Spring naar bijdragen

super1975

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    231
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door super1975 geplaatst

  1. super1975

    Weer terug

    Allemaal de allerbeste wensen voor 2023. Momenteel sta ik weer ruim een maand droog. Ik hoop dat het me nu eindelijk eens gaat lukken, het is een eeuwige strijd. k zie in mijn omgeving momenteel iemand die dus absoluut niet wil stoppen met drinken (of opgenomen wil worden, ondanks gesprekken met familie en artsen. ). Al met al een vreselijke toestand. Ik realiseer mij heel goed dat ik ook zo zou kunnen eindigen en dat wil ik absoluut niet. Des te meer een reden om nooit meer te drinken.
  2. En weer na enige tijd afwezig ben ik weer terug op het forum. Het drinken blijft een ellendig probleem. Drink lang niet meer zoveel als toen ik mij voor het eerst melde. We gaan weer een poging ondernemen om volledig te stoppen met de alcohol. Ik zal hier regelmatig te vinden zijn.

  3. DAGPACT: Yvonne Fonny Freekie super1975
  4. DAGPACT: Fonny Artax Yvonne Quinn Jane Genoeg Prana Pytje Super1975
  5. Goedemorgen allemaal., @bumperjim zo herkenbaar ik ben daarvoor in behandeling en moet zeggen dat het iets beter gaat. Maar het is niet fijn. Ik denk al jaren om door te piekeren alle doenscenario's voor te kunnen blijven. Dit heeft zoveel energie gekost, zodat ik nu tegen een burn-out aanzit. Volgens mijn psycholoog was ik er net op tijd bij. Veel sterkte in ieder geval !
  6. Goedemorgen allemaal. Lekker een rustig weekend voor de boeg
  7. Ook hier erg herkenbaar...,veel slapeloosheid hierdoor i.c.m HSP.
  8. Dagpact Roberto Super1975
  9. Goedemorgen allemaal, maak er een mooie dag van en sterkte voor degene die dit nodig hebben.
  10. @bumperjim gedachten verzetten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...