Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. lady jane

  Woorddomino III

  wasgoed isbeter wordtbest
 3. Een paar drukke dagen gehad, dus weinig tijd gehad om te schrijven. Ik voel me nog steeds best wel goed en ik denk dat het echt komt door het afbouwen van de AD. Lijkt wel of alles ineens veel intenser is. Geen mist meer in mijn hoofd en ook veel minder trek in alcohol. Ik zou haast gaan denken dat het echte onmatige drinken door het gebruikt van de AD is gekomen. Ik heb nu ook veel meer de rust om er nu ook daadwerkelijk mee bezig te zijn en het af te bouwen en hoop heel snel er vanaf te zijn. Vanmiddag met mijn 2 kleinkids gewinkeld en ik trots met de dubbele buggy gelopen. Nu weer lekker rustig en morgen een hele dag naar Brabant met het Smarlappenkoor. Niet echt zo mijn ding en zeker niet met een bus met al die koorleden, maar ach, 1 koor is nog te overzien en als ik er eenmaal ben, vermaak ik me wel. Gelukkig niet binnen in een feestzaal, dan krijg ik het benauwd. Gewoon buiten en je kan wandelen en er zijn diverse podia.
 4. reboot

  Wil niks meer

  ook van mij welkom wat moet ik met mijn leven............... dat dacht ik een jaar geleden ook, nu niet meer net wat Lika zegt als je stopt komen er zeker vruchten om te plukken, je gaat weer leven ga eens wat boeken lezen over alcohol dit boek "de moed om te veranderen" was bij mij de doorbraak, één zin zal ik nooit vergeten die was "ik was het zat om zat te zijn" succes
 5. Bilo

  Wil niks meer

  Ik vind naar de huisarts gaan ook een grote stap; schaamte. Wat raar is, want ik kan beter wat schaamte krijgen dan een lever cirrose. plus zo'n huisarts ziet echt alles voorbij komen joh. Dus mijn advies is; hoe moeilijk het ook is, ga naar de huisarts. Het lijkt mij bijna ondoenlijk om alleen te stoppen als je hele dag thuis zit en al net na de ochtend begint. Plus wat heb je te verliezen; de huisarts zal begripvol zijn.
 6. Kwartje lijkt te gaan vallen in hoe ik (ook) met eten omga. Moeilijker weg dan drinken en roken. Maar ik ga op pad. Geen dieet. Geen oordeel. Eerst eens zien.
 7. Ik denk dat het overgaat @Rosee. Tenminste bij mij. Wat er wel voor in de plaats is gekomen, is dat ik me af en toe niet kan verbinden en het dus niet naar mijn zin heb. Dan ga ik snel naar huis. Aan de andere kant: als het wel lukt heb ik leukere gesprekken en... ik onthoud ze. Ook fijn.
 8. niks

  Wil niks meer

  Grote stap ja inderdaad en wat moet ik met mijn leven
 9. Benerklaarmee

  Voorstellen

  @Lonster, ik heb het kunnen aanpassen. Wat betreft inbraak op mijn privacy heb ik een hoop meegemaakt en het zit inderdaad nog een beetje in mijn systeem (trauma) dat ik daardoor snel wantrouwend ven. Eigenlijk is dit het enige online platform waar ik op kom. Ik heb geen telefoonnummer doorgegeven. In ieder geval hopelijk geen e-mails meer Ja het is heftig want wil natuurlijk niet terugvallen maar de drang is dan weer zo aanwezig en het schuldgevoel daarna ook! Alles wat ik dan tot zon moment bewerkstelligd heb voor mezelf maar ook voor anderen telt voor mij dan niet meer en begin dan weer met een lege zelfwaardering.
 10. Fijn dat je nog zo nageniet van je herinneringen @Lika. Waardevol ook. Herkenbaar @Bor. Wat ik allemaal vind aan troep in de kamers van mn zoons. Mn jongste kan ook niks wegdoen, soms ben ik bang dat hij later een hoarder wordt die alles bewaart, zoals in die tv programmaas. Ik ben net terug van borrel en kan af en toe de wijn nog zo missen. Kan me dan echt diep ellendig en alleen voelen. Ik blijf dan meestal ook maar heel kort en probeer het beste ervan te maken, maar van binnen... Of dat ooit overgaat. Pfff.
 11. Vandaag
 12. Sober

  Sober

  Ja klopt. Herstel vraagt veel tijd en geduld. Even meer bed time nodig. Dus minder forum tijd. Maar positief.
 13. Senna33

  Sober

  Fijn je weer te lezen, ik vond je de laatste dagen nogal stil ..
 14. Sober

  Sober

  Nog veel op bed en veel pijn. Maar dankbaarheid overheerst. Lesje geduld . Haha. Er komen weer kleine mooie stapjes.
 15. Rosee

  Sober

  Fijn Sober!
 16. Bilo

  Dagboek Bilo

  Vier uur tennissen. Merkte de kater van donderdag wel. 13 km. Haha ben zo kapot. Als ik met mijn linkeroog knipper doet mijn rechterbeen pijn
 17. Robertt

  Het stopt nu

  25 mei 2019 Inmiddels bijna 24 uur gokvrij en dat is al een hele prestatie voor mij. Leeg gevoel, maar het gokken heb ik afgezworen nadat ik gisteren tevergeefs nog een poging deed om iets terug te winnen. Leeg gevoel, maar dat zou ik ook hebben als ik nu met lege handen terugkwam van de gokhal.
 18. Lika

  Wil niks meer

  Welkom. Hulp vragen is een grote stap wellicht, maar wel goed om te maken denk ik. Goed dat je hier al bent! Zet ‘m op. Als je stopt komen er zeker vruchten om te plukken. Het duurt even, maar het gebeurt.
 19. bumperjim

  Dagboek Bilo

  Positief bekijken. 4 dagen ipv 3 en 1 fles ipv 3. Je gaat de goede kant uit. Nu door...
 20. EefjeJ

  Huiskamer 24-5-2019

  Heel naar... Ik heb ook vaak het gevoel alsof mijn hoofd los zit een heel zwaar hoofd die ik het liefst steeds ondersteun...
 21. bumperjim

  Wil niks meer

  Nee ik had het over je vriend Hein alias de alcohol Je echte vriend daar ga ik niet zomaar commentaar op geven.
 22. Lika

  Sober

  Mooi
 23. Annie wat fijn dat je er toch niet helemaal alleen voor staat en je een goeie vriend hebt. Probeer maar lekker te genieten. Toch moet je ook rouwen om het verlies van je man dat kan niet anders. Als je blijft wegdrukken komt het er toch een keer uiten vaak zie je dan dat mensen het erg zwaar krijgen. probeer dat te voorkomen. - dat die mensen het heel zwaar krijgen
 24. Naar moeder geweest, file terug en doodmoe. Niet erg, niet vervelend. Gisteren kon ik huilen. Vandaag moe zijn. Ik laat het maar gewoon toe. Zo is het. Ik geniet nog elke dag van de herinneringen aan het reisje dat ik maakte.
 25. Eleo31

  Huiskamer 24-5-2019

  Ik heb nog vaak last van een druk op Achter mijn oren
 26. Eleo31

  Huiskamer 24-5-2019

  Bij mij gaat het ook op en af aan het eind van de middag is het erg aanwezig !
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...