Spring naar bijdragen

Hallo, ik ben Tientje


Tientje

Aanbevolen berichten

Hoe gaat het tientje zo in je vrije dagen ?

Ja, met mij gaat het goed :) Met jou ook ? Ik vermaak me wel. Heb de afgelopen dagen veel gefietst, bijna 400 km in totaal. Weinig zin gehad om te drinken, alleen de zaterdag had ik het wel wat moeilijk. Het zal wel met mijn drinkpatroon te maken hebben (weekenddrinker) Komende dagen niets bijzonders in de planning, lekker relaxen in ieder geval :) 

 

Gr Tientje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Joehoeeee hoe gaat het ??

Z'n gangetje :) Ik heb nog niet echt de behoefte gehad om te drinken in ieder geval. Maar het weekend staat weer voor de deur dus dan zal ik het wel wat zwaarder krijgen heb ik zo'n vermoeden. Zaterdag heb ik ook een feestje waar ik eigenlijk niet zoveel zin in heb. Als ik nog had gedronken had ik me er op verheugd. Beetje raar eigenlijk nu ik erover nadenk :lol:  Maargoed, gelukkig heb ik een goede stok achter de deur in de vorm van antabuse ;) Verder vermaak ik me wel deze vrije dagen. Ik heb niet veel bijzonders gedaan eigenlijk, ben voornamelijk aan het relaxen, daar is het immers vakantie voor. 

 

Fijne avond,

Gr Tientje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Waar ben je ???

Momenteel ben ik thuis en heb ik alweer drie weekenden nuchter overleeft :) Verder gaat het ook allemaal z'n gangetje. Heb nog niet echt heel veel trekmomenten gehad. Soms komt de trek ineens op in de weekenden maar meestal is het ook weer zo snel verdwenen als het gekomen is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe is het met je motivatie Tien? 

Momenteel ben ik nog wel erg gemotiveerd. Ik heb nog een weekje vrij en als ik dat "overleef" zonder alcohol dan heb ik mijn eerste nuchtere vakantie in 20 jaar beleeft ;)  Ook wel iets om trots op te zijn vind ik :lol:  Ik moet zeggen dat ik het ook nog niet heel erg moeilijk heb gehad in die drie weken. Natuurlijk zijn er wel momenten geweest waarbij ik trek kreeg in een pilsje maar over het algemeen is dat wel goed te handelen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed om te horen!

 

Lekker veel gefietst r? Las gisteren over een bike trail van 2300 km van Canada naar San Diego. Ik ben een wandelaar maar dit leek me helemaal geweldig.

Heb deze week wat minder gefietst vanwege het fijne Nederlandse weer ;) Vanmiddag wel twee uurtjes getrapt (60km) maar er stond net iets teveel wind voor het mooie, gelukkig deed het zonnetje een hoop goed  :sun:  Zo'n trail lijkt me ook wel wat voor ooit, ga sowieso volgend jaar wat meer in het buitenland fietsen, hier in de regio heb ik het onderhand wel gezien en is het ook zo vlak allemaal. Heb trouwens vandaag ook weer totaal geen behoefte gehad om te drinken. En dat voor een zonnige zaterdag. Normalilter stond dat garant voor lekker hangen en bier drinken op een terras. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Net even ingelogd bij mijn zorgverzekering want ik was benieuwd of er al bekend was wat ik kwijt was aan het geintje waardoor ik in het ziekenhuis beland ben na het zuipen de laatste keer. En ja hoor, ambulance kostte bijna  700,- euries  :blush:  Gelukkig is het verder wel vergoed dus ik ben alleen mijn eigen risico kwijt van ca € 350,-. Dat was dus een duur avondje zuipen! Maar ik zie ook het positieve ervan in. Als ik verder gegaan was met zuipen was ik na verloop van tijd het veelvuldige kwijt geweest  ;) Zoals Cruijf zei : "Elk nadeel heb zijn voordeel"  :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Week vier zonder bier  :present:  Dit weekend wel een paar trigger momenten dus ik heb voor de zekerheid maar een antabuse genomen. Had het liever op eigen kracht geprobeerd maar dan zit ik vandaag en morgen alleen maar te strijden tegen mezelf, en daar heb ik echt geen zin in. Nu heb ik gewoon geen keuze. Fijn weekend allemaal! :sun:  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

als je als een tientje geboren wordt   Geld-Hart-vouwen-708x404.jpg

en in jezelf investeert

kun je oogsten als miljonair            

tientje_lampje-klein.pngtientjes-klein-draai.png

ONTDEK JE TALENTEN

wacht niet langer, kom in ACTIE en ONTDEK

PAK DIE KANS

aangeboden door ondernemers

JE WEG NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST

met opleidingen, trainingen en cursussen voor één TIENTJE!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Nou, daar ben ik weer. Het ging een hele tijd goed tot afgelopen vrijdag. Ik ben naar de kroeg geweest en heb weer veel teveel gedronken en teveel geld uitgegeven  :( Ik heb dus een behoorlijke uitglijder gehad en lag zodoende gisteren heel de dag zowat verrot in m'n bed. Ik ga toch maar verder met de antabuse. Heb ze liggen alleen moet ik ze dan niet 'vergeten'. Ik zag ook dat er een draadje was voor antabuse en refusal gebruikers. Daar zal ik me ook gaan melden, wellicht zorgt dat er ook voor dat ze ik minder snel 'vergeet'. Ik ga ze voortaan op dinsdag en donderdag innemen en daar wil ik in ieder geval nog de rest van 2016 mee doorgaan. 

 

Ik begin weer opnieuw dus na 6 weken complete nuchterheid. Ik voelde me best goed eigenlijk. Heel de zomervakantie niks gedronken. Maar ineens was die drankduivel er weer. Ik moet hier echt alert op blijven, want dat lamlendige depressieve gevoel wat ik momenteel weer heb wil ik niet meer hebben. Dag 1 zit er in ieder geval weer op. Ik hoop dat dit de laatste uitglijder was maar dat heb ik zelf natuurlijk in de hand. Opstaan en weer doorgaan. Ik ga proberen er niet te lang bij stil te staan want ik ga me daar ook niet beter van voelen. 

bewerkt door Tientje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Balen tientje. Inderdaad opstaan en weer verder. De 6 weken zijn niet weg gegooid. Je hebt laten zien dat je het kunt. Nu weer door. 

Zo probeer ik het ook te zien alleen voelt het wel dat ik het weggegooid heb. Voel me ook behoorlijk down. Waarom lukt het met niet om er definitief mee af te rekenen ? Ben er al een paar jaar mee aan het worstelen. Eens moet het toch gaan lukken zou je denken ? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...