Spring naar bijdragen

Zonag 31-1-2010


bolletje

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 216
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hoi Jongens!

Bedankt voor jullie reacties. Echt heel erg gaaf en hartverwarmend en wat leuk dat jullie zo in mij geloven! :) Ik zal zéker naar het forum komen als ik het moeilijk krijg en ook ik ben heel benieuwd wat deze maand mij aan inzichten zal brengen.

Ik zal weer wat vaker mijn neus laten zien en aan de bel trekken als het mis dreigt te gaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo Ex. heb ffe je verhaal gelezen, nou dat liegt er niet om zeg. Wat jij allemaal door de drank bent gaan mankeren niet te filmen. Is er nog wat heel aan je?
Nou joh ik hoop in ieder geval dat je hier vind wat je zoekt. We zijn allemaal door de drank gesloopt, ieder op zijn eigen manier, maar samen staan we sterk dus ik zou zeggen, welkom bij de groep. Voel je thuis en schrijf veel zodat je van je af kunt schrijven. Hier wordt het gelezen hoor, en vaak krijg je antwoord. Kan wel ff duren en als het niet zo is, schreeuw dan nog maar een keertje.;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo m'n bedstede staat in de grondverf. Verf hem dadelijk helemaal wit. Als ik er nou veelzin in krijg, ga ik er nog iets op schilderen met olieverf maar dat beloof ik niet aan mezelf. Wel wil ik de balken die het geheel bij elkaar houden, een andere kleur geven maar ik weet nog niet welke. Wat staat er nu bij wit.
Goud????:angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ex, jou als voorbeeld nemen doen ze niet, want zij zijn niet verslaafd, jij wel. Maar ze hebben niet in de gate dat ze wel degenlijk een groot probleem hebben als ze iedere dag het nodige moeten drinken.
Maar misschien komen ze ook nog eens zo ver dat ze durven te kijken naar zichzelf. Ieder mens heeft zijn lot grotendeels in eigen handen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@bol Hoi, Ja hoor, mijn rechter ooglid en linker voorste kootje van mijn pink zijn nog best wel heel.
Iedereen hier heeft inderdaad slechte ervaringen met drank, sommigen staat droog en anderen zijn nog bezig om van de boose af te komen en voor die groep probeer ik wat te betekenen.

Misschien even voor de duidelijkheid, ik heb niets om van me af te schrijven, dat ik me kapot gezopen heb is geheel en al mijn eigen doen.
Het is een fout die ik gemaakt heb en nu ligt het achter me.
Ik schrijf hier niets van me af, ik schrijf iets op, ik schrijf het verhaal van wat een persoon mag verwachten als hij of zij doordrinkt, als er weer eens een smoes wordt verzonnen om dit glaasje dan toch maar te nemen, om het stoppen maar weer een daagje uit te stellen.
Ik heb absoluut de wijsheid niet in pacht, verre van dat zelfs, het is gewoon een verslag van wat ik ondervonden heb.
Met een beetje geluk is er een gebruiker die het leest en tot de conclusie komt dat hij of zij dat niet mee wil maken.

Succes in je strijd en kijk uit, drank is een geduchte vijand.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...