Spring naar bijdragen

Yvonne

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    29.986
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    85

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

6.826 profielweergaven

Yvonne's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

  1. Yvonne

    Sobriety for Life - Dagboek

    Vandaag dus de sleutels gekregen @woman? Alles naar jouw zin.... ik hoop dat je er heel heel fijn zult wonen... nu morgen nog 'even' verhuizen. En ja, ik denk dat je tegen een uur of 12 helemaal over zult zijn hoor, gaat vast lukken...
  2. Vandaag weer lopen @Fonny? En zo ja, waarnaartoe vandaag? DAGPACT: Fonny Yvonne
  3. Goedemorgen frummers, Ik heb voor mijn doen goed en lang geslapen, inmiddels hebben de dieren hun natje en droogje gekregen, nu eerst even een bakje hier neerzetten maar.
  4. Goedemiddag frummers, Zo, nadat de logé weer huiswaarts is gegaan heb ik heerlijk een paar uur in de tuin gezeten, wat gelezen, bakje erbij en genoten van de stilte. Gek, het is heerlijk weer, maar blijkbaar had niemand zin om buiten te zitten, buiten het geluid van de vogels en een enkele auto in de verte is het helemaal stil. Wat een luxe. Nu even een bakje hier neerzetten en dan alvast wat aan het avondeten doen.
  5. Yvonne

    KiloKiller

    Goedemiddag, Hieronder vind je de resultaten van onze lijnpogingen van de afgelopen week. Slechts 1 groen vakje dit keer en dat is voor @ikkanhet, top hoor Topper van de week. Lieve luitjes, volgende week alles groen? Topper van de week  Gewichtsafname vanaf 1 kilo Aanmoedigingshartje Alarmbel (bij stijging van gewicht 3 weken op rij) Gewichtsafname. Nog geen gegevens doorgegeven Even niet hier... Gelijk gebleven Gewichtstoename Gewichtstoename vanaf 1 kilo Kilokiller regeltjes * Je kunt alleen Topper van de week worden als je (daadwerkelijk) de voorgaande week je gewicht had doorgegeven. * Als je te laat bent en het weekoverzicht is al geplaatst kun je je gewicht uiteraard nog doorgeven, het wordt de volgende week verwerkt, je doet dan alleen niet meer mee voor de Topper van de week. * Meld het even als je tijdelijk niet mee kunt doen, dan blijf je in de lijst staan. * Als je 4 keer zónder bericht geen gewicht doorgeeft word je uit de lijst verwijderd en gaat een wachttijd van 4 weken in... * Graag je gewicht uiterlijk zaterdag doorgeven, dan kan ik op zondagmorgen gelijk aan de slag...
  6. Jij ook een goedemorgen Fonny, en een mooie 'loopdag'....
  7. Goedemorgen frummers, Ik ben niet de enige die laat is vandaag zie ik Snel maar even een bakje neerzetten.
  8. Goedemorgen Frummers en goedemorgen @Fonny. Slecht geslapen, maar ach, ik ben lekker wat langer blijven liggen. Nu eerst een bakje. Jij een fijne dag lopen Fonny, als het meezit hou je het de hele dag droog... En wat wás de eerste zomerdag 2024 gisteren mooi. Ik heb lekker in de tuin gewerkt en geluierd... Vandaag dan weer even wat minder, maar dat mag de pret niet drukken de binnenboel moet toch ook gedaan worden.....
  9. Dagpact: Fonny Yvonne
  10. Wat duurt dat wachten dan toch lang @rapilos... @ikkanhet, een heel zware tijd dus voor jou... Heeft jouw zoon al wat meer duidelijkheid gekregen intussen?
  11. Goedemorgen frummers en goedemorgen Fonny en Berkje. Ik wens jou een heerlijke 'loopdag' @Fonny.... Het is hier windstil en de zon schijnt al gul, het belooft een mooie dag te worden. Ik hoef vandaag nergens naar toe, geen enkele afspraak of verplichting, een dubbel mooie dag wat mij betreft. De huis- en buitendieren hebben al lekkers gekregen, nu is het tijd voor een bakje dus.
  12. Yvonne

    Ik ben

    Niet wegblijven @Quinn. +Een dikke knuffel.
  13. Yvonne

    Wo 19 jun 2024

    Ik heb gisteren veel aan jou lopen denken @Spirit. Wat verschrikkelijk triest dat jouw vriend aan de zuup is geslagen. Hier was ik zo bang voor in het begin van jullie relatie. Het is maandenlang zo goed gegaan, was zo blij voor jou. Wat moet dit moeilijk en teleurstellend voor jou zijn nu. Laat je alsjeblieft niet meeslepen. Hou vast aan jouw eigen overtuiging en stel jouw grens, jouw grenzen. Doe het NIET... Ik hoop dat hij inmiddels weer bij zinnen is gekomen en inziet wat hij op het spel aan het zetten was. Pfff Spirit, sterkte.
  14. Yvonne

    Wo 19 jun 2024

    Hoe ben jij de dag verder doorgekomen gisteren @bozo12? Na een flinke zuipsessie zul je inderdaad een pittige kater hebben, dat is ellendig, maar je weet diep van binnen ook dat je je ná die kater weer beter gaat voelen: er is licht aan het eind van de tunnel... De kater wegdrinken geeft je dat uitzicht niet, door gaan geeft je alleen het uitzicht op een nóg grotere kater. Hou je maar vast aan dat lichtje aan het eind van de tunnel Bozo. Sterkte.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...