Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. lady jane

  Vr 21 feb 2020

  Dat meisje wist precies wat ze deed Bor, ze had haar leugen al klaar, zoiets voorbereiden is dus geen vergissing. Toen we haar konfronteerden met haar leugen bond ze wel in maar hadden anderen weer andere excuses voor hun onsportieve handelen. Terugkijkend op 3 jaar herkennen we dezelfde manier van doen. Alleen nu hadden we bewijs door dat Tshirt nummer en hun foto's op de site. Ik ben nog steeds laaiend. We hebben echt niks te verliezen dan een kampioenschap na 10 jaar weer. Maar om dat aan hen te verliezen, nee dat gaat niet gebeuren.
 3. Nee hoor werkt prima. Alhoewel niet als je tolerant bent dan werkt niks...
 4. Ik weet de datum niet. Alleen mn man. Kan ik me alleen druk maken. Want met deze overprikkeling weet ik niet of mn hoofd zo'n reis aankan. Was t maar dichtbij..... lief van je... dikke kus
 5. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Sorry Rosee, lijkt over je heen denderen. Was niet zo bedoeld. Dan is er misschien nog kans hij gewoon nog thuis ergens ligt? Hoop het zo voor je!
 6. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Nog even... Nee ik was daar niet aan toe, niet op die manier en ik zal daar nooit toe komen op die manier ook. Het was geen pubergedrag, het was gedrag om mezelf en me kind te beschermen want alles wat ik op dat moment zou zeggen of laten zien lag onder een vergrootglas en kon tegen mij/ ons gebruikt worden. Dus wat ik deed was; Kijken, luisteren, observeren.. en elke avond schrijven in mijn schrift die ik onder me matras bewaarde, wat ik die dag geobserveerd had en daar hun werkwijze uit "leren". En daar speelde ik dan mijn rollenspel op in. Vandaar dat ze ook nooit de exacte reden van wederom mijn kind afnemen goed onderbouwd kunnen hebben. Ik was en bleef te "vaag" voor hun. Nog steeds trouwens, jeugdclub heeft de macht maar over mij weten zo goed als niks hoor. Ieder woord ik zeg is er 1 teveel aan..dus ssst. Iedereen zat daar onder druk van die club. Niemand, echt niemand zit in de enigste gezinskliniek van Nederland met de kinderen uit vrije wil. Hell no. Het is een jeugdzorgkliniek. En als je erin meegaat, zit je onder de medicatie, wordt je gehersenspoeld en flink in de war zodat ze alles met je en je kind kunnen doen.
 7. Rosee

  Vr 21 feb 2020

  Goeiemiddag alweer Armband niet gevonden, maar wel bereidwillige vuilnismannen die vuilniszakken eruit hebben gehaald. De vuilniszak waar het om ging doorgespit maar niets... Heb er iig alles aan gedaan. Stond vanmorgen om 6 uur al te wachten bij de container en ze waren er pas om 11 uur. Uurtje geslapen vannacht maar sta nog stijf van de adrenaline.
 8. @Louisa ik denk dat je bijna naar de intake in Nijmegen mag toch..... Hoop echt voor je dat ze inzien hoe slecht het met je gaat en ze je heel snel kunnen helpen. Denk aan je hoor
 9. Vandaag
 10. Leentje

  Nieuw feb 2020

  Lieve mensen,ik ga nu stap 1 zetten:douchen en dan de buitenwereld in,en ik ben erg blij met alle reakties,bedankt allemaal!
 11. Als ik water gebruik hoeveel cc water heb 300 gelezen bij clonazepam ? En hoeveel er uithalen over hoelang ? Als ik watermetode gebruik heb jij dan een plan voor mij ?
 12. Leentje

  Nieuw feb 2020

  Ben ooit bij aa geweest,vind het niet fijn,niet anoniem genoeg voor mij en de denkwijze sluit niet volledig bij mij aan,boek van Allen Carr vind ik geweldig goed
 13. Leentje

  Nieuw feb 2020

  Ja en de schaamte volle verhalen heb ik ook gelezen,was zoo herkenbaar,en daardoor begreep ik dat ik daarin niet de enige ben,dat je zo verschrikkelijk veel handelingen moet verrichten om (ongezien)te kunnen drinken,de glasbakken uitzoeken, verschillende supermarkten,soms flessen tussen het andere huisvuil stoppen zodat je geen gerinkel hoort,uitkijken dat je niet valt op straat en dat de wijnfles kapot gaat,soms maar een bril opzetten, zogenaamde boodschappen doen zodat je mandje er zo normaal mogelijk uitziet,als het te snel op is weer boodschappen doen..vreselijk!dingen weer moeten wassen omdat er wijnvlekken opzitten,snel naar huis gaan om weer te kunnen drinken
 14. Lieke7777

  Nieuw feb 2020

  Is het aansluiten bij de aa iets voor je .?
 15. Dankje Ell... Ik wilde dat ze werkte. Probeer het wel. Maar dat hoofd is niet te controleren... geheugen van een goudvis.
 16. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Maar @lady jane Weet dat meisje dit zelf wel? Het doet mij denken "vroeger" toen ik nog turnde. Ik wil mezelf niet op de borst kloppen van kijk mij nou, maar ik was gewoon goed, dat was gewoon zo. Ben meervoudig kampioen geweest ook. Totdat ik eens meedeed aan een wedstrijd waarvan ik dacht nou daar win ik makkelijk van en dat gebeurde dus ook. Totdat mijn ouders erachter kwamen ik "ingezet" werd om punten te scoren voor de club, mijn niveau lag vele malen hoger dan waar ik ingezet werd. @Ietje Ik durfde steeds niet te vragen maar nu je er zelf over begint wel. Hoe is het dan nu met je? Ben je schoon of ben je nog in behandeling, of iets anders...?
 17. Ja dat hoop ik ook. Dit is geen leven. Wil mijn brein weer terug. Dit ben ik niet.
 18. Hie gaat het met jou ELL? Knap je al een beetje op nu je dichter bij 0 komt? Of ben je inmiddels als helemaal afgebouwd?
 19. Dat doe ik elke dag. Maar het lukt niet meer goed. Focussen op de rest van het lijf is heel zwaar. Ik probeer het. Met bodyscans. Elke dag tweemaal. Eerst lukte dat heel goed maat dat brein is zo moe en uitgeput dat t niet meer lukt. Soms wel maar dan ben ik ook echt blij.
 20. Leentje

  Nieuw feb 2020

  Lady Jane,lief dat je dit zegt,ben er misschien niet zo vaak,maar ik probeer hier langs te komen,dit is best wel fijn deze antwoorden van al deze mensen,ooit zat ik in een kliniek en toen miste ik die verhalen van anderen wel, niemand zei er veel over
 21. Ietje

  Vr 21 feb 2020

  @Roberto, in 2017 kreeg ik borstkanker en na de behandelingen had ik nog veel lichamelijke klachten. Kreeg toen als tip om acupunctuur te proberen. Al bij het eerste gesprek merkte ik dat het veel verder ging dan alleen de lichamelijke kant, hij keek ook naar mijn emotionele strubbelingen en legde de vinger op wat gevoelige zaken. Vooral het opkomen voor mijzelf en mezelf durven neerzetten kwam aan de orde. De acupunctuur ondersteunt me daarbij.
 22. Leentje

  Nieuw feb 2020

  Ik werk parttime en ik heb een oppervlakkig netwerk,toch ben ik tot veel in staat alleen en hoop dat het gewoon gaat lukken,in ben eigenlijk niet ongelukkig,dat netwerk daar ben ik mee bezig maar gaat langzaam vooruit(heeft een andere reden uit het verleden)7 maanden geleden ook gestopt met slaap medicatie,was best wel zwaar maar nu geen behoefte meer aan
 23. Lieke7777

  Nieuw feb 2020

  Welk draadje is dat @lady jane zal dit ook wel willen lezen de misschien wat toevoegen ..
 24. lady jane

  Nieuw feb 2020

  welkom Leentje dat schaamtegevoel kun je ook vóór je laten werken het kan je nl behoeden dat je het ooit weer zo ver laat komen er staat hier ergens een draadje met schammtevolle verhalen die af en toe lezen kan ook jou stimuleren Voor nu: dag per dag, en uur per uur soms door zien te komen de boel dicht timmeren met een goed plan voor als je het moeilijk krijgt weer en vooral veel en vaak hier actief zijn laat ons maar even een nieuw netwerk voor je vormen
 25. Leentje

  Nieuw feb 2020

  Ik werk parttime en ik heb een oppervlakkig netwerk,toch ben ik tot veel in staat alleen en hoop dat het gewoon gaat lukken,in ben eigenlijk niet ongelukkig,dat netwerk daar ben ik mee bezig maar gaat langzaam vooruit(heeft een andere reden uit het verleden)ik drink ook altijd alleen, gelukkig jaren geleden al het kroegen leven vaarwel gezegd,kost geen moeite om daar niet heen te(hoeven)
 26. lady jane

  Vr 21 feb 2020

  wij zijn gisteravond in een wedstrijd voor de gek gehouden ze vervalsten al jaren de kompetitie met prof.spelers in onze recreanten afdeling,maar gisteren hadden ze er een die mijn kleindochter kon zijn ingehuurd en die heeft 2 sets ons ingemaakt, onder luid onsportief commentaar ook nog. De 1e keer waren wij met 5 krimpende oudjes tegen 10 boomlange meiden hen de baas en reageerden ze al erg onsportief. Gisteren logen ze keihard dat dat meisje junior was en overal mocht invallen. Stom genoeg had ze haar shirt aan met nummer en een van ons zocht haar team op, en nee hoor, dames promotieklasse. 4 klassen hoger dan wij spelen. Ze gingen draaien, werden boos en gingen zonder douchen en wat drinken achteraf weg. Ons in verantwaardiging achterlatend. In maart bestaan we 30 jaar en zoiets nog nooit meegemaakt. We gaan klagen bij de bond en hopen op een sanctie. Dat meisje zou eigenlijk gediskwalificeerd moeten worden, het hele team mag ook. Maar voor ons niveau zullen we niet sancties treffen denk ik. Het is om te huilen en om te lachen tegelijk. We hebben er allemaal een slechte nacht door gehad. Zo, moest ik ff kwijt. sorry.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...