Spring naar bijdragen

Zondag 29-01-2012


Max72

Aanbevolen berichten

Borretje, mag ik je vragen, wat gebeurde er met je kind?

Ik had een jaar geleden problemen met jeugdzorg: de school had ze gebeld. Ik weet, dat ik de laatste week dronken op school verscheen en ik ben bang dat ik deze keer niet ernstig in problemen zit. Mijn partner wil me zowiezo niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 266
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ bolletje: bedankt

@ Kitrit

Heb je niemand waar je steun bij kunt vinden? Vrienden of familie? Ik las bij wie is wie dat je 3 à 4 flessen per dag drinkt. Dat is best veel en op je eentje afkicken kan gevaarlijk zijn! Heb je geen arts waarmee je in vertrouwen kan mee spreken? Kom in ieder geval veel naar het forum en als er iets is, laat het weten, hier zijn best een aantal mensen die je graag met raad en daad zullen bijstaan !!

Laat je seffes nog wat horen?

muffin

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavpnd

Vandaag 8 blikjes

Ben nu aan mijn tweede flesje

Mijn dochter is ziek

Teveel chocolade gegeten

Ach ik lette altijd zo

op dat histamine-gedoe

Komt wel goed

Ze ligt in bed

Met vele bloedneuzen

Zo gaat dat dus

Hier een rustig dagje na gister

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jopie,

Ik zag laatst bij Blik op de weg o.i.d. voorbijkomen dat als je rijbewijs voor je scooter zou worden ingevorderd, je helemaal niet meer in een motorvoertuig mag rijden. Letten op je snelheid dus. Ik rij zelf niet, maar dit schijnt waar te zijn.

We houden je trouwens graag heel.

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Daarop aansluitend..

Dochter had een beugel

oa tegen haar Anita Meyer

spleetje tussen voortanden

Wat was ze blij

Een jaar later besefte ze

het was één van de 7 schoonheden

en een stukje van d'r eigen ik kwijt

Wel, nu hoor ik haar

d'r nooit meer over

Het is geweest

Ze leeft nu!

Dingen hebben tijd nodig

Komt wel goed Fleur

Maar ik kan het me voorstellen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Muffin

ik heb geen Familie in Nederland. Mijn oude en zeer zieke ouders wonen ver. Ik lieg tegen ze dat het met mij goed gaat. Maar in feite ik ben volledig van mijn partner afhankelijk. En zijn gezin en zijn kinderen uit zijn eerste relatie heeft me nooit geaccepteerd. Toen ik naar Nederland kwam hoopte ik een echte gezin te hebben. Wij maakten plannen. De trouwdag was gepland. Maar zijn dochters bereikten dat registratiedag werd geannuleerd.

Zij accepteerden trouwens de voormalige vriendin van zijn vader omdat ze een Nederlandse was en geen kinderen wilde (dus erfenis zou bij hun blijven). Daardoor hun angst dat ik als ik trouw, recht op het geld zou hebben.

Nu, niet getrouwd, zonder werk en zonder geld. Zelfs recht op een uitkering heb ik niet. Dat is bizar.Niet getrouwd, en toch kan ik niet weg. IK heb geen Nederlandse nationaliteit, mijn dochter wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kitrit,

Fijn dat je je weer even meldt. We maakten ons bezorgd over je.

Je zit in een hele moeilijke situatie.

Heb je geen landgenoten waar je contact mee kunt hebben? Ik ken een Thaise, die getrouwd is met een Nederlander. Ze heeft inmiddels een aantal vriendinnen, die ook getrouwd zijn met een Nederlander. Ze helpen elkaar en kunnen samen dingen doen. Ook lekker kwebbelen in hun eigen taal. Dat helpt haar erg tegen de heimwee en eenzaamheid.

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zie hier vandaag een hoop mensen die worstelen met het niet drinken, vraag me altijd af hoe ik dan kan helpen. Blijft een dilemma, bedoel het goed, maar snap ook dat mensen denken van kijk haar nou ze is ruim een half jaar clean en gaat adviezen geven.

Aan de andere kant heb ik ook zoiets moet proberen door te dringen, maar soms kun je niet doordringen omdat mensen misschien niet genoeg moeite willen doen, ik weet niet hoe ik het anders moet formuleren.

Hoe kan ik iemand die drinkt laten zien dat het leven gewoon ook leuk is als je niet drinkt. Hoe kan ik iemand vertellen dat je zoveel meer energie hebt als je niet drinkt.

Hoe kan ik iemand duidelijk maken dat je probs niet verdwijnen als je niet meer drinkt maar makkelijker te handelen zijn.

Hoe kan ik iemand vertellen dat de zon schijnt ook al ziet degene het niet doordat hij/zij aan het bijkomen is van de kater.

Hoe vertel je dit?¿

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...