Spring naar bijdragen

Yana

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3.748
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    45

Alles door Yana geplaatst

  1. Iedere dag een halve lijkt mij een fantastisch idee @Dune. Dan kom je niet meer weg met hem één ochtend niet nemen zodat je diezelfde middag al kunt zuipen. Dan moet je toch al drie ochtenden achter elkaar aan jezelf verkopen dat dat een goed idee is. En als je in die dagen je plan even hier met ons bespreekt dan weet je wel wat voor reacties wij gaan geven 😄. Fijn dat je weer terug bent!
  2. Yana

    Vrijdag 26 juli 2024

    Ja, die ruimte, dat is het allerheerlijkst hier, samen met de stilte.
  3. Yana

    Vrijdag 26 juli 2024

    Groen is het hier ook, het is ongelofelijk hoeveel moeite het kost om de natuur een beetje in bedwang te houden. Wij hadden altijd een mannetje die ons helpt om de hagen her en der te kortwieken maar die heeft zich dit jaar nog niet laten zien. Kilometers haag heb ik al gesnoeid, sommige stukken met de kettingzaag omdat er met een snoeiding niet meer doorheen te komen was. En wat doe je dan met al dat gesnoeide groen? Vroeger stak ik het in de fik maar dat is milieutechnisch nu onverantwoord. Zelfs composteren schijnt nog een hoop CO2 op te leveren. Het is wonderlijk om mens te zijn.
  4. Yana

    Vrijdag 26 juli 2024

    De tuin van jou ziet er vast geweldig uit met alle energie die je erin stopt @Yvonne ❤️
  5. Yana

    Vrijdag 26 juli 2024

    Ik ben eigenlijk nooit ziek maar in juni was ik 2 weken grieperig en uitgeput en nu alweer. Wel vakantiewissels vandaag en morgen, ik ga er maar een beetje met de pet naar gooien denk ik. Hopelijk zijn jullie allemaal fris en fruitig en hebben jullie een mooie dag!
  6. Yana

    Vrijdag 26 juli 2024

    Hoe kom jij aan lifters @bumperjimvia een app zeker? Ik zie ze zelden meer in het wild.
  7. Wat knap @rapilos, ondanks af en toe wat twijfels tóch volgehouden, gefeliciteerd met jezelf!
  8. Yana

    Zaterdag 6 juli 2024

    @Freekie, je bent al helemaal goed en geweldig precies zoals je bent. Je bent leuk met je kinderen, je doet je werk, je sport veel, neemt tijd voor jezelf en hebt aandacht voor de mensen om je heen en had ik al gezegd dat je leuk bent met je kinderen? Misschien hou je gewoon niet zo van huishoudelijk werk, dat is ook niet verplicht hè?! Is het een idee om een ochtend in de week een schoonmaker te laten komen? Als je het kunt betalen zou ik dat lekker doen.
  9. Yana

    Sobriety for Life - Dagboek

    Veel geluk in je nieuwe huisje achter de dijk ❤️
  10. Yana

    Het verdomde duiveltje

    Ik wens je toe dat het voelt als een bevrijding. Óp naar een nieuw fris leven 🥳
  11. Nou inderdaad, ❤️ voor @ikkanhet
  12. Yana

    Ik ben

    Wat afschuwelijk dat je je zo voelt Quinn, ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat 'the point' ervan is maar daar zal wel niemand antwoord op kunnen geven. Wat bedoel je met 'opgeven'? Denk je aan zelfmoord? Het is natuurlijk niet verplicht om te blijven leven en als het zo eindeloos rot aanvoelt is het misschien wel een mogelijkheid. Het zou mooi zijn voor jou en voor je geliefden als dat dan op een zachte manier zou kunnen, met de mensen die van je houden naast je. Niet voor de trein springen hoor, dat is zo naar voor jou en iedereen. Daar ben jij veel te mooi en te lief voor. Heb je aan therapie al alles geprobeerd? Ik lees je weleens over groepjes, maar dat klinkt nogal slapjes en vrijblijvend. Je hebt toch ook wel echt goede therapeuten bezocht? Ik ga je per pb een naam geven van iemand, ik heb heel goede en mooie ervaringen met het soort therapieën dat zij aanbiedt en ze zit bij jou in de buurt. Misschien is het niets voor je maar ik wil dit al zo lang met je delen. Ik gun het je zo, dat je uit de ban komt van je kinderbeelden, dat je eerdaags met open blik kunt kijken en gewoon eenvoudigweg kunt genieten van zogenaamd kleine dingen. Ik denk aan je Quinn en stuur je zachtheid (en een pb).
  13. Het was een mooi hartvol afscheid met veel warmte en verbondenheid, geen YouTube-reclames tussendoor. Smaragd heeft gelijk, dat werd door de (hele lieve) uitvaartondernemer gecheckt. Nu ga ik het advies van Quin opvolgen en goed voor mezelf zorgen én voor m'n lief want de afgelopen dagen was ik nagenoeg gevloerd door een virusje, nu is hij aan de beurt. Dankjewel voor al jullie lieve woorden, dat heeft me goed gedaan.
  14. Yana

    Maandag 10 juni2024

    Ach lieve @Lika, wat ontzettend naar voor jou en je moeder. Laatst kwam ik dit tekstje tegen, ik geef hem graag aan jou "Ik wens je geen sterkte en ook geen kracht. Ik wens je warme tranen en kwetsbaar en zacht."
  15. Yana

    Maandag 10 juni2024

    Het gezin van mijn broer is niet in staat om de uitvaart te organiseren en ik ben nogal een regelneef en een perfectionist. Delegeren is niet mijn sterkste kant want een ander doet het vast niet zoals ik het zou doen. De valkuil is natuurlijk dat ik vervolgens gestresst raak en als ik niet uitkijk ook nog ga klagen dat ik altijd alles alleen moet doen (en dat gevoel vervolgens ga verdrinken). Maar ik doe het best goed nu, ik heb wel het overzicht maar heb al heel wat doe-dingen bij anderen neergelegd. Best kans dat er halverwege het gevoelige lied tijdens de uitvaart nu ook een youtube-reclame doorheen tettert
  16. Yana

    Zo 9 juni 2024

    Dankjewel Ik kan die lieve woorden heel goed gebruiken. Nu naar bed, ben zó moe.
  17. Yana

    Zo 9 juni 2024

    Afgelopen nacht is mijn broer overleden, ik wist dat het er aan kwam maar de dood komt toch steeds als een soort overval. Ik voel me heel verdrietig. Er sterven de laatste tijd zoveel mensen die me na staan, en ik begrijp er niks van, niet van het leven en niet van de dood. Alles is goed, ik omarm het verdriet en de vermoeidheid. Het is de bedoeling dat ik iets ga zeggen tijdens de uitvaart, dat geeft me stress en dat mag ook. Ik drink niet, dat is fijn.
  18. Yana

    Za 8 juni 2024

    Maar ook, en dat vind ik verbijsterend, totaal geen wilde bloemen. Weilanden en zelfs bermen zonder boterbloemen, margrieten of klaprozen, gewoon niks, alleen maar gras . Pas in de stad Groningen zag ik de eerste bloeiende bermen.
  19. Yana

    Za 8 juni 2024

    Dat had ik bij gisteren willen schrijven maar oké. Ik ben in het noorden van Nederland, prachtige dorpjes achter de dijk van de Waddenzee, leuke gezelligheid in Dokkum, overal water en bootjes, fantastische appeltaart met slagroom, vriendelijke mensen overal en gisteren ook nog genoten in het Gronings museum. Wat een land
  20. Yana

    Za 8 juni 2024

    @niks Een loser? Jij??? Mooi dat je het niet de moeite waard vindt om het uit te proberen. Als jij uitlegt dat er een (minieme) kans is dat je jezelf opnieuw in een alcoholverslaving stort als je weer een glas zou nemen en iemand zegt dan dat je dat glas best kan nemen, dan vind ik die persoon totaal niet lief en zorgzaam voor jou. Hij/zij zou je beter een dik compliment en een stevige knuffel kunnen geven. Mafkees.
  21. Yana

    Wo 5 juni 2024

    Ik heb gisteren ook geen druppel gedronken maar ga echt niet fris m'n bed in hoor @Yvonne, ik kon om 9 uur m'n ogen al niet meer openhouden. Ik stond vanmorgen wel om 6 uur buiten te gymnastieken met uitzicht op zon en wei, dat was lekker
  22. Yana

    Maandag 3 juni 2024

    En hoe is jouw eerste droge dag verlopen @Roberto? Je bent opvallend rustig.
  23. Yana

    Maandag 3 juni 2024

    Ik ben met de camper ergens neergestreken, best leuk bij een jachthaventje. De bedoeling was om ergens een pizza ofzo te eten maar het blijkt hier een uitgestorven uithoek. We hebben weinig in huis dus het wordt pompoen met linzen en fêta. De ene gaspit krijg ik niet meer aan de praat dus dit kan mooi op het overgebleven kleine pitje. Eerst maar eens beginnen met ui en knof snijden...
  24. Yana

    Ik heb een reset nodig

    Maakt niet uit @Yeli dat overkomt wel meer mensen hier. Mocht een moderator je erop aanspreken dan leg je het gewoon even uit.
  25. Yana

    ZONDAG 2-6-2024

    Bumpi 🥰😄
×
×
  • Nieuwe aanmaken...