Spring naar bijdragen

Difficult

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    113
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Difficult geplaatst

  1. https://www.radarplus.nl/psyche-en-gezondheid/article/1869/Hemelbestormers-Laura-Steenbergen
  2. Hoi @toni67 Welkom Herkenbaar wat je schrijft. Depressie is angst. Ik blijf ook in cirkels denken. De hallucinaties heb ik ook gehad en het enge? Dat er ook waarheid is in wat je gezien hebt. Ik heb wakker in een nachtmerrie gezeten en de werkelijkheid wordt dan anders geschept. Er is geen werkelijkheid alleen het nu dat wat we gezien hebben kost mega veel tijd om te verwerken, maar lieverd je bent ook wakker geworden. Ga in het nu geloven, lees en luister naar boeken van Echart Tolle. Hans Laurentinus luister ik ook graag naar. Het gevoel angst bestaat niet, het wordt vanaf heel klein al aangeleerd om niet te vertrouwen op onszelf en verbintenis. Dit is dit. Tijd heelt alle wonden. Eerlijk denk ik dat ieders grote nachtmerrie bij jou gebeurd is en dat is out of controle een hart aanval krijgen! Je gaat die angst de baas worden let maar op- het komt goed! Ik ben door de medicatie afbouw in psychose gekomen en ben alles kwijt. Rock buttom bah. Hou vol hou vol.. uit een dal klimmen is dit en je komt er
  3. In Zweden bij mijn dochter, paar daagjes. Nu vier weken gestopt lorezepam. Ik wordt gek van de evenwichtsstoornis die ik in mijn hoofd voel. Hoe lang nog voordat alles herstelt is. Ik wordt gek van t lijden
  4. @doorbijter vorige afbouw was ik van lorezepam naar diazepam gegaan. Ik ben van 15mg diazepam langzaam naar de 10mg gegaan en toen in een keer gestopt. Dit raad ik niet aan. Ik dit opgevangen door thc olie, maar was mega zwaar. Ik ben impulsief en eigenwijs, vandaar die actie. Ik ging me toen na drie maanden beter voelen. Het ergste vond ik de onbegrip van de omgeving, het uitzichtloze gevoel en de angst. Ik ben een half jaar later ad en as gaan afbouwen dit ging helaas fout. Toen weer lorezepam- niet overgestapt op diazepam en nu sinds drie weken medicatie vrij. Het is een zeer intens proces, het is mishandeling dat deze medicatie onder de maatschappij wordt voorgeschreven Hou vol het wordt minder. Op hoeveel zit je nu?
  5. @doorbijter overstap is verschrikkelijk. Ik ben eerder afgebouwd geweest en ik dacht dat ik dood ging. Elke minuut van de dag een beproeving. Het kostte mij een week te stabiliseren. Ik heb ontzettend met je te doen, dit gun je niemand en zo zie je dat ze ons aan hard drug hebben gezet. Hou vol en doorbijten je kan het!
  6. @Annie87 wat fijn dat je iemand bent tegen gekomen. Neem je tijd en geniet lekker van de aandacht. We houden vol! X
  7. Wat erg dat je ex zo doet! Beter af zonder hem lieverd. Nu zwaar maar je weet wel dat je er dus niks aan hebt! In leuke tijden mocht je er zijn en nu dit. Ei... Ik zou gaan afbouwen in overleg met psychiater. Dit ging niet goed.. Ik heb venlafaxine en seroquel afgebouwd. Toen dit niet ging ben ik opgenomen geweest en wouden ze me 10mg lorezepam per dag geven, maar omdat ik wist van de verslaving heb ik t op 2,5 weten te houden. Zeer zwaar en kon helaas niet anders dan nemen omdat ik elke keer in een waan kwam, meest scary iets. Ik ben uiteindelijk opgevangen door een vriend met we ik regelmatig ging zwemmen met de kids. Hij is mijn rots in de branding. Best wel groot lichtje in deze duistere periode. Met mijn familie ligt het apart. Ouders zijn gescheiden van mijn vader onverwacht veel steun ontvangen maar mijn moeder daarentegen niet. Die deur had ik al dicht gegooid maar helaas weer band aangegaan. Voor nu is die deur behoorlijk vast weer. Totaal een visie van hoe het moet zijn en helaas zo werkt het niet in dit leven. Het voelt goed zonder haar. Ik ben nu drie weken medicijn vrij. Ik vang het op met thc olie. Die haalt de scherpe kantjes er af. Vandaag heb ik een goeie dag en dan neem ik niet. Ik ben drie weken geleden tegen alle gevoel in gaan sporten. Ik ga nu elke dag, enige wat ik moet van mezelf. Ga daarna de sauna hou ik alleen vol zonder mensen. Eerste keer sportschool dacht ik dat ik gek werd en nog steeds kan ik in wanen denken als ik er ben, maar het is een goeie oefening om de maatschappij straks weer in te gaan. Tevens weer contact te krijgen met mijn lichaam. Echart Tolle zijn boeken zijn goeie handvaten in crisis tijden en ik luister naar Hans Laurentius op YouTube. Komt allemaal neer op dat we onze gedachtes niet zijn en haalt zo de scherpe randjes eraf. Goeie voeding doet helen. Zorgen dat die darmen schoon zijn daar zit alle zooi van de medicijnen in vast. Het lijkt uitzichtloos vooral als de gedachtes toe slaan. Je zit er midden in en dan lijkt het alsof het jaren gaat duren. Ik heb het eerder meegemaakt en echt op een geven moment herstelt zich iets en dan meer en meer.. het heeft zeker nog drie maanden tot een half jaar nodig voordat je verbetering voelt maar dit komt echt! En dan laat je je spierballen zien aan je ex, echt hoor dan komt een super women in je terug! Ben je helemaal afgebouwd van alle medicatie?
