Spring naar bijdragen

Maandag 7 februari


Yvonne

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 220
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ik denk het gevoel te kennen Dees, het is een dorst die je met niets kan lessen als alleen met de alc. tenminste dat is bij mij zo. Het is een raar gevoel. een beetje vergelijkbaar met honger die niet te stillen is met gewoon voedsel. Bij mij duurt dat meestal maar een paar minuten of nog niet eens, dan is het weer weg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ook vandaag een week droog, weinig moeilijke momenten, alleen het weekeinde he ?, denk toch dat dat komt dat je uit je ritme raakt. Vanmorgen voor m'n jaarlijkse controle naar de cardioloog geweest, hier was gelukkig ook alles goed, moet met een jaar weerkomen, hier kon ik ook eindelijk zeggen dat ik niet meer dronk, gaf toch wel een goed gevoel, nog even werken tot 1700 en dan zit het er weer op voor vandaag !!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sailor geweldig kerel dat je nu weer internet hebt. Als je een tijdje met minder hebt moeten doen is het natuurlijk een goed gevoel als je nu weer gewoon kunt internetten.
met de kat nog steeds goed?

Superdersuper, dat zijn nog eens goeie berichten zeg. Ja dat moet je inderdaad een goed gevoel geven als je kunt zeggen dat je al een week droog staat. Wees er maar heel trots op en geef jezelf maar een schouderklopje want het is toch niet niks.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiedag!

Ik ben elke keer weer verbaasd hoe ik op maandagochtend met slecht humeur op kan staan en helemaal geen zin heb in alles, en dat ik dan toch een leuke dag op mijn werk heb. Wanneer onthou ik dat nou eens?

Goeie berichten hier, mooi, gefeliciteerd Blondie (met je huis terug), Sailor (met internet en 1 week droog), Super (met goed hart en 1 week droog), Desi (met niet aan drank denken), Woman (met je beslissing).

:)

groetjes Kate

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...