijnselen, althans, ik denk dat dat het zijn. Zweten, paniekaanvallen, duizelig, overgeven, niet kunnen eten etc etc etc. Is het een normaal verschijnsel dat ik nu nog steeds met afkickverschijnselen te kampen heb? Ik maak me zo’n zorgen, en ben bang dat het nooit meer goed komt! Is er iemand die me gerust kan stellen? Of moet ik de rest van mijn leven kampen met deze klachten? 
  11. Dutchess

    Afbouw lorazepam

    Thanx voor de tip, ik ga het aanpassen
  12. Dutchess

    Afbouw lorazepam

    Ik heb anderhalve week geleden mijn laatste lorazepam ingenomen. Ik heb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...