  8. @Annie87 Gelezen reageer later even terug. Sterkte allemaal vandaag
  9. @Lynn86 volgens mij vroeg je gister over pro biotica, deze kan je in een goeie reform winkel kopen. Orthica is een best merk maar de beste is van golden natural 50miljoen. Ik geloof in herstel via de darmen. Ik eet apart, elke dag een Citroën met schil, lepel azijn, lepel olijfolie, zuiveringszout, stuifmeelkorrels, stukje gember, knoflook, visolie. @Annie87 troost je lieverd, ik ben ALLES kwijt geraakt. Ik ben door de afbouw van ad en seroquel in een psychose terecht gekomen, opgenomen geweest. Verschrikkelijk om te delen maar mijn kindjes zijn bij me weg gehaald. Gelukkig heb ik goed contact met vader want anders had de kinderbescherming ze voor altijd bij hem gelaten. Mijn ma heeft geholpen met de koop van mijn huis, deze wil ze nu verkopen. Hoe kan ze in deze toestanden. Al mijn buren weten het en ik woon er midden in, schaamte is groot. Ik ben niks meer. Ondertussen drie weken van alle medicijnen af, maar van een zelfverzekerde vrouw /moeder ben ik naar een nobody gegaan. Ik ben zo onzeker dat het terug komt.. ik heb me de afgelopen periode regelmatig gedissocieerd omdat de angst te groot was. Ik herken het nu wanneer ik het wil doen en stop er gelijk mee- hierop volgt dan wel hevige paniek maar daar moet ik doorheen anders verwerk ik het nooit. Meid dit is het ergste wat me ooit is overkomen.. ik wou er zo graag een einde aan maken maar door de psychose je snapt het kon niet. Ik ben blij dat ik er nog ben, ik wil het mijn kindjes niet aan doen.
  10. @Lynn86 wat mij heeft geholpen is pro biotica. Reinigt de darmen en daar begint t allemaal..
  11. @Bianca78 bewust zijn op lichaam is zwaar vervelend. Misschien een tip- wat mij helpt is om op wortel chakra te concentreren. Misschien raar gezegd maar is de hoofd chakra en ligt bij geslachtsorganen. Met angst gaat het hier als eerst op slot, bij mij althans. Focus op ontspanning hierop ipv de ademhaling werkt verlichtend. Concentratie op ademhaling bij mij wekt meer gedachtes op.
  12. Mooi zeg @Robbin Momenten op een dag kunnen zo verschillend zijn! Ene moment paniek om vervolgens een aantal uur later ontspannend te kunnen zitten.
  13. @Lynn86 bij mij helpt het snachts wat te eten. Ik heb altijd gekookte eitjes klaar staan. Dan gaat de aandacht naar mijn maag na wat te hebben gegeten en val ik weer in slaap. Bij mij is slapen HEEL lang drama geweest, zelfs met veel medicatie en nu zonder gaat het eigenlijk beter.
  14. Jeetje wat een stappen allemaal. Ontzettend herkenbaar. Bewustzijn op lichaam. Ik wordt er panisch van. Lichaam en geest zijn niet op elkaar afgestemd. Strijden weer kanjers
  15. Nu drie weken gestopt met de lorazepam en ook nu met alle ad. Voel me zo onzeker, dit wat ik normaal niet ben. Rottig maar ik herken zo de verhalen van de onrust en het bewust zijn op klachten vh lichaam. Met alles wat ik doe is alsof ik een check maak. Voelt totaal onnatuurlijk. Doorstaan, lijden en doorgaan. Wat een strijd
  16. @Cyclad58 bedankt, lief! Via dit forum maatje gevonden, al ruim een jaar dagelijks contact. Rots in de branding is ze. Dit werd in de kliniek voorgeschreven, bijna alle patiënten namen deze 10mg. 4x daags-2,5mg. Ik de eerste twee dagen. Daarna in nood en dat werd 2,5mg, gelukkig kon ik dit zelf bepalen. Baalde er zo van omdat ik wist wat crime het zou worden om weer af te bouwen. Uiteindelijke resultaat van alle medicijnen af alleen ten koste van alles..
