Spring naar bijdragen

donderdag 11-12-2008


water

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 243
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

quote:


Originally posted by:
marjo

Jeetje, wat een raar (en eng) verhaal Har!

Tsja, had enkele van mijn zussen uitgenodigd daar...ze wisten niet wat ze meemaakten toen ik de verhalen vertelde en zij een beetje van de structuur konden proeven. Ze verklaarden mij voor gek dat ik daaraan deelnam, mijn vader zei hetzelfde. Misschien heb ik daarom juist wel vol willen houden...wilde niet falen, zou het wel eens eventjes laten zien dat ik sterk ben.
Pfff...wat wil je, ik was 37 en zó onzeker. Had totaal geen benul van mijzelf en het leven...daar had de drank wel voor gezorgd. Ze namen ook niemand boven de veertig aan, die waren toch niet meer te redden (lees te manipuleren of te kneden). Vergelijk het maar rustig met de kampen waar ze Marokkaantjes in willen douwen of hebben gedouwd en kleine criminelen...alsof je op een lijn met die gastjes zit. Belachelijk gewoon.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Corinne, gefeliciteerd met je succes gisteravond! Petje af, ik denk niet dat ik het gekund zou hebben. :present:

Ik las net even vluchtig de laatste twee pagina's. Boeiende discussie: EPD, ja of nee?
Mijn overwegingen: ik ben ervan overtuigd dat iedere digitale databank te kraken is, hoe goed beveiligd ook. Dus is het EPD ook te kraken, en al helemaal een landelijk netwerk. Maar: voor wie is dat interessant, en waarom?
Oké, ik kan me voorstellen dat er mensen nieuwsgierig zijn naar de gezondheidsgegevens van leden van het koningshuis, of andere bekende Nederlanders. Maar of dat de mensen zijn die goed zijn in het kraken van gegevensbestanden?

Waarom zou een kwaadwillende "ze" op de hoogte willen zijn van bijvoorbeeld mijn medische gegevens? De belastingdienst zal hooguit tot de conclusie komen dat mijn zorgtoeslag veel te laag is. Een arbo-arts - zo die ingeschakeld zou moeten worden - zal bij inzage van mijn gegevens slechts tot de conclusie kunnen komen dat ik inderdaad ziek ben. Ik ben namelijk een van die mutsen die niet fraudeert in dit soort zaken.
Daar staat tegenover dat ik maar wat blij ben, als ik een auto ongeluk krijg, of plotseling zo ziek word dat ik niet meer aanspreekbaar ben, als artsen kunnen nakijken wat voor medicijnen ik gebruik en wat voor allergieën ik heb. Daarmee kan een hoop narigheid voorkomen worden.

En omgekeerd, stel dat ik inzage heb in medische gegevens van bijvoorbeeld de mensen in mijn buurt. Denken jullie dat het mij interesseert of de buurvrouw van 2 huizen verder spataderen heeft, of dat de overbuurman net een zware buikoperatie heeft ondergaan? Ik zal hooguit met hen begaan zijn, en misschien mijn jongens aansporen even te helpen de boodschappen uit de auto te sjouwen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Water:heart:
Mn ex heeft slecht nieuws gekregen, slechter kan bijna niet. Onduidelijk hoeveel tijd haar nog gegeven is, weken, maanden, wellicht nog een paar jaar? (Meer zeg ik hier niet over ivm privacy).
Ik haat onduidelijkheid.

Ik ben verdrietig. Ik drink niet en heb ook geen behoefte om te drinken. Er gaat niets veranderen. Ik ben dankbaar dat die obseesie van me is weggenomen. Ik voel, veel. Ik heb verdriet en voel me sterk. Raar hoe dat samen kan gaan. Het is zoals het is. En ik vind het f*cking wreed.
Life's a bitch and then u die(soms dan toch he).

Ik ga zo maar es slapen en morgen op bezoek, samen met onze viervoeters. Het kan raar lopen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
BamBam

POEPENNNNNNNN


Dit haal ik zo weer weg hoor anders krijgt ik weer op mn ....... vd moederator

Hihi. moet de moederator deze ook weghalen...noem het maar ondersteunend burgelijk ongehoorzaam :D:P

Aangepast door de moederator! :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...