Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Bor

  Dinsdag 01 december

  Ik was net naar de suup gefietst. Iedereen keurig gemuilkorfd hoor, mankeerde niks aan. Maar sta ik daar aan de snelkassa en die vent achter mij maar drukken he, dat voel je. Het kon niet snel genoeg gaan. Voelde me behoorlijk opgelaten en toen was hij zelfs zo dichtbij gekomen dat zijn jas de mijne raakte. Ik kon het niet laten en vroeg of hij wat afstand van me wilde houden asjeblieft? Toen zegtie; Daar hebben we alweer zo eentje die geestelijk besmet is met dat virus. ( ik schrok me een hoedje) Ik zeg Nou nee hoor maar ik vind het niet prettig. Kassa meisje hoorde het wel zei niks, kan ik haar ook niet kwalijk nemen was een jong meisje nog. Maar toen kwam een oudere medewerkster dichterbij staan die alles blijkbaar ook mee gekregen had en die zei; Overal in de winkel hangen hier borden dat we 1,5 meter handhaven, dat is geen gunst die we vragen van onze klanten maar een verwachting, En zo liep ze weg. Die vent momppelde van alles in z"n mondkapje. Ik kon het niet verstaan intussen ik moest afrekenen en dat is maar goed ook denk ik. Ben er gewoon wat van aangedaan zeg..tsjonge
 3. We zetten nog steeds koers naar utrecht centraal ...we gaan niet zo snel maar we komen er wel .. Ik zie wat jij niet ziet en het is .... groen
 4. Jopie, je stelt voor mij hele goede vragen. Het kost mij even tijd om dit goed tot mij door te laten dringen. Met name de vraag waarom ik dit hier gedeeld heb. Dan kan ik zorgvuldig en doordacht een antwoord op jouw vragen geven.
 5. Leuk @rapilos. Ik zet je erbij, en hartelijk gefeliciteerd met je 3 maanden!
 6. Ik kan niet wachten! Ben zo nieuwsgierig.,. Vind het super weer een keer op reis te zijn en dan nog met een leuk cluppie!
 7. @Maja Die besneeuwde bergtoppen, die duren nog even. Nu nog vlak Nederland.
 8. Ja, dat vraag ik mij zelf ook wel af. Waar ligt de grens tussen gebruikmaken van en misbruik maken van? Dit hele verhaal ben ik begonnen op mijn eigen draadje nadat ik gekapt was met die tantra masseur en mijzelf misbruikt voelde op dat moment.
 9. Zullen we straks besneeuwde bergtoppen zien of gaan we een andere kant op? Heeft iemand een kompas op zak?
 10. Dank voor de pilletjes @Lieke7777, ze helpen goed! Kan nu weer uit het raam kijken zonder misselijk te worden.
 11. Hallo @bolletje, wat ik nu gedaan heb had ik al eerder bedacht: alle rubrieken op dit forum richting deze huiskamer, . Met uitzondering van Wie is wie, voor wie liever een persoonlijke draad heeft. Vandaag 1 december lijkt mij een mooi begin. Nu maar afwachten of dit ook werkt. Van Onze huiskamer of O Huiskamer heb ik nu Open Huiskamer gemaakt. Met mijn verzoek om dit zo aan te houden. ps kun jij nog wat @namen toevoegen?
 12. Vandaag
 13. Yesss! Ik zit en kijk uit het raam. We kunnen wel "ik zie, ik zie wat jij niet ziet" spelen.
 14. Roberto

  Zie Huiskamer

  Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er weinig mensen reageren. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. Of reageren op anderen.
 15. Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er weinig mensen reageren. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. Of reageren op anderen.
 16. Roberto

  Zie Huiskamer

  Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er weinig mensen reageren. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. Of reageren op anderen.
 17. Roberto

  Zie Huiskamer

  Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er bijna nooit een hulpverlener reageert. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. OF reageren op anderen.
 18. Beste mensen, Veel mensen lezen of schrijven op dit benzoforum. Wat ik zie is dat er teveel mogelijkheden zijn om ergens een 'draadje' te beginnen, meestal met een vraag. Met als gevolg dat er weinig reacties komen. En veel (nieuwe) mensen weer verdwijnen. Bij deze nodig ik iedereen dan ook uit om deel te nemen aan deze huiskamer die voor iedereen openstaat. Hier kun je vragen stellen, reacties geven, ervaringen delen, et cetera. @bolletje, @Wilhelmina, @Fer, @Rixie1, @jolleke, @Cyclad58, @Michellos, @Dhovarr, @poppetje, @Pluisje53, @Breg, @Vechter, @Frank86 , @Bijzondere55, @Chaus en alle anderen ook.
 19. Rosee

  De eerste weer niet nemen

  Hoe gaat het nu, hoop dat je je wat beter voelt. En anders maar even accepteren dat t niet zo is. (ja wat moet je anders) Hoe dan ook ik vind je dapper en wou t even gezegd hebben. Hou vol
 20. Ja, @bolletje, ik wil best de huiskamer openen, dat heb ik wel eerder gedaan, meestal doe jij dat. Het staat iedereen vrij om de huiskamer te openen. Ik zit ook op het alcoholforum, dat loopt veel beter. Als er op het alcoholforum iemand zich als nieuw aanmeld onder Wie is wie komen daar veel reacties op met Welkom, et cetera. Dat mis ik op dit benzoforum. Ik zie ook een groot verschil tussen de mensen op het alcoholforum en het benzoforum. Los van het feit dat wij onderling als mens allemaal verschillend zijn. En alcohol en benzo's (of andere medicatie) compleet verschillende middelen zijn. Niemand gaat naar de kroeg, restaurant of feestje om gezellig met z'n allen wat benzo's te slikken. Wel voor een biertje, wijntje of wat sterkers. Ik ga nog even nadenken hoe ik dit forum wat levendiger / actiever kan krijgen. Niet dit forum, maar de deelnemers bedoel ik dan. Overigens is er niets mis mee als mensen dit forum alleen gebruiken om te lezen. Zelf zou ik dat dan graag horen van die mensen of ze er wel of niet iets aan hebben om hier te lezen.
 21. Bor

  Dinsdag 01 december

  Is het perse misbruik dan? Vraag ik mij af.. Ik lees sex, drugs and rock"n roll.
 22. Jopie

  Dinsdag 01 december

  ....als het allemaal op hetzelfde neer komt, wordt het wellicht mogelijk er een patroon in te zien van je (eigen) gedrag. Los van of je dat meteen kunt (of wilt) veranderen. Het is me niet duidelijk waaróm je deze anekdote deelde..... kan je dat uitleggen? Alcohol in ieder geval is niet mijn vijand, en al helemaal niet mijn misbruiker....: ik neem het zelf, altijd. Ligt daar óók een parallel? Zien waar je eigen aandeel ligt, en je eigen invloed?
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...