Spring naar bijdragen

Maandag 2 mei


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 175
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wil lekker slapen...
Igor, ik heb de douche keurig voor je achtergelaten :)
Hoop dat de koffie je smaakte.
Jaap, das balen.... extra bakkie nemen dan maar..
en Summer ook goeiemorgen ...

Luitjes, ik ga... ben alweer laat, wordt weer rennen, bah....
Tis ook wat met die forumverslaving ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik geloof dat het allemaal weer werkt, maar nu ben ik al wakker en met kleren aan enzo. Kortom geen zin meer. Misschien vanmiddag douchen.

Even iets anders. Dit weekend had ik 8 weken niet gedronken. Op een paar momenten na is me dat heel goed afgegaan. In het begin sleepten Henk en Sha me door de late avonden heen. Ongemerkt. Maar wel gezellig. Dat waren mijn voornaamste drinktijden. Als iedereen slaapt, lekker rustig. Maar dat hoef ik niet terug.

En verder, wat levert het op. Een frisse blik op de wereld, mijzelf incluis. Niet altijd wat je wil zien. Maar als je het niet ziet kan je het ook niet veranderen.

En nu?

Ik wil dit nog wel even volhouden zo. Ik wil niet meer terug. Ik zou me in gezelschappen, feestjes en dergelijke nog wel iets gemakkelijker willen voelen, zo nuchter. En zekerder. En ik moet meer geld verdienen (vind ik). Of meer opdrachten of een bijbaan.

Nou ja genoeg om me mee bezig te houden voorlopig. Ik hoef me niet te vervelen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie morgen Sowhat, Jaap en Blondie.:heart:

Jaap eerst wil ik jou trakteren op een bosje :present::heart::sun::present::heart::sun::present::heart::sun::present::heart::sun::present::heart::sun::present::heart::sun::present::heart::sun::present::heart::sun:
Wat ontzettend knap van je joh. Geweldig. Het zal niet makkelijk geweest zijn maar wel de moeite waard hé?
Je gaat je vanzelf zeker voelen als je langer droog staat. We zijn zo gewend om in beschonken toestand bij mensen te zijn dat we moeten leren om nuchter, feestjes mee te maken. Dat gaat zeker lukken hoor als je het maar vaak genoeg doet.
Maar ga vandaag maar lekker genieten omdat je zolang droog staat. Je hebt het verdiend. Geef jezelf maar een kado.;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedesmorregens Yvon, Will, Igor, Jaap, Summer, Bolletje, Sowhat, Blondie, Borretje:D
Zo, iedereen gehad?
Nee, ook alle latere inloggers nog goedemorgen;)

Jaap:
Voor jou een slinger voor je 2 maanden droog, super! En nu op naar maand 3!
:present::musicnote::moon:B):present::):rose::present::musicnote::moon:B):present::):rose::present::musicnote::moon:B):present::):rose::present::musicnote::moon:B):present::):rose::present::musicnote::moon:B):present::):rose::present::musicnote::moon:B):present::):rose:

Heerlijk weekend achter de rug! Gisteren nog met al mijn kinderen meegedaan aan de familieloop van een hardloopwedstrijd, dat was leuk! Dus nu iedereen een medaille rijker.
Nu ook relaxte dagen want de kinderen hebben hier meivakantie de komende 2 weken. Dat houd dan wel in dat ik moet vechten voor wat tijd achter de computer:o Dus jullie moeten je geen zorgen maken als ik er ff niet ben. Probeer wel iedere dag te komen, want dat blijft me helpen. Vandaag dag 182 droog, toch wel handig zo'n dagenteller die dat voor me bijhoudt:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

182 dagen????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dan krijg jij van mij een supergrote bos :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present:
Zo helemaal alleen voor jou. Heb je iets te doen als je niet achter de p.c. zit.
Geweldig zeg. Das een half jaar. Wow wat goed. Heerlijk voor je en we houden vol hé meis?:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, gisteren een half jaar Bol:) Voelt goed! Bedankt voor je bloemen! Voel me ook goed ben erg blij dat ik zover gekomen ben. Heb het zelf gedaan, maar het forum heeft me er erg bij geholpen.
Bedankt allemaal voor jullie steun, tips, schoppen onder mijn billen en het vooral "er zijn".
En ADB bedankt voor het opzetten en begeleiden van dit forum.

:present::):present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Bor,

Dacht bij het nalezen van gisteravond al zoiets aan te voelen.
Is ook niet niks om nu opeens zo op jezelf aangewezen te zijn, zonder de veiligheid en bescherming die de kliniek biedt.
Maar je staat niet alleen, dat weet je toch ?
Ben stand-by voor je...

:heart::sun: Soulmate

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...