Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Weet ik wel en zag ik ook wel dat je je even stilletjes hield.. ik heb er niks van gezegd, behalve dat je je account beter kunt blijven houden. Het is juist erg goed om na het uitrazen (want dat was het) tot jezelf te komen eerst. Ik vond het het ook heel moeilijk. ik snapte de mensen hier en ik snapte jou..als in de spagaat zeg maar. Maar verder wil ik het niet over hebben, je bent er nog en je blijft gewoon want je hoort hier ook, net zo goed als iedereen dat mag zijn. Soms trek ik je aan je nekvelletje terug, net als jij dat bij mij mag doen. Daarom zijn we hier, samen. Met elkaar, voor elkaar.
 3. Ik dacht in tweede instantie NOT omdat er staat: The answer is not.
 4. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Oh ik dacht zo; 1+2+3+4+5+6= 21. En de 21ste letter van het alfabet is de U. (en ik dacht de O omdat ik de 6 niet meegerekend had)
 5. Koken is mijn hobby, kan er veel in kwijt, leuk om te doen juist. Levert energie en voldoening op. En handig zeker met al die avonddiensten, gezond eten is dan voor mij heel belangrijk. Hij kan niet koken, alleen andijvie. Maar geen zin om dat elke dag te eten. Die avonddiensten zijn voor mij ook heel veilig, dat ritme. Geeft mij ook energie en voldoening. Lijk wel een ongecontroleerd mens soms hier maar dat ben ik totaal niet als het op mijn werk en andere verantwoordelijkheden aankomt, juist totaal niet. Daarna de vrije dagen, dat is andere koek, het terugschakelen. Dat lukt mij niet goed. Daar loop ik steeds spaak en dat is vervelend voor mezelf maar ook voor de mensen om mij heen(ook hier op het forum natuurlijk) Na die avonden moet ik een plan(willen is beter gezegd). Plan is dan niet drinken maar als ik mij daar dan niet aan kan houden, schiet ik totaal door. Zelfdestructie, welke naam je er ook aangeeft. Wil geen discussie hierover starten maar denk dat ik op mijn vrije dagen en na mijn laatste dienst(niet de dag voordat ik moet werken) wel van mezelf 2 of 3 halve liters bier mag drinken. Dan kan ik mij er wel aanhouden en leg ik mijn lat niet te hoog, al zou ik het willen, het lukt mij niet. Dan is dit voor mij de oplossing. Ga het weer zo een paar maanden proberen. Kijken of ik wat evenwichtiger ga worden op mijn vrije dagen en in het algemeen natuurlijk Zo dat is eruit pfffff. Durf het bijna niets een neer te tikken maar doe het wel, anders heeft het forum ook geen zin voor mij. Is geen toneelspel en ja ach de drama queen, dat beetje zal altijd wel in mij blijven. Dat mag ook wel. @Sandro leuk juist dat je dit doet, meer raadsels!! Quizmaster. En origami is niet alleen voor vrouwen, heb het ook gedaan maar eindigde meestal in een prop nadien Geen geduld voor of is het niet genoeg creativiteit? Kan ook. Nu verder aan de kook, 3 nieuwe recepten, altijd zo leuk om te doen/maken.
 6. Ahhh.... en me daarmee dus een antwoord proberen te ontlokken. Ik had ook geen idee, hoor. maar de enige letter die ik nog een béétje wat vond zeggen. Toe for joe... Zegt nog niks, natuurlijk, maar toch...
 7. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Andersom; Waarom denk je dat Kohtje de U dacht Sandro?
 8. Beetje de quizmaster uithangen
 9. Vandaag
 10. Maar het is ook niet fout...
 11. Waarom vraag je dat, Sandro? Sorry, waarom vroeg je dat, Sandro?
 12. Als je je verveeld Sandro, hier nog een paar tips:
 13. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  * knikt heel hard ja* Dat "ws" kun je wel weglaten hoor. Maare 4 gerechten koken op je enige vrije dag en dan vanaf morgen 6 avonddiensten achter elkaar. Wat een heel veel..pas ook op jezelf he..loop jezelf niet voorbij.
 14. Een slang en een giraffe. Was meer om de kinderen bezig te houden. Ik dacht, dat doe ik wel even. Nou, niet dus...Mijn vriendin had op een gegeven moment zoiets van, stop er dan gewoon mee. Maar ik kan er niet tegen als zoiets niet lukt, dus het hield me mooi weer even bezig.
 15. @Louisa dank je. Ook jij komt er vanaf. Houd moed. Laat je niet bang maken door de symptomen. Iedereen ervaart het anders.
 16. @Bor djw. Sterkte met heit, hij is ws net zo eigenwijs als jij/mij/wij Verder met koken, wil/ben bezig 4 gerechten te maken vandaag. Dan hebben we genoeg eten voor de hele week. Mijn enige dag vrij vandaag, daarna 6 avonddiensten. Fijne dag nog allen. Nancy
 17. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Ik vond het wel leuk, ik dacht in ieder geval even niet meer aan heit. (nu dus wel weer) Origami? Dat is vouwen toch..? Wat heb je gemaakt?
 18. @Kannietmeer dank je wel. Wat goed om te horen. Ik ben flink bezig geweest in de tuin. Nu ramen lappen en voor een warme hap zorgen. Ik merk dat positieve berichten mij goed doen.
 19. Valt het op? Ik heb de afgelopen twee weken wel meer dingen gedaan die ik normaal nooit doe. Origami bijvoorbeeld. Dat is ook ingewikkeld trouwens
 20. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Maar jij had het goed Smaragd, goed gedaan!
 21. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Nou jong..pfff. Verveel je je?
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...