Spring naar bijdragen

Woensdag 8 oktober


jowan

Aanbevolen berichten

Ja Jane mijn manneke heeft het altijd gezegd, de mensheid zal ten onder gaan door  zulk soort dingen, laten we het beste maar van hopen.

En ik ben er ook wel eens bang voor hoor, dat het een echte grote ramp gaat worden. Van de andere kant was er allang en breed iets voor gevonden als ze maar niet overal lekker oorlogje willen spelen en de macht in handen wilde hebben. Alles wat er de lucht in geschoten wordt zouden ze kunnen spenderen aan onderzoeken naar ziekten. Het wordt tijd dat er meer vrouwen aan de top komen dan is al dat gespeel zo afgelopen. ;)

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste Frommers,

Het gaat goed met me. Vandaag bij Tactus een verkorte intake gehad, maandag een afspraak met de verslavingsarts voor eventuele medicatie. Zelf denk ik aan refusal als ondersteuning. Hoe is daar jullie ervaring mee?

Ik zal morgenavond proberen wat uitgebreider te zijn over hoe het gaat en over m'n bezoek aan Tactus. Nu heb ik helaas de tijd niet. Zal pas morgenavond weer op het forum kunnen zijn.

@Eline, dank je wel voor je compliment! Het leven draait niet alleen om mij maar ik wil graag uitleggen hoe ik Borderline ervaar en hoop ook van anderen leren. Op een forum als dit waar de oorzaak van drankmisbruik toch misschien wel voor een heel groot deel een psycho sociale achtergrond heeft zijn mijn problemen denk ik voor veel mensen begrijpbaar.

Fijne avond en tot morgen!

bewerkt door Borderliner
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Das nog eens fijn bericht Kabouter, en wat zal jij blij zijn. Nu vannacht maar heerlijk slapen zodat je er de komende dagen voor het kereltje kan zijn. Maar dit geeft weer een hoop energie. :)

 

Hé Kate. Ik denk toch dat veel vrouwen minder behoefte hebben aan macht en meer denken aan de schade die ze aanrichten, zeker als het om kinderen gaat. Een vrouw zit toch anders in elkaar denk ik. Misschien wel erg kortzichtig hoor.

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed nieuws Kaboutertje, het vraagt super veel van je, die zorgen, die emoties en dan heb ik het nog niet eens over de praktische zaken regelen en het heen en weer gereis. Natuurlijk ben je moe en ik hoop dat je een goede nacht maakt! Morgen ga je hem weer als je clowntje zien! Als hij zich al sterk genoeg voelt om een beetje de clown uit te hangen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Daarom zijn er misschien ook minder vrouwen aan de top, als ze minder behoefte aan macht hebben.

Ik ken er een paar, die kunnen goed oorlog voeren. Ik ken ook wel sociale mannen aan de leiding.

Is het niet meer het ego wat in mensen zit, man of vrouw, dat zich moet bewijzen omdat het zich eigenlijk klein voelt.

bewerkt door Kate
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ga zo mijn bed in, opslomen....( blijf ik een leuk woord vinden). Morgen het gesprek en ben nu al nerveus en heb al hoofdpijn.

Waar ben ik bang voor? Mijn eigen emoties die zomaar ineens naar boven kunnen komen en dus mezelf niet onder controle kunnen houden. En toch ook om dat buitenbeentje te zijn, het aloude afgewezen voelen. Het niet goed genoeg zijn! Dat mijn perfectionisme anderen weer in de weg zit. Ik sta juist open voor anderen en hun meningen, hou van een goede discussie. Ik heb juist het gevoel dat omdat ik niet meepraat/ meeloop dat dat zwaar afgestraft wordt.....Ik zal het gaan beleven!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi, ik ben even thuis, heb vanmorgen aangegeven dat ik even naar huis wilde, hield het daar niet meer vol. Was dat antroposofisch gedoe daar zat even, ondanks dat het me veel heeft opgeleverd. Geen idee of ik nog terug ga, Durf nu weer overal heen en heb concrete plannen hier. Morgen al drukke dag.

 

Ik wil iedereen, maar dan ook iedereen bedanken voor de steun en post die ik heb gekregen. Heb me gerealiseerd dat mijn angsten idd veel minder waren zonder drank en dat ik dus verre van moet blijven. Ik realiseer me wel dat ik nooit weer daar terecht wil komen. Beetje dubbel. het heeft me geholpen, maar geen leuke tijd daar al zal ik de mensen daar missen.

 

Schrijf morgen meer, ben nu moe en ga nu vlees eten en koffie drinken. Heb ik gemist en een beetje muziek luisteren. haha

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier nog even laat op het forum voor mijn doen.

Meld me droog af vandaag.

Vanavond een verjaardag gehad

Er werd door bijna iedereen wijn gedronken,

En ik; 1 vruchtensap, 2 water, 2 thee.

En.. Er was heerlijk gekookt, dus dat smaakte extra goed zonder drank

 

Fijn, kaboutertje, dat het met je mannetje alweer beter gaat!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...