  17. Bedankt @Kannietmeer Ja ging verder afbouwen van de ad omdat ik me goed voel na stoppen lorezepam. In overleg psychiater. Het ging helemaal mis. Ik kan niet opschrijven wat er allemaal gebeurd, het is te erg. Blij af en toe mee te lezen. Delen is helen. Ik heb het eerder meegemaakt dus dat scheelt, alleen het leven weer opbouwen.. Hoeveel kan een mens lijden. Wonen we in Nederland en maken we dit mee. Derde Wereldoorlog in lichaam en geest.
  18. Dank je @Kannietmeer Laatste stap was lorezapam. Ik ben eerder op t forum geweest en eerder lorezepam afgebouwd- heb die toen met succes weten af te bouwen. Duurde wel lang- nadat ik gestopt was. Na drie maanden ging ik me beter voelen. Ik heb in een half jaar tijd. Venlafaxine afgebouwd en seroquel. Ik ben helaas hierdoor opgenomen geweest en ik ga door een hel nu. Ik ben letterlijk alles kwijt. Op de kliniek wouden ze me 10mg per dag gegeven lorezepam. Gelukkig heb ik dit weten te beperken in 2,5mg. De angst is zo groot dat t weer terug komt, helemaal toen ik net gestopt was. Overleven overleven ik kan er niks anders van maken.
  19. Kassa gekeken. Bedankt voor de tip Nu 2,5 week gestopt met alles Ik voel me zo ellendig. Komt er ooit een eind aan?
  20. Vrijdag dan precies drie maanden ct gestopt. Wordt eindelijk niet zo meer meegesleurd door de onrust. Ben er nog lang niet, maar het begin is er.
  21. @Kannietmeer hoe is het nu? Na hoeveel weken ging jij je beter voelen?
  22. Jeetje @Kannietmeer wat erg allemaal! Wat een lange weg en wat een ellende kan een mens meemaken! Geen oorlog in Nederland maar wel in ons hoofd. Blij voor je dat je al zo ver bent en helemaal lora vrij bent! Ik put kracht uit je verhaal dank je wel!
  23. Ja klopt @Kannietmeer ct gestopt. Wat goed dat je vanaf december benzo vrij bent! Wat fantastisch dat je ouders voor je hebben gezorgd! Dat hoor je niet vaak. Hoe was je aan de benzo’s geraakt?
  24. @Kannietmeer thanks je bent een schat. Wanneer ging jij je beter voelen na het stoppen? Ja heb wel meer klachten, maar dat valt weg bij de onrust. Ik gebruik wel thc olie erbij. Wat helpt om de ‘onrust’ aan te gaan als het er is. Ik vermoed dat ik het daardoor net wat beter trek. Gister een dienst gedraaid op een dagbesteding groep voor mensen met een beperking. Het was geen pretje. Ik heb doorgezet en ik ben blij dat ik geweest ben, toch in een andere wereld geweest dan alleen thuis. Over twee weken weer twee diensten en dan pas in juni. Die hele maand op een ambulante groep waar ik alleen sta. Dat vind ik fijn, geen collega’s. Sociaal doen kost teveel energie. Cliënten zijn anders kan ik meer mezelf bij zijn, collega’s hebben toch meer verwachtingen voor mijn gevoel. Ik vind het ook moeilijk dat mijn netwerk niet begrijpt wat een impact dit stoppen heeft. Wederom de verwachtingen van andere die dan aan me hangen. Ik voel zelf dat ik herstellende ben maar leg dat maar eens uit. Je bent toch al vijf weken gestopt? Ik dwing mezelf drie keer per dag te eten. Honger gevoel is niet terug. Ik hoor ALLES en dit allemaal met een gezin die ik alleen draaiende hou. 6:15 op de bank met een kind en om 19:30 liggen ze er pas weer in. Woon ver weg bewust van ouders maar mis een netwerk. Kortom zit ik in een periode in mijn leven die ik graag achter me laat maar waar ik voorlopig nog dik in zit.
  25. Ondertussen 5 weken gestopt Ik vind het nog steeds een beproeving. Het ene moment is er niks aan de hand en ineens kan die onrust weer oplaaien bah.. probeer goed te blijven ademhalen, zodra ik merk dat ik mijn buik vast hou gaat het niet goed. In het hier en nu blijven helpt, maar ook niet altijd. Ik heb de twee kleintjes beide uit logeren. Dit was voor het laatst vijf maanden geleden, toen was is geestelijk ziek. Ik ga dit vaker doen, eindelijk eens het huis voor mezelf. Deze tropenjaren vergeet ik nooit meer. Van behandelaar duidelijk opschrijven wat er gebeurd tijdens een onrust aanval. Dat lukt niet- dan komt de onrust terug als ik ga nadenken! Ik lijk waarschijnlijk sterker dan dat ik ben, ik kan helemaal geen therapie aan. Heerlijk weer. Ik kan het er echt van nemen zonder kinderen. Wanneer ik weet dat ik ze om bepaalde tijd moet ophalen wordt ik onrustig en nu de tijd voor mezelf. Dit ga ik vaker doen. Laat de onrust weg blijven voor ons allemaal. Amen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...