Spring naar bijdragen

Max72

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.210
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

424 profielweergaven

Max72's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Zo eerste bakkie zit erin, nu even wachten tot het droog is hier (vanaf 07:30 volgens buienradar...) en dan met de hond naar buiten.
  2. Goedemorgen allemaal:) Gefeliciteerd SB, ik ken je niet maar 1 jr droog...knap hoor!!
  3. Koffie was lekker trouwens Bor. Nu onder de douche, nog wat "dingetjes" doen en dan een dagje Amsterdam. Blijft hopelijk een beetje droog vandaag. En anders de plu mee..
  4. Zit achter eigen laptop en heb nu wel weer het veld "snel antwoorden". Zal aan de "werk laptop" liggen....
  5. Normaal krijg ik altijd een leeg scherm onder in beeld waar ik mijn bericht in tik Bor. Nu moet ik op beantwoorden in de blauwe balk onderin het bericht van iemand drukken om iets te kunnen zeggen hier. Dan opent zich een nieuw scherm en moet ik op "beantwoord onderwerp" drukken en dan komt mijn bericht pas hier in beeld. Vreemd, nooit eerder gehad. Zit nu wel op de mini laptop van mijn werk dus mss ligt het daaraan... Probeer het zo eens op de eigen laptop.
  6. Kan nu alleem door op beantwoorden te klikken een bericht hier plaatsen, vreemd...
  7. Goedemorgen allemaal:) Waarom kan ik niet gewoon antwoorden? Ik "mis" het lege anttwoordscherm onder in beeld...??
  8. Max72

    Zondag 20 mei 2012

    Ben er vandoor, ff onder een hete douche. Misschien tot later (vandaag)
  9. Max72

    Zondag 20 mei 2012

    Zit alweer op de bank Igor:)
  10. Max72

    Zondag 20 mei 2012

    14 plus anderhalf Von... (ik weet het, maar na 5 uurtjes slaap hap je toch weer;))
  11. Max72

    Zondag 20 mei 2012

    Reken daar nog anderhalf uur reistijd bij, dan hou je weinig tijd over. Maar jij zit in de zorg zeker Igor? Ja, die hebben het het veel zwaarder natuurlijk. Ik kan het weten, woon samen met iemand die erin zit...
  12. Max72

    Zondag 20 mei 2012

    Goedemorgen allemaal:) Beetje laat maar nog bedankt voor de felicitaties (16-05). Heb het erg druk de laatste tijd, werk soms dagen van 12 tot 14 uur, en net nu ik besloot hier weer wat vaker te komen...... Nou ja, het is niet anders. Vanavond/nacht weer van 14:30 tot een uur of 03:00 (hoop ik...) en dan wordt het wat rustiger. Althans, (na nog twee nachtdiensten ma. en di.) IK neem mijn rust!!! Is ook 1 van mijn valkuilen, gewoon doorgaan, niet op tijd je rust nemen,en dan alle stress van het werk meenemen naar huis, ja en dan..... Maar dit keer niet hoor. Door iet te drinken kan ik nu ook veel beter met werkdruk en stress omgaan. Behoud het overzicht beter, kan alles rustig aansturen, en duurt het soms wat langer of blijft er werk liggen, jammer dan.... Je doet wat je kunt, en that's it. Ga nu eerst een bakkie nemen en rustig waker worden. (zat alweer in de werkmail te kijken, is niet goed he, zo vroeg op de morgen;))
  13. Max72

    Dinsdag 15 mei 2012

    Ben er nu echt vandoor, spreek jullie later!!
  14. Max72

    Dinsdag 15 mei 2012

    Dat hoop ik ook voor Tina. Mijn ervaring was dat de "echte" schok/schrik pas later komt. De dag(en) erna eigenlijk. Maaaaar, het komt goed en gaat ook weer over allemaal!
  15. Max72

    Dinsdag 15 mei 2012

    Is ze toch weer weg... Ga ik maar ff stofzuigen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...