Spring naar bijdragen

Zaterdag, 26 september 2015


jowan

Aanbevolen berichten

Goedemiddag iedereen,

 

Charlie, welkom op de dagdraad!

 

Gisteren naar huisarts geweest. Die zei dat ik er heel erg goed uitzie sinds de burnout van vorig jaar. Ik denk dat het stoppen vorig jaar met drinken ook veel goeds heeft gedaan. ;)

 

Ietje en jane, fijne verjaardag

 

Erik, sommige collega's en ook studiebegeleiders zijn bulldozers als het aan komt op didactiek. Dat is overigens heel erg waar in de keuken. Als je van je studiebegeleider onzeker wordt in je doen en laten, dan is hij een rem op je eigen ontwikkeling.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

NBW ik dacht dat het verhaal een andere kant opging, meer in de zin van een tegenprestatie in natura. Dat soort uitnodigingen heb ik van andere mensen die omhoog zaten met woonruimte wel gehoord.

Ach, misschien is de volgende die reageert wel helemaal normaal en komt met een mooie oplossing.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zou dat bericht ik zoek woonruimte delen met hoogstens de vrienden van je vrienden en niet openbaar. En reacties van mensen die niet eens vrienden van vrienden zijn zou ik niet serieus nemen. Vrienden van je vrienden kan je altijd nog bij je vrienden checken in hoeverre iets betrouwbaar is.

 

En een FB profiel kan je inschatten door goed te kijken wie zijn de vrienden, hoe oud is het profiel, zoek op afbeelding van de profielfoto via google zoek afbeeldingen, google op de naam van het profiel en andere zaken die wellicht te vinden zijn zoals adres, telefoonnummer kortom de zaken die bij info staan. Zorg dat je in elk geval een foto hebt zodat je weet welk gezicht ja gaat ontmoeten, stuurt iemand geen foto --> fake is het gezicht niet hetzelfde op meetingpoint -->fake En bij twijfel altijd ff bellen, dan hoor je een stem een faker zal dit niet snel doen want risicovol. Als je belt overweeg je nummerweergave op annoniem te zetten. Eigenlijk moet je dezelfde regels volgen als bij online daten. Google maar tips veilig online date. Er zijn best wat tips opgeschreven over hoe "veilig" iemand ontmoeten die je kent via het internet.

 

Tenslotte iets wat net ietsje veiliger is. Leg lijntjes uit bij je sportclub, de kerk, buurtvereniging, relatief besloten groepen waar je wat mensen kent.

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat over nat durfde ik nu weer niet te schrijven....vond het in relatie tot in natura betalen ook zo opvallend staan.

 

Volgens mij heb je gelijk Agnieta. Een profiel verdwijnt niet meteen. Als een profiel onvindbaar lijkt ben ik geblokt (zoals L me geblokt heeft en ik haar) weet dat ik haar gewoon kan vinden via mijn tweede fb account

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je Loen en Erik,

Ik zal sowieso eens wat meer rond gaan lezen voor wandeltochten idd, zie nu ook wel veel mensen onderweg, maar met een eigen groepje lijkt me toch wat leuker, komt goed.

Op de foto die je bij je nickname hebt staan ben je voor mij idd herkenbaar genoeg voor op deze site Erik,.. ;)

Je had je anders wat mij betreft ook geen zorgen hoeven maken, maar ik begrijp je wel, anoniem is anoniem, foto bij mijn nickname ben ik overigens ook niet zelf hoor,.. Just saying!!!

Zo, vier uur gelopen, nu eerst een koud voetenbad, zometeen aan het eten beginnen hier.

Vanavond om 20u00 i.i.g. DANCE DANCE DANCE kijken, lijkt me zo gaaf als je je zo uit kunt leven!

bewerkt door Charlie40
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Studiebegeleider, die collega van die nare dienst belde en een heel goed gesprek gehad. Veel geleerd en leer over mezelf dingen die ik ook via hier leer over mezelf. Opvallend. Er viel een heel pak aan stress en emotie van me af na dat gesprek. Het is nog niet opgelost maar wel bespreekbaar en onderling veel meer begrip. Teveel details om hier te kunnen schrijven verder.

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ietje, jouw man begrijpt er niet zoveel van. Dat is me weleens eerder opgevallen.

Helemaal niet erg, ik ken ook genoeg mensen om mij heen die er niets van snappen.

 

Gewoon weg mikken die flessen, als ze jou in de weg zitten. Neem het risico niet.

Je man moet jou maar vertrouwen in je oordeel. En zo niet, dan is dat jammer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je hebt in ieder geval een leuke dag gehad, ag. Dat pakken ze niet meer af.

 

Bouillon gemaakt van een kippenkarkas. Met inkoken een beetje vergeten dat ik de pan op het vuur had staan. Er was nog een half kopje bouillon over toen ik keek. Zo lekker van smaak, opgedronken. Heerlijk.

 

welterusten :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

k4, ik kan je weinig adviseren over opname, aangezien ik nooit die ervaring heb gehad. Maar alcoholverslaving is een ziekte. Je moet doen wat werkt voor jou. Als zelf stoppen niet werkt, dan moet je het over een andere boeg gooien. Een opname zorgt in ieder geval voor een start en professionele begeleiding daarna. Er is ook een tussenweg en dat is refusal slikken. Refusal zorgt er voor rust. Maar je mag er zeker niet bij drinken. Het is geen schande om hulp te vragen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...