Spring naar bijdragen

NU dan echt?


dribbeltje

Aanbevolen berichten

Eigenlijk is er niets uitgekomen, maar dat was ook niet mijn verwachting. Natuurlijk heeft hij geen zaken losgelaten en hij zal zeker niet toegeven dat hij niet geheel onpartijdig een eerder gesprek heeft geleid. Maar ik hoop stiekem dat hij er wel over nadenkt.

Ik heb het in ieder geval netjes gedaan vind ik zelf, wel gezegd dat er veel gekletst wordt in het bedrijf en dat sommige mensen daar de dupe van kunnen zijn. Zonder aan te geven, wie en wat. Zijn assistent bijvoorbeeld is de grootste roddelaarster van het bedrijf en je raad het, ik kan absoluut niet met haar. Ik roddel niet mee en spreek haar erop aan en dus negeert ze mij waar ze kan en als ze mij ergens ' zwart' kan maken dan doet ze dat! Heel vervelend en ik wil daar boven staan maar dat lukt me vaker niet dan wel.

Heb vorig jaar wel een gesprekje met haar aangevraagd om aan te geven dat ik weet dat we elkaar niet liggen, dat we geen vriendinnen zullen worden maar dat dat ook niet nodig is om ons werk te doen. Ze gaf later aan, via mail, dat ze dat wel stoer van mij vond. Merk er nu nog weinig van maar dat maakt niet uit.

Ik kom er wel en wel op een eerlijke manier, zoals ik ben en wil zijn en als daardoor inderdaad blijkt dat ik er als eerste uit lig dan zij dat zo. Ik ga mezelf niet verlagen in anderen zwart maken! Het schijnt wel menselijk te zijn wanneer mensen zich ineens zorgen maken om hun baan dat ze dan rare sprongen maken om hun baan te behouden. Ik moet me dat misschien niet te persoonlijk aantrekken.

Moet gaan....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bah, voel me nog steeds wat ziekerig maar niet ziek genoeg om niet naar het werk te gaan....dat hoesten en die neusverkoudheid gaat maar niet over waardoor slechte nachten en het cirkeltje is rond! Zou het liefst een dagje niets willen doen, lekker lui in bed, filmpjes kijken......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is mijn allergrootste uitdaging ooit, toegeven dat het even niet gaat maar zo lang het gaat gaat het.....ahum....

Vreselijke dag achter de rug, ben gebeld door school dat onze jongste was weggelopen in een boze bui! Ben me rot geschrokken, ze hadden ons al aangegeven dat ze niet achter hem aan konden gaan als dit zou gebeuren. Dat snap ik natuurlijk wel. Gelukkig is hij ook weer teruggekomen maar hij is zo boos om van alles dat ze hem haast niet meer kunnen hebben in de klas. Kinderen en ouders klagen maar speciaal onderwijs is geen optie want we gaan natuurlijk passen onderwijs geven! Voor wie dit dan passend zou moeten zijn weet ik niet maar het zijn de regels.....Op het werk tussendoor contact met de KP i.o. en medicatie verandering en met spoed dinsdag een afspraak. Door al die adrenaline lijkt het lichamelijk dan weer wat beter te gaan maar dat is schijn. Moet nu snel weer omkleden voor een ouderavond op het speciaal onderwijs over social media. Heb ik me voor opgegeven dus vind dat ik heen moet. Ben in gevecht of ik het af zal zeggen maar dat durf ik natuurlijk niet........

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dribbel: ik weet uit ervaring wat het is om er bij neer te vallen. Letterlijk en figuurlijk. Dat is op zijn zachtst gezegd niet fijn. Het weer opkrabbelen kost veel tijd en energie. Stop op tijd. Niemand, en zeker jijzelf niet, heeft er iets aan wanneer je instort.

Trouwens: ik weet niet zo hoe oud je zoontje is, maar geen tijd om achter hem aan te gaan als hij wegloopt is in mijn ogen onzin. Daar doet de school zich het wel heel gemakkelijk mee af. Ik werk zelf in het onderwijs, De leerkracht kan de groep niet alleen laten, dat snap ik, maar er is altijd wel iemand die vrij rond loopt. Conciërge, directeur, adm.medewerker. Zo heb ik zelf laatst ook nog een kleuter gezocht die was weggelopen. Maar goed dat is mijn mening.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dribbel: ook nu kunnen er nog kinderen op het speciaal onderwijs worden geplaatst. Ook dat is Passend Onderwijs.

Dit weet ik uit de praktijk. Wat de criteria en procedures zijn weet ik natuurlijk niet exact, is ook per regio verschillend.

Soms zijn kinderen veel beter op hun plek in het speciaal onderwijs.

Dit wilde ik je nog even meegeven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Poging 3 , wat dat toch is met dat vastlopen van mijn iPad. Heb dus keurig afgebeld, nu in bed lig ik onrustig te zijn. Lijf dat niet tot rust kan komen, dus trek is er. Ga ik niets mee doen natuurlijk behalve uitzitten! Wel raar hoe heftig dat ineens kan zijn. Het voelt zo tegennatuurlijk, iets afzeggen terwijl je je ergens voor opgeeft. Maar natuurlijk wil ik niet onderuit gaan en moet ik goed voor mezelf zorgen, juist om er voor mijn kinderen te zijn! Daar hou ik me maar aan vast.

Zoontje is net 7! Tja, lastig want natuurlijk ben ik bang dat hij echt wegloopt. Als ik op mijn werk ben duurt het toch een half uur voordat ik op school ben. Misschien maar een plek met hem afspreken maat ik wil hem hiermee ook niet een vrijbrief geven om maar weg te lopen!

Ga nu ff dom t.v. Kijken en vroeg slapen hoop ik....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er moet inderdaad een hele procedure worden doorlopen en daar speelt de lagere school een grote rol in. Zij moeten het één en ander (in overleg met de ouders natuurlijk) in gang zetten qua onderzoeken enz. Ik ga ervan uit dat de intern begeleider op school van je zoon hier alles over kan vertellen. Zo werkt het wel op de scholen waar ik werk en dit was ook zo op de school van mijn dochter.

Ik voel bewondering voor je dat je je zo staande houd zonder te drinken. Petje af.

Kom lekker tot rust tijdens het 'domme' TV kijken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maar toch fijn, Ietje!

Inderdaad niet alleen het onderwijs MG! De jeugdzorg, ouderenzorg en zorg in het algemeen maar men noemt het verbeteringen en geen bezuinigingen dat maakt me extra boos! En er is echt geld genoeg in NL alleen is en zal het altijd oneerlijk verdeeld blijven. Dit is waar we het mee moeten doen maar ik blijf vechten voor mijn kinderen om de juiste zorg te krijgen.

Vanmorgen vanaf 05.30 uur van alles in mijn hoofd wat ik vandaag op papier ga proberen te krijgen. Voor mezelf helder en ook voor de mensen die het aangaat.

En Kastanje, de IB' er had ons zoontje gesproken en daaruit kan zij concluderen dat hij het best naar zijn zin had op school. Daar blijf ik me over verbazen dat ze daar niet doorheen prikken, hij is net 7 en gaat in gesprek met een vreemde...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tssss.

Afgaan op één gesprek.

Een momentopname.

Slechte zaak.

Ik heb ook veel strijd moeten leveren mbt de scholen van mijn zoon.

Heel verdrietig hoe men er vaak mee omgaat.

De echt goede begeleiders zijn met een lampje te zoeken.

Ik hoop voor jullie dat je zo iemand vindt.

Je klinkt strijdbaar en ik zie een leeuwin voor me die vecht voor haar jong.

Go Dribbel.

Typfout

bewerkt door ProudMary
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Die leeuwin, daar herken ik me helemaal in. Zeg ik zelfs ook wel eens uit gekkigheid want zo voelt het wel, een ander gaat het niet doen en ik ken hem toch echt het allerbeste! Natuurlijk met een gekleurde bril maar wel een met veel liefde en ik wil alleen wat het beste is voor ons manneke. Zo boos zijn is niet gezond! Wat men ook zegt!

Stom dat het drinken ineens, nou ja ineens...., meer op de voorgrond komt. Van die rare gedachten, ach, kan mij het ook allemaal schelen. De onmacht vreet aan me, de boosheid of eigenlijk het verdriet waar ik niet mee uit de voeten kan.

Moest vanmorgen voor de visite lekkere biertjes halen, vindt het nu gewoon zonde van het geld..;-)) Heb voor mezelf verse vruchtensappen gehaald! Visite komt pas zondag, gelukkig, dus biertjes nog uit het zicht maar op de een of andere manier trekt het dan toch. Stom! Ga ik natuurlijk niets mee doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Is helemaal waar Hut, hou ik me ook maar aan vast!!

Doordat ik nog steeds niet fit ben doe ik alleen het hoognodige in huis en dat is te zien en geeft veel onrust. Bij mij maar helaas ook bij mijn kinderen, netjes en geordend is voor iedereen beter hier maar ik kan het naast de boodschappen, koken, toiletten en de was niet opbrengen nu. Ben nu weer uitgeteld op de bank en ik heb echt niet veel gedaan vandaag.

Heb vandaag anderhalf A4tje geschreven over het verloop van de problemen, wat er tot nu toe ondernemen is en mogelijke oplossingen voor ons zoontje. Vanavond met mijn man bespreken en dan kan het de deur uit. Weet niet of het wat oplevert maar dit is wat ik kan doen nu en dat is wat ik wil/ moet. Iets doen! Misschien wil ik hem wel te graag op het S.O.. Maar het gaat zo goed met onze dochter nu dat ik hem dat ook gun. Het is niet te geloven hoe zij daar in korte tijd is opgebloeid, we hebben echt een ander kind in huis. De problemen zijn niet weg en die gaan ook niet weg maar als je kind weer gelukkig is dan kan je echt veeeeeeeel meer aan! Nu de ander nog!

Goed weekend allemaal, ik ga het rustig aan doen op wat verplichtingen na...

Iemand nog tips om van de neusspray af te komen? Stomen helpt ook al niet!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Langs elkaar heen gepost MG, het mannetje is eigenlijk een heel gewiekst vrouwtje en ik ken haar inmiddels dus heb haar vriendelijk doch dwingend de deur gewezen maar ze is nogal volhardend! Negeren wint uiteindelijk!!!

Maar desnoods met wat zwaarder geschut, wat chocolade of stroopwafels ....die kilo's zijn van latere zorg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Helaas, zoutoplossing werkt echt niet. Ui met en zonder suiker ook niet, dus toch weer of nog steeds eigenlijk aan de kinderneusspray ook al weet ik dat dat slecht is. Hoesten wordt al wel wat minder dus dat is fijn.....Moet aankomende week veel extra werken dus dat wordt nog wat. Goed voor mezelf zorgen door bijtijds mijn bed in te gaan! En als het echt niet gaat houdt het op.

Krijg zo visite en manlief ligt voor Pampus op de bank want gisteren een feest en natuurlijk veel te veel gedronken. Ik baal maar er iets van zeggen heeft echt geen zin, ben dat gedrag zo zat. Geen verantwoordelijkheid nemen en mij alles alleen laten doen en gewoon hardop snurken terwijl de kinderen ernaast zitten......ggggrrrr......Wat voel ik nu veel afstand tussen ons! Eigenlijk ben ik gewoon echt boos! Heel boos!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

of nog later

eerst jouw gezondheid nu.

je ergert je aan je man, maar

hij triggert je onbewust misschien

ook met drinken, want jij hebt die escape niet meer.

Probeer je emoties te scheiden Dribbel, wat is van jou,

wat van hem en wat van samen?

We hebben nogal eens de neiging roomser dan de paus te worden

als we zelf gestopt zijn, maar vergeet niet dat jij ook de knop pas

omkreeg toen je daar echt aan toe was. en op jouw tijd dus.

Dat geldt ook eventueel voor hem, mocht hij willen stoppen en

de motivatie vinden om daaraan te gaan werken.

Soms moet je verduren Dribbel (en nu is het soms ben ik bang)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha....dat roomser dan de paus, is misschien wel een beetje zo. Ik ergerde me al aan zijn drinkgedrag toen ik ook dronk. Of eigenlijk meer aan ' the day after'......ik zou zo graag zien dat hij ook zou willen stoppen maar dat wil hij helemaal niet. Dat vind ik lastig en dat is inderdaad van mij maar misschien kan ik het meer van ons samen maken door er wel openlijk over te praten. Wat het met mij doet zonder iets te zeggen over zijn drinken en mijn wens dat hij ook stopt. Kan hij misschien uitspreken wat hij echt van mijn stoppen vindt, nu zegt hij het wel knap te vinden en dat is het.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pppffff, net een berichtje dat mijn oom is overleden, ben met de beste man opgegroeid en hadden nog wekelijks contact en vieren altijd Sinterklaas samen. Werkjes van de kinderen lagen klaar want we zouden vanmiddag nog heen gaan. Het leek wat beter te gaan en een verpleegtehuis zou vanmiddag het gesprek zijn. Het ergste vind ik dat hij uit zijn bed is gevallen en dus daar, op de grond is overleden. Bah!

Moet ik net deze week extra werken en moet dus nu ook heen, flink schakelen dus, nu ben ik daar wel goed in maar ik ben toch ook erg verdrietig maar dat mag nu ook van mezelf. Op het werk wel voldoende afleiding. Mijn jongste is ook zo verdrietig, wilde zijn herfsttafeltje niet bij de kist neer zetten. Hij houdt hem nu wel zelf. En dan mijn lieve ASS dochter, die stuitert gewoon vrolijk door en is blij dat ze gewoon met de taxi naar huis mag. Bij haar werkt het echt anders en dat is helemaal goed!

Moet gaan! En toch is het eerste waar ik aan denk.....drank. .tja......direct zonder over na te denken, is het daar! Wat zit het dan nog aan de oppervlakte zeg. Denken dat je goed gaat maar oppassen geblazen! Dat weet ik dan wel weer!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...