Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Andersom; Waarom denk je dat Kohtje de U dacht Sandro?
 3. Beetje de quizmaster uithangen
 4. Maar het is ook niet fout...
 5. Waarom vraag je dat, Sandro? Sorry, waarom vroeg je dat, Sandro?
 6. Als je je verveeld Sandro, hier nog een paar tips:
 7. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  * knikt heel hard ja* Dat "ws" kun je wel weglaten hoor. Maare 4 gerechten koken op je enige vrije dag en dan vanaf morgen 6 avonddiensten achter elkaar. Wat een heel veel..pas ook op jezelf he..loop jezelf niet voorbij.
 8. Een slang en een giraffe. Was meer om de kinderen bezig te houden. Ik dacht, dat doe ik wel even. Nou, niet dus...Mijn vriendin had op een gegeven moment zoiets van, stop er dan gewoon mee. Maar ik kan er niet tegen als zoiets niet lukt, dus het hield me mooi weer even bezig.
 9. @Louisa dank je. Ook jij komt er vanaf. Houd moed. Laat je niet bang maken door de symptomen. Iedereen ervaart het anders.
 10. @Bor djw. Sterkte met heit, hij is ws net zo eigenwijs als jij/mij/wij Verder met koken, wil/ben bezig 4 gerechten te maken vandaag. Dan hebben we genoeg eten voor de hele week. Mijn enige dag vrij vandaag, daarna 6 avonddiensten. Fijne dag nog allen. Nancy
 11. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Ik vond het wel leuk, ik dacht in ieder geval even niet meer aan heit. (nu dus wel weer) Origami? Dat is vouwen toch..? Wat heb je gemaakt?
 12. @Kannietmeer dank je wel. Wat goed om te horen. Ik ben flink bezig geweest in de tuin. Nu ramen lappen en voor een warme hap zorgen. Ik merk dat positieve berichten mij goed doen.
 13. Valt het op? Ik heb de afgelopen twee weken wel meer dingen gedaan die ik normaal nooit doe. Origami bijvoorbeeld. Dat is ook ingewikkeld trouwens
 14. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Maar jij had het goed Smaragd, goed gedaan!
 15. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Nou jong..pfff. Verveel je je?
 16. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Wat kunnen we hier eigenlijk mee winnen?
 17. Vandaag
 18. 1+3=4 +1=5 2+4=6+1=7 Maar het dus geen cijfer..
 19. Bor

  Zaterdag 28 maart 2020

  Ja idd...ik denk dat Kohtje gelijk heeft.
 20. Nou ik heb een snotterdje. Benauwd daardoor en moe en wat lamlendig. Maar Ik denk een gewoon verkoudheidje. Snotter de snotter. snotterdje, mooi woord.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...