Spring naar bijdragen

Joy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    635
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Joy's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Goh Lieselot! Eerst was je zeer onder de pillen qua deprie, dan uit gaan en al maanden droog! Je hebt toch vier maanden geleden een kind gekregen? Wie is de donor eigenlijk?? En wat doet je droog staan hier iets? Ik lees al jaren mee en heb niet altijd de behoefte te schrijven maar jouw plots opduikelen en rare verhalen vragen me bijna om te vragen wie je eigenlijk bent en waar je tweede kind dan van is! Vind je nogal vaag!
  2. Joy

    Stoppen

    He Lars, slik je geen refusal meer dan? Je kreeg toch hulp aan huis? Als je dat niet meer slikt, waarom dan niet als je jezelf niet vertrouwd? En hoe gaat het met paniek? Je had er zo'n last van in opvang of helpt Djana je nu? Benieuwd hoe je alles aanpakt!
  3. Joy

    Stoppen

    En laat het draadje van Lars voor het zijn! Amen!
  4. Joy

    Stoppen

    Mensen! Hou het bij jezelