Spring naar bijdragen

afzien


Kanarie

Aanbevolen berichten

Kanarie, gooi die diazepam toch eindelijk weg of breng het terug naar de apotheek. We hebben hier al vele keren gezegd dat die pillen je niet gaan helpen. Op deze manier maak je het alleen maar erger en erger en duurt het alleen maar langer want je gooit elke keer je systeem weer in de war.

Wat je doet werkt niet. Het heeft geen zin om af en toe een diazepam te gebruiken. Je schrijft veel helderder de laatste tijd en nu is het weer chaos en dat komt maar door 1 ding: de diazepam of de alcohol.

Het is mooi weer buiten vandaag (althans hier wel) ga gewoon lekker in het zonnetje zitten of een eindje wandelen. 

 

Je bent zo dichtbij herstel en dan verpest je het weer.

We blijven je wel steunen hoor. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedenk overigens dat als je weer medicijnen gaat slikken, je vervelende gevoelens absoluut niet plotsklaps verdwenen zijn. Ook met die Lyrica niet. Vaak wordt de klacht eerst nog erger en pas na weken knap je dan pas op.

Dan kun je beter je tijd uitzitten en volhouden. anders begint alles weer van voren af aan en zijn de afgelopen weken helemaal voor niks geweest.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, hoop dat je even afleiding gehad hebt met het fietsen! Blijf aub geloven dat het goed komt! Want dat gaat gebeuren! Weet dat dit in je ergste momenten niet te geloven is en je sterk begint te twijfelen. Maar echt het gaat over! Blijf dit ook tegen jezelf zeggen! Het komt ECHT goed! Ik ben er zeker van! Vind het heel spijtig dat we dit allemaal moeten doorstaan, maar het leven wordt echt terug mooier! Zit op het strand, laat straks nog iets weten!

Ja, ik kan al genieten van het strand, jij ook binnenkort! Maar echt draai je knopje om!!! Is moeilijk, maar helpt ons een beetje!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie is vanmiddag aan het fietsen.

 

Ik ben de hele middag al aan het lopen.

Heel veel last van lichamelijke klachten, erg moe, mijn hele lijf doet pijn, overal steken, krampen en spiertrekkingen.

Erg benauwd en pijn op de borst, maagpijn, zit te rillen bij dit warme weer, enz.

Verder is afleiding moeilijk, omdat ik me nergens op kan concentreren en alles te druk is aan mijn hoofd.

Dus probeer verder dan wat te rusten.

Dan kruipen de uren voorbij en schieten de dagen niet op.

Huilen kan ik niet, maar het verdriet zit hoog.

 

Kanarie ik hoop dat jouw fietstocht wat heeft geholpen. Ik weet wat je voelt, zit in hetzelfde stuk als jij.

Hou je taai.

 

Ik lees maar veel de steunende woorden hier op het forum.

 

Ellendig, lees net jouw bericht. Wat fijn dat je aan het genieten bent op het strand.

bewerkt door Moedig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig,

 

Leuk om te horen dat jij mag genieten van het strand laat je maar lekker verwennen door de zon. En geniet van de lekkere dingen om te eten daar, krijg er al het water van in de mond. Heb deze voormiddag ook een beetje mogen genieten op een terrasje met vriendinnen, ondanks de lichte pijngolven. Ooit gaan wij met volle teugen mogen genieten van het leven.
Liefs en proost.

 

Moedig,

 

Je hebt het er momenteel ook moeilijk mee. Zou zeggen probeer om zo weinig mogelijk te doen zodat jou lichaam de energie kan gebruiken voor het herstellen.

Tijdens zulke dagen lag ik ook in de zetel hoor het kan bijna niks anders, je zit gevangen in dat lijf. Je hebt zoals ik ook vele symptomen te verwerken. Maar heb jij deze dan allemaal ter gelijke tijd of niet? Bij was het zo elk x aantal tijd veranderde de pijn van plaats alleen het mottig gevoel was er steeds. Dit is een zeer moeilijke periode omdat men nooit rust kent er is altijd wel iets wat pijn doet. Wat mij wel opgevallen is dat de lichamelijke en geestelijke herstelling nooit samen viel. Maar het is enorm ontmoedigend om dit allemaal te moeten voelen van s'morgens tot s'avonds dag in dag uit. Maar elke dag komt er een klein beetje verbetering ook al denk je soms dat het erger wordt. Maar het komt goed kijk naar mij ik voel me ook al veel beter. Dus weldra kom jij hier ook uit en wordt het leefbaarder wat op zich al veel is. Laat de moed niet zakken hoor, veel sterkte.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank jullie wel voor de steun . 30 km met goede koersfiets gefietst .... Vreselijk mooi weer , mooie natuur ,en toch niet kunnen van genieten en toch blijven schreien.Ik denk dat behalve jullie niemand dat kan begrijpen.

 

Ellendig , geweldig dat je kan genieten...en zelfs op het strand nog aan mij denkt...geniet!

Benzoslachtoffer, ik trek me op aan je berichtjes ...en ook aan de anderen natuurlijk

Moedig...lopen? ik denk dat ge niet te veel moogt doen ....Ik denk dat je inderdaad niet te veel moogt doen om energie te sparen.Een paar uur geleden dacht ik juist omgekeerd en ben gaan fietsen. Ik denk nu dat dit verkeerd was. 

Het is verschrikkelijk allemaal....Ik droom ervan om deze nacht eens goed te kunnen slapen en morgen helemaal OK wakker te worden.Ik wens dit  ook jullie allemaal toe.

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Kanarie, je hebt wel een goede conditie om zo'n eind te kunnen fietsen. Misschien kun je daarom vannacht wel goed slapen. Ik gun het je van harte.

 

Ik ga nu maar mijn energie sparen, om lichamelijk te kunnen herstellen.

Benzoslachtoffer, ik heb inderdaad steeds een heleboel symptomen te gelijk. Soms is de een wat meer op de voorgrond en dan de andere.

Maar echt verminderen doet het nog niet. Dat geeft allemaal ook veel onrust en spanning ja. Merk dat ik zelfs meestal verkramp om al die symptomen niet te willen voelen. Maar dat lukt natuurlijk niet. En accepteren vind ik erg moeilijk.

Bedankt voor het delen van jouw eigen ervaringen en helpende woorden.

 

Ellendig, zelfs op het strand denk je nog aan ons. Hoop dat je nog lang mag genieten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van website gekopieerd...


Vaak na ongeveer 18-24 maanden (maar korter of langer komt ook voor) kan men vrij plotseling een sterke verbetering ervaren, alsof de hemel ineens opengaat. Dit wordt in het jargon een "window" genoemd. Het is een prettig gevoel en geeft weer nieuwe hoop. Maar helaas kan dit gevoel van korte door zijn, na uren, dagen of weken sluit het window weer en eindigt de persoon opnieuw in een wave. 

 

Had ik beter niet gelezen...18 tot 24 maanden...

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is geen vrolijk bericht Kanarie.

 

We gaan er gewoon vanuit dat dit ons niet gaat overkomen.

 

Als ik alle negatieve berichten ga lezen word ik helemaal akelig en dat is ook niet helpend voor de klachten !

 

Dus ik lees liever de steunende woorden hier en de succesverhalen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, je mag er niet vanuit gaan dat het bij jou zo lang gaat duren! Als je andere verhalen leest, zijn er ook mensen die er na een maand, of twee maanden, of 3 maanden, ... Vanaf zijn of heel veel verbeterd zijn. Je moet al die horrorverhalen niet gaan lezen, zoals shakemarieke al eens zei. Je moet het positieve nu benadrukken, je daar op toeleggen en je niet bezig houden met zulke verhalen! Het jaagt je verder weg van genezing! Weet dat het positieve zien nu ver van gemakkelijk is, maar schrijf in een boekje toch drie,kleine positieve dingen die je die dag meegemaakt hebt. Bv, de zon scheen, de kleinkinderen kwamen op bezoek, ik voelde me iets beter,... Kleine dingen en herlees ze elke dag! Probeer nu echt even niet teveel meer op te zoeken. Je weet dat dit ontwenningsverschijnselen zijn, daar moet je niet meer aan twijfelen! En schrijf hier, maar blijf weg van die enge verhalen!

Moedig, hoop dat jij ook snel verlichting krijgt!

Alle anderen ook natuurlijk!

De dag zelf weer redelijk goed doorgekomen. Enkel heel erg verbrand en pijn. Voelt harder aan als normaal. En wat spierpijnen en beetje last van mijn maag. Maar gelukkig dat ik toch wat kan genieten. En wens dit jullie allemaal zo snel mogelijk toe! Verlichting van symptomen, geeft moed en rust! En dit is wat we allemaal nodig hebben!!!

Kanarie en doen he! Probeer het en kijk wat het je opbrengt na een week, twee weken, ...

Je gaat zien het helpt een beetje en alle beetjes maken op den duur een groot verschil!

Ben je de zafranpure nog aan het nemen? Ik heb echt het gevoel dat dit mij toch wel wat geholpen heeft!

Veel liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie,

 

ik ga het je nu nog eens zeggen. Neem dat het nu 18 maanden duurt (zie Gaba en mij) dan ga jij niet gedurende de 18 maanden zo afzien hoor. Er komt een moment waarop jij je beter gaat voelen en dan gaat het alsmaar beter en beter met af en toe een terugval maar nooit meer zo erg als in het begin. Logisch, want het ergste is wel in het begin wanneer het zenuwstelsel zich probeert te herstellen en daarna wordt het alsmaar minder. Als jij nu een been breekt doet dit toch ook veel pijn in het begin. Maar het probleem met jou is dat jij dit proces telkens onderbreekt met je diazepam, tja dit is dan wel vragen om problemen. Je gaat toch ook niet stappen op je gebroken been zodat het niet kan genezen.  Maar ik snap het wel, het duivels gevoel maakt je bang en dan wil je er vanaf maar er bestaat niks om dit om dit weg te nemen enkel en alleen de tijd is je vriend. Maar echt probeer de Zafranpure dit geeft mij ook geholpen.Maar wees gerust dit rot gevoel vermindert met de tijd. Wel flink dat je bent gaan fietsen maar ik denk dat je momenteel beter iets anders doet. Iets meer relax, zoals zwemmen bijvoorbeeld.  Acupunctuur heeft mij ook geholpen. Sommige geuren maken je ook kalmer ga eens langs bij de apotheker.

Ga nu gaan wandelen met de hond, sterkte maat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@allemaal Ongelooflijk hoe jullie erin slagen om me telkens toch opnieuw hoop te geven. Dank jullie hiervoor . Zonder hoop is het niet uit te houden.Hopelijk blijf ik die hoop hebben.

Ik zal jullie raad opvolgen. Het Is 23h30 en zoals dikwijls ben ik nu beter en kan ik dan ook logischer nadenken. Ik zal in de eerste plaats nooit nog Diazepam of alcohol gebruiken. Ook zoveel mogelijk afleiding zoeken. Nu ik redelijk goed ben heb ik overal interesse in en dus met alles afgeleid. Als ik in de hel zit kan zowat niets me afleiding bezorgen. Lekker in het zonnetje zitten gaat niet....een kort tijdje in de zon zitten gaat maar niet lekker. Een voordeel daarvan is dat ik nooit zal verbranden.

Het enige wat ik dan wel kan is kuierend fietsen. Een prestatie is dat niet om 30 km te fietsen met koersfiets en daar 2  a 3h  over doen.

Vroeger zou ik ook gelopen hebben. Het was mijn belangrijkste hobby. Ik hoop het binnen een paar maand weer zachtjes te kunnen beginnen. Het is zeer goed om  stress kwijt te raken.Ik mis dit.Maar een hele namiddag lopen is misschien wel een beetje te heftig om terzelfdentijd nog energie te hebben om de ontwenning te boven te komen. Maar als je jong bent en dat gewoon bent gaat dat wel.

Ik zal maar proberen denken dat het geen 18 a 24 maand duurt .En zeker niet met dezelfde heftigheid.

En daarbij is Ellendig mijn voorbeeld.Ik ben 43 dagen minder lang gestopt (ik zal mij mijn zonden maar vergeven) en ik meen nu toch te weten dat het voor Ellendig toch niet meer zo een grote ellende is. Dit is nu toch wel een groot keerpunt. ik hoop en denk dat ik juist ben?

Als ik binnen 43 dagen er in slaag om me te verbranden in de zon op het strand dan ben ik al heel tevreden. 

Zafranpure neem ik nog altijd samen met Glutamine en magnesium.

Ik stop nu ook met op zoek te gaan naar informatie betreffende benzo's op het internet. Ik denk trouwens niet dat ik nog iets nieuws kan ontdekken.

Maar ben toch blij dat ik het gedaan heb. Mocht ik dat niet gedaan hebben , dan had ik dit forum  niet ontdekt en zouden voor mij de ontwenningsverschijnselen maximaal 14 dagen geduurd hebben. Niets willen weten van internet is , zoals mijn vrouw , idus ook verkeerd.

Bedankt dat jullie altijd alles zo positief zien . Ik ben dit helaas enkel tijdens een window. Maar ik maak me voornemens om dit ook tijdens de waves , die veel veel talrijker zijn, ook te zijn.Nu heb ik precies een klein windowke (van 22h tot 24h)

Jullie slapen wellicht al allemaal dus om jullie een goede nacht wensen is te laat , maar ik hoop dat jullie zich morgen de hele dag mogen voelen zoals ik nu de laatste 2uur.

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga maar wat van me af schrijven.

Ben al 4 uur bezig om mezelf rustig te krijgen. Heb het gevoel dat ik geen lucht krijg, heel benauwd. Het lijkt op hyperventilatie, maar volgens mij is het dat niet. Begin dan ook allemaal te piekeren. Ademhalingsoefeningen helpen niet.

Heb maagpijn en mijn buik is ook zo hard en gespannen en mijn middenrif verkrampt, dat ik bijna niet kan uitademen.

Meestal ga ik dan een blokje om, maar daar heb ik nu midden in de nacht geen zin in.

Ik ben heel moe en val niet in slaap. Lukt niet om mijn gedachten te verzetten en te ontspannen.

Ben al twee keer opgestaan en een kop thee gedronken.

Weet niet meer wat te doen. Ga in de kamer maar wat lopen ijsberen en weer een kop thee zetten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag Moedig , 

Vreselijke "ziekte " he

Ik ben ook om 4h wakker geworden , hyperventilerend , slokdarmpijn , misselijk. Ademhalingsoefeningen helpen mij ook niet.

Het ergste is...ik ben zeer moe en kan en mag niet gaan liggen want dan pas worden de slokdarmkrampen hevig. 

Moe en toch te onrustig om te kunnen blijven liggen.

We moeten wel slapen en toch doet slapen mij geen deugd.

Goed zijn om 12h en slecht na 4h slapen...

Tot morgen ..hopelijk beter 

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Kanarie, jij hebt dus ook zo'n rot nacht gehad. We zitten in hetzelfde schuitje.

 

Ik heb de hele nacht door het huis gelopen. Slapen lukte niet.

 

Voel me nu ook nog steeds heel onrustig en ademhaling gaat niet goed.

 

Ga zo toch maar een blokje om, even het huis uit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie en moedig, amai wat een nacht voor jullie. Hopelijk gaat het ondertussen al iets beter.

Dat benauwende gevoel heb ik ook dikwijls gehad en bij warm weer, was het bij mij erger. Ik heb wel lichte asma. Weet niet of het dat was of echt de ontwenning.

Ben vandaag iets minder. Maar de dag moet nog beginnen, dus hoop dat ik straks positiever kan zijn.

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op de valreep beslist om toch niet naar de cardio te gaan. Ik voel me te slecht en ik denk dat ik beter naar mijn lichaam luister.

Bij mij is het ook zo dat hoe warmer het is hoe meer last ik van alles heb. Er zijn dus veel gelijkende symptomen.

Ik ben blij dat je in de verleden tijd spreekt over dat benauwende gevoel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag echt terug minder goed, ben terug angstig, nog niet zo erg als eerst, maar toch behoorlijk last van. Moet wel eerlijk zeggen dat ik gisteren een cocktail gedronken heb en dit waarschijnlijk het gevolg is van mijn eigen domme fout. Dacht dat ik nu wat beter was, het wel geen kwaad zou kunnen. Pfff, ... Hoop dat het snel terug betert! Ben boos op mezelf nu.

Liefs,

Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Ellendig, de alcohol zakt wel weer uit je lijf. Flink water drinken. Dat komt wel weer goed en boos zijn op jezelf dat helpt niet.

 

Ik heb nog steeds een slechte dag. Hele tijd misselijk, draaierig, maagpijn, benauwd, niet goed kunnen ademen.

Het warme weer doet er ook geen goed aan.

Ik hou maar siësta vandaag en blijf grotendeels binnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...