Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Waarom? Omdat je dronken doorgaans niet de beste beslissingen maakt en de rush nog meer gaat opzoeken. Dat kan vrij killing zijn als je tegelijkertijd met veel geld aan het gokken bent...
 3. Bor

  Vrijdag 3 juli 2020

  Geld is maar een middel schreef @Wim123 eerder vandaag, dus het gaat niet om het geld dan toch?
 4. Heb met online pokeren weleens potten gewonnen van 5000 euro of meer. De rush is dan idd ongelofelijk. Gelukkig niet aan verslaafd geraakt. Toen ik merkte dat ik er op de lange termijn niks mee won was voor mij de lol eraf. Heeft wel even geduurd voordat ik dat doorhad trouwens. Alcohol en gokken is al helemaal een dodelijke combi overigens.
 5. Hoi @Bellie De klachten van je man zijn inderdaad vreemd. Het is misschien gek maar ik heb pas een artikel gelezen over dat in brand steken van die nieuwe zendmasten met 5g. Het blijkt dat daar ook groepen mensen diverse neurologische klachten van hebben. Die straling is zo'n hoge frequentie dat niet past bij ons menselijk systeem zeg maar. Dat ze er ook de meest rare klachten van krijgen. Woon jij toevallig vlak bij een zendmast? Ja je weet het tegenwoordig niet meer. Groetjes
 6. Hallo @Bernicedank je wel voor de link. Wat fijn dat je kunt werken, ik kan dat helemaal niet. Afleiding is dus toch goed. 3 Mg is niet veel meer, wat goed van jou, je kwam van 30 mg geloof ik. Nogmaals dank.
 7. Bor

  Vrijdag 3 juli 2020

  Ik heb dat nooit echt begrepen, dat gokken. Wat is daar nou de kick van.. Fruit je ziet er vreemd uit zo..en ik ben toch nuchter hoor.
 8. Ik kan mij er iets bij voorstellen. Meteen resultaat, winst of verlies. Euforie of down in een seconde. Met de meeste drank of drugs haal je dat resultaat niet zo snel.
 9. Frank86

  Lorezepam

  Die zijn nu weg maar heeft mij pysch veel schade nu ben ik persoon met angststoornis lijkt alsof mij brein helemaal bang modus zit ik heb nooit in mij leven medicatie geslikt nu zit ik met medicatie ik ben letterlijk nu een jaar verdoofd door lorazapam ik nu bijna jaar niet meer genieten van leven zelfs tv kijken lukt me niet meer ik was vrolijk zelfverzekerd met goed slaapritme rustig kalm van binnen nu niet meer onrust heeft me in greep nu ben ik helemaal niet gewend ik kom maar niet in hoofd in rust dat zo je leven kan veranderen ik heb in die tijd geïsoleerd sociaal contacten heb ik niet meer mij leven is kapot ik weet het ook niet meer maar ik wil van die pillen af want helpt niet meer naar 1 jaar gebruik of ik moet verhogen of ik moet afbouwen en stoppen vraag is hoe ga ik dalijk als ik gestopt ben met onrust en angst om hopelijk word ik weer de oude soms gaat de hoop weg maar we gaan zien wat tijd gaat brengen
 10. Sommige mensen kunnen het wel , ik hoor daar niet bij(denk ik ) maar ik ga het ook niet uit testen. Vervelende van gokken is dat je emoties heel vlak worden. De dopamine rush die je krijgt als je in actie bent is zo gigantisch hoog daar kan geen normaal ding in het leven tegenop.
 11. Een klein beetje blijven gokken is volgens mij hetzelfde als tegen een alcoholist zeggen dat hij moet leren om gecontroleerd te drinken. Een verslaafde denkt niet rationeel in budgetten of hoeveelheden, dat gaat emotioneel veel verder.
 12. Doorgaan

  Afbouw oxazepam

  Hoi @angstmetbenzosen @Bellie@Alinaen @Dootje Angstmetbenzos Heel vervelend dat je dan weer niet goed kunt slapen van dat hete weer. Ik begrijp dat de verleiding dan groot is om dan toch weer iets te nemen. Je weet hoe het voelt en dat is de herinnering die is opgeslagen in je hersenen en gevoel denk ik zo. Ik had ook een paar weken wat mindere dagen door terugval in energie. Ik heb daardoor ook minder geslapen. Maar gelukkig is dat nu weer bijgetrokken. Ik kreeg wat meer zenuwen en dan denk je van met die oxazepam was er rust. Niet gedaan. Ik heb het ook niet in huis. In plaats daarvan natuurlijke rustgevers en kalmerende thee. En ik vraag dan om een healing (reiniging chakra's onder andere) van een bekende om meer in de rust te komen. Dit helpt mij dan echt. Dat zijn mijn strohalmen. Die hebben mij er echt doorheen gebracht. Hierdoor kom ik weer in mijn energie en kan dan weer gaan opbouwen. Bellie Het is inderdaad lastig die laatste 0.5mg. Toch kan het net en maakt het ook uit. Want ontgifting en ontwenning verloopt dan toch stapsgewijs. Ook na het stoppen gaat het door in fases. Dan krijg je jezelf steeds meer terug. Maar ook nog wel wat lichte klachten maar hoe beter je ermee om gaat hoe minder het geleidelijk wordt. En wij zijn allemaal gevoelige mensen hier dus wij voelen gewoon alles.
 13. Iemand zei ergens : "Verslaving is net als een minnares, goede vrienden blijven werkt niet." Daar leef ik naar
 14. Bor

  Vrijdag 3 juli 2020

  Ik luister toch nog maar eens naar Halleluja Ik vind het mooi. Sssst.. (ik zie net dat beide kleinkinders (3 en 5) m"n doosje aardbeien en de suikerpot geplundert hebben, hoe zoet is dat. )
 15. Bor

  Vrijdag 3 juli 2020

  Jazeker! We reden laatst met de auto ergens en ik zag een mooi water, en toen zei ik tegen husband misschien kunnen we daar eens varen, kijk hoe mooi! Zegtie Ook al kom jij 1000x door dezelfde plek het blijft nieuw voor je. Dit was zo een beetje bij mij achterhuis.
 16. Dikkie

  Lorezepam

  Key van wat een vervelende situatie, zijn je ziek zijn klachten nu wel weg of nog steeds aanwezig?
 17. Hahaha nee ik snap prima wat je ermee wilt zeggen. Ik denk alleen dat gecontroleerd gebruik, nadat het gigantisch uit de klauwen is gelopen, veel moeilijker is dan er mee te kappen.
 18. Bob

  Vrijdag 3 juli 2020

  Ik wil het ook niet aan jou of iemand anders opdringen hoor. Prima als je conclusie is dat je het afsluit en er niet naar teruggaat. Dan raad ik je aan er ook met een glimlach op terug te kijken en blij te zijn dat je er vanaf bent. Geen spijt daarvan hebben want dan loert de vicieuze verslavingscirkel weer om de hoek. Dan blijft overigens wel het belang van een realistisch budgetoverzicht.
 19. Frank86

  Lorezepam

  Ik was vorig jaar ziek geworden het begon met nachtzweten en veel plassen hele dag door elke ochtend misselijk braken elke keer huisarts geweeest die dat er niks in bloed te zien is zo ging het maar door weken lang uiteindelijk lichamelijk helemaal uitgeput geraakt toen begon angs paniek onrust ik kwam maar niet tot rust mooi draaide maar door angstgedachtes het leek alsof ik doodging ik werd van alles angstig iedere keer naar spoedpost geweest telkens zei de ze is niks ik was helemaal in paniek in mij hoofd uiteidelijk ggz toen lorazapam en AD maar ieder keer had ik ander pychiater en zo ben ik blijven hangen op lorazapam ik kon deur niet meer uit ik lag hekedag in bed onrust en angst waarom ben ik toch ziek geworden ik ben nu een jaar heel ander mens geworden met angststoornis
 20. Bor

  Vrijdag 3 juli 2020

  Hooooi daar ben ik weer. On- bij- gelezen. Kleindochter 5 euro rijker. Ik vind dat eigenlijk maar niks, had liever een cadeautje/ kleinigheidje gekocht i.p.v geld. Bedenk ik me nu, later. Maar goed..het is al zo.
 21. @Rixie huisartsen psyhologen hebbe totaal geen benul
 22. Dikkie

  Lorezepam

  Haha @Bellieie, jij kan het ook idd. Als ik 1x bezig ben is het moeilijk stoppen tot ik er weer last van krijg. Ik zit met precies hetzelfde door een misser nu bang om af te bouwen. Toen ik begon met een kwart af te bouwen dacht ik de volgende stap zou 1/8 moeten worden zelfs dat durf ik niet meer te doen. Misschien zijn de klachten dan wel niks heviger dan nu. Maar ja ik heb erger mee gemaakt met als jij dan krijg je er idd wel angst voor. Mag ik jou ook vragen waardoor jij aan deze rotzooi bent geraakt.het hoeft niet hoor als je het niet wil. Ik dus door een burnout met depressie. Zo deze reactie is wat korter haha
 23. Uiteindelijk denk ik : Waarom zou ik teruggaan naar iets wat mij zoveel kwaad heeft gedaan... Veel kennis over een onderwerp hebben betekent niet dat je er dan niet verslaafd aan kan raken. Er zijn waarschijnlijk zat verslavingsartsen die zelf verslaafd zijn aan iets. Ik weet veel van gokmachines af, maar doet niks af aan dat het gewoon mij niks goeds zal brengen.
 24. @Greta ik kreeg ze eerst voor paniek daarna kreeg ik angst daarna slapeloosheid en een beetje depressie door de benzo. 4 en een half jaar geslikt. Mijn klachten zijn nu heel erg inwendig trillen door afbouw en vreselijk slecht slapen. 0 tot 2.00.u. zweten. Ziek voelen. Brandend gevoel in mijn lichaam. Totale onrust. Moe. Vergeetachtig.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...