Spring naar bijdragen

Smaragdie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    275
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Smaragdie's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Ik weet hoe dit voelt maar nu kun je gaan werken aan de onderliggende problemen die je niet ziet als je wel drink/verdoezelt. Mijn drinkgedrag en bingen was op dezelfde level als dat jij het deed. Destructief uiteindelijk Geef het even de tijd en je mag naar buiten straks. Dat gaat in stapjes en kan vervelend aanvoelen maar dat is investering in jouzelf en zij weten wel wat ze doen daar. Probeer het te aanvaarden en ga het tot je nemen omdat je het verdient!. En als je het leuk zou vinden zou ik graag een keer op bezoek bij je komen omdat ik jou zo begrijp. Ken je al zoveel jaren vanuit dit forum. Bv over een maand als jij meer stabiel gaat voelen daar. Lekker een wandeling doen en delen. Die 3 maanden zijn te overzien. Want nu kan en mag je nog een levenlang doorgaan. Respect voor jou!
  2. Hoi goedemorgen, Druk aan het werk. Gisteravond avonddienst gehad tot 21 uur(die draaide ik extra) en nu 4 nachtdiensten. Dus straks lekker voorslapen, heerlijke aan nachtdiensten. Regen AUB dan slaapt het nog beter!😁 Mijn kattenroedel gaat heel goed. 2 aparte kamers gemaakt waar ze ook hun eigen plekjes hebben. Zijn binnen katten dus was nodig. Meer plek voor hen. Wel op het terras wat Catproof is natuurlijk ook zodat ze niet kunnen uitbreken of ik ze moet gaan zoeken. Trauma's aan doodgereden katten en meer, dat nooit meer!(Randstad) Lees veel bij. Voordelen van niet drinken voor mij zijn. Slapen gaat bij mij beter, zonder dat ik meer slaap nodig heb. Inslapen is soms wel lastig maar dat neem ik op de koop toe. Als ik slaap slaap ik en heb ik 3 wekkers nodig. Mijn huid ziet er weer zoveel beter uit en mijn haar. Ja als gay ben ik te ijdel maar ik mag er weer zijn en goed in vorm. Veel sporten en bewegen. Ik kom ook weer aan in gewicht. Mooie billen en spieren. Dat is het ook deels waard. Veel sjans en bekijks op een leuke manier. Mijn nieuwe vriendje wil mij nooit meer kwijt. Hmm dat gaan we nog weleens zien. Ik bepaal dat is nieuw, heel nieuw. Opsomming. Ik voel mij gelukkiger dan jaren geleden. Mag ook weleens gezegd/getikt worden. Er zijn nadelen maar die ga ik niet nu delen. Want ik dacht/denk/wil ooit weer normaal drinken. Maar ja 100 keer geprobeerd en dat gaan we niet meer doen. Fijne dag allen en blijf delen. Dat was mijn redding. anders was ik nooit gekomen waar ik nu ben gekomen. Respect voor @Zbb Na 8 opnames had ik het iets beter door. Ga ervoor jij. Ben jij zeker waard!!
  3. Van harte gefeliciteerd Bolletje!!!♥️
  4. Lieve Spirit had het al elders gelezen, heel veel sterkte met het verlies van Lisa!! Zij stond voor veel, je overleden man en nieuwe liefde. Maar wat heb je je best voor haar gedaan. Hou je bijeen lieverd. Met mij alles goed. 9 nachtdiensten in 11 dagen gehad en nu 6 dagen vrij. Genieten van mijn beestenboel en wat leuke dingen op de planning. Fijne dag allen.
  5. Goedemorgen, Nog 1 nachtdienst dus zo slapen. En vanaf woensdag weer 5 nachtdiensten. Even pittig maar is vakantieperiode en geen vast personeel dan bijna aanwezig. Daarna een weekje vrij dan kan ik echt bijkomen. Is even niet anders. Fijne zondag en succes allen met wat je ook gaat doen en wil doen of niet wil doen? Zoiets. Voor @ikkanhet dikke bemoedigende knuffel ♥️ Dagpact . Dune .Wimmelt .Smaragdie Lelijk met die punten maar ik kan het ook niet mooier krijgen. Het erop staan is belangrijker. Toch @Roberto😁😊
  6. Ja moederpoes Mimi is inmiddels gesteriliseerd. 2 weken geleden en alles gaat goed met haar. Ze is de kleinste van de andere 2 grotere poes/kat in huis naast de 2 kleintjes. Maar heeft weer het grootste woord/miauw hier nu en natuurlijk doen haar kleintjes haar in alles na. Zelfs haar harde lage miauw proberen ze na te doen maar het blijft bij een schriel miauwtje of lijkt meer op gepiep 😅Heerlijk die beesjes. Denk dat dat zelfs mijn redding is geweest om niet meer te drinken hoe raar dat misschien ook klinkt. En dank voor het reageren. Natuurlijk lees ik elke dag mee maar ik kan en wil niet op alles reageren want ik wil nuchter blijven voor de rest van mijn leven. Met drank bereik ik niet wat ik nu heb bereikt nuchter en dat laat ik mij niet afnemen meer. Maar moet wel alert blijven en zijn. En dat is voor nu geen opgave voor mij maar wel als ik teveel opga in anderen. Beter kan ik dat niet uitleggen. Al begrijp ik een ieder hier zo goed denk ik.
  7. Goedemiddag, Hier alles goed en droog. Mijn kittens op de juiste plekken en bij de juiste mensen. Geeft rust en meer en 2 kittens zelf gehouden dus ik heb een leuke mooie roedel thuis en gaat heel leuk met elkaar om. Lees wel af en toe/veel mee(om mijzelf scherp te houden). Maar wil niet op alles reageren en kan en moet dat ook niet meer doen. Trek het mij dan teveel aan en dat kan een trigger zijn voor mij om te gaan denken dat ik dat kan verdoven/behappen met drank op. Dat gaf iemand mij al aan hier. Ik dacht @Francoise Dat was goed opgemerkt en klopt denk ik ook voor mij. Knap dat velen dat niet hebben hier al vul ik dat waarschijnlijk dan in. En dat voelt daarin dan best alleen. Maar dat geeft niet. Ik ben nu eenmaal zo en erken en zie dat in. Ging ook niet zomaar maar moet mij beschermen daarin. Ik hoef niet altijd te zorgen voor anderen, zeker omdat dat ook al mijn werk is. Ik zit nu in mijn nachtdienst ritme dus zo mijn tweede deel slapen. Tijdens nachtdiensten heb ik nooit behoefte en de gedachte om te gaan drinken wel nadien. Als alles gelukt en goed gegaan is. Bekende valkuil hier. @wimmelt, geschrokken van jouw verhaal maar gaat mij meer bij de les houden. Succes en je hebt bewezen dat jij het zeker kan. Veel respect voor jou. Zou op meerderen willen reageren omdat ik het zeer knap vindt als je hier terugkomt om een update te geven. En je vooral herpakt. Denk dat dat heel belangrijk is. Zonder herpakken blijf je erin zitten en is eruit komen bijna onmogelijk. Meest onderschatte verslaving die alcohol denk ik. Succes allen en fijn dat dit forum er nogmaals is. Ga mijn 2e deel slapen. Fijne middag en avond en meer. Doei doei.
  8. Goedemorgen, Weinig bijgelezen ivm vakantie. Hoop dat alles goed/redelijk gaat met een ieder. Vandaag worden 3 van de 4 laatste kittens opgehaald. Vind het lastig maar het is nogmaals goed, ze gaan naar leuke liefdevolle kattenliefhebbers. Ik hou er zelf maar 1 dan heb ik er 4 in totaal inclusief mijn eigen katten en dat is meer dan genoeg. Kisteren Mimi gesteriliseerd, normaliter zou ik hier vroeger om kunnen gaan drinken nadien maar dat lost niks op. Fijne dag allen.
  9. Ik zet het hier ook maar neer anders zien mensen het niet. @Zbb stoppen met die refusal, werkt gewoon niet voor jou en levensgevaarlijk. Je weet waarschijnlijk nog wel wat er met mij ooit gebeurde destijds?? Herpak je dit weekend. Je gaat anders alles kwijtraken. Kom op kerel. Voel mij machteloos maar snap het wel maar gedoog het niet, kan echt niet. Zeker die combi niet!!!!
  10. Hoe lang , moet recent zijn en kun je het beperken tot dit weekend?
  11. Beterschap @Lika nogmaals, had er 5 dagen last van. Ik ga nu naar mijn slaapkamer. Daar 18 graden en hier in de huiskamer 29. Huiskamer op het zuiden. Ga slapen alles beestjes van eten voorzien. Doei doei tot morgen of later moment.
  12. 1 pringle voor 10 cent? vind ze ook lekker maar wel duur maar goed, niet gaan zeiken idd we houden geld over. @Lika fijn maar de griep die heerst met benauwdheidsklachten, vermoeidheid koorts etc is erger dan die covid van toen. Ic's liggen ook weer vol maar komt alleen niet op het nieuws. Heerst op mijn werk en om mij heen. Had net als @Maja vorige week een giga keelontsteking, moest ook ab kuur. Kon niks slikken meer, zo een pijn. Blij ervanaf te zijn.
  13. Alleen in het toilet nog! Er is meer toch?.....Of in bad en dan lekker slapen of weet ik het.
  14. Dit duet vind ik zo geweldig. Zo mij/ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...