Spring naar bijdragen

Woensdag 19 april 2017


Aanbevolen berichten

Voor de kampeerders onder ons, je mag op het parkeerterrein van Burger's Zoo "gratis" (je betaald het regulier parkeertarief van 6 euro) overnachten met een zelfvoorzienende camper als je je aanmeldt bij de dagkassa en je een parkeermunt koopt. Wij kregen zelfs 2 muntjes, 1 voor noodgevallen als we van het terrein af wilden en terug wilden komen. Super geregeld, van 17.00 - 09.00 uur park dicht, heerlijk rustig met de beestjes op de achtergrond en tussen de bomen. Afvalcontainer dichtbij, verder geen voorzieningen. Mooie dierentuin is het ook nog eens! 

bewerkt door Lieselotje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier was ik dus al bang voor. Degene die mijn zaken regelt, vertelt mij zojuist dat mijn huidige provider niet levert op mijn nieuwe adres. Nu moet ze dus nu nog! op zoek naar nieuwe provider. Reken er maar op dat ik vanaf vrijdag tijd geen internet heb, mijn lifeline. Trut.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Suikertje, heb je een laptop? Dan kun je daar gratis mee op wifi in de bieb of bij de MacD als die in je nieuwe woonplaats is.
En anders kun je op pc's vd bieb voor een luttel bedrag ook inloggen, scholieren doen dat hier dagelijks, lekker rustiger dan thuis vaak.
En misschien kun je een dongel kopen/krijgen van Ziggo om thuis toch verbinding te krijgen, dat kost iets van €3,= per dag, dus dat hoeft misschien alleen in nood (als de bieb dicht is bijv.). je hoeft geen lid te zijn daar om hun faciliteiten te gebruiken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dan schrijf ik hier maar even. Bijv. dat ik het idee kreeg me op het weekpact te zetten, dagpact is me te veel gedoe en heb ik ook niet echt nodig. Klinkt hoogmoedig, maar ik heb zoveel ervaring met stoppen ( en weer beginnen) dat ik weet en voel dat ik nu geen moeite heb met niet drinken (en roken), denk er zelfs niet aan en dan lijkt het me beter maar 1 x p/wk daarmee geconfronteerd te worden.

Ik streef er naar om middernacht in bed te liggen en dus een klein beetje regelmaat aan het begin v.d. nacht te krijgen. Het eind laat ik afhangen van hoe het ging met slapen en hoe moe ik ben. Mijn ervaring is dat na een dag of 5 na stoppen geworsteld te hebben, het veel beter gaat, heb vannacht dus weer heel goed geslapen, wel weer met ellenlange droomverhalen. 2 Uur eerder opgestaan, maar evenveel geslapen als gisteren, dat komt omdat ik toen 2 uur klaar wakker ben geweest.

Hand en rug zijn wat beter, maar nog niet over, hoofd houdt ook niet over, moeheid is iets minder.

Heb de was van vannacht buiten hangen, knijpers knijpen gaat nog pijnlijk. Nu een korte in de machine, zo kom ik nog eens buiten :rolleyes:. En dan meteen even door naar de plasticbak, weer eens wat anders dan de glasbak.

Vandaag dag 11, schiet lekker op naar de 2 weken en dan moet ik op ijn hoede zijn, leert de ervaring, zo las ik net op mijn eigen draadje.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...