Spring naar bijdragen

Doni

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Doni's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Doni

    Zondag 9 maart 2014

    Goedemorgen allemaal! geniet van het weer vandaag, ik zit vanmiddag binnen in de studio maar wel bij carlo & irene! Groetjes!
  2. bij mij staat quoten op de pc gewoon in beeld onderin en op mijn telefoon moet ik eerst het bericht aanklikken, je zal er vast niks aan hebben maar ik meld het maar voor de zekerheid ;-)
  3. hm misschien maar beter dat ze weg zijn dan.. ;-)
  4. gaaf koikarpers! vrienden van ons hebben ook een enorme vijver met die dieren, erg leuk om te zien! we hadden vorig jaar veel waterplanten maar hij is maar 40 cm diep, ik doe er ook een panty in met stro heb je daar weleens van gehoord? dat is een natuurlijk zuiveringssysteem gebruikte ze heeeel lang geleden ook ;-)
  5. wauw dat is een groot vijvertje!! wat zitten er voor dieren in? ik heb een klein vijvertje geplaatst vorig jaar en op het laatst zaten er 3 kikkers in (vind kikkers leuk de kids ook) maar ik had dus ook 4 goudwindes gekocht en na een tijdje hebben we die nooit meer gezien! ik heb hier nog nooit een poes in de tuin gehad (onze blijven binnen) misschien een reiger? ik heb weleens gelezen dat ze heel schuw zijn? (ik dacht aangezien je zo'n grote vijver hebt weet je dat misschien ;-) ).
  6. Goedzo bolletje dat je aan jezelf denkt! Wat zijn de plannen voor de tuin?.
  7. Goedemorgen allen, Het word een mooie dag met veel zon, ik zeg geniet ervan!
  8. Doni

    Vrijdag 7 maart 2014

    Welterusten allemaal!
  9. Doni

    KiloKiller

    Haha weet natuurlijk niet hoe oud je bent maar dat zal nog niet (krimpen). Dan heb je geen overgewicht toch?!
  10. Doni

    Vrijdag 7 maart 2014

    leuk, foto van je haar jane, alleen je haar hoor ;-) ik zoek nog een thuiskapster en daarna moet ik het ook weer eens verfen.. lekker bolletje zuurkool ohhh die rookworsten zijn het beste! moest wel ff kijken snapte hem niet meteen haha.
  11. Doni

    KiloKiller

    nou 73 kilo is licht, weet niet hoelang je bent dat scheelt als je 1.50 bent of 1.70 ;-)
  12. Doni

    KiloKiller

    he hoe kwam je aan die foto van mij? ;-p
  13. Haha wij doen af en toe een poging dat ze op bed mogen maar de laatste x viel de jongste mijn voeten aan onder de dekens.. hier ook al poezen verloren ja dan vloeien de tranen ook hoor, ze hebben allemaal hun eigen karakter.
  14. Goed gelezen MG! ;-) 3 idd van bjjna 2 tot bijna 15 jaar jongste heeft ons 'nieuwe' huis al behoorlijk gesloopt ;'-))
  15. Goh dat hoor ik vaker ;-) ze zijn ontzettend lief mn mannen, johnny zit dan bij mn vriend op de schouder maar zodra hij mij ziet zie je hem bewegen en springt zo naar mij. heb je ook poezen? Na het eten als we rustig gaan zitten liggen we bedolven onder een poezendeken ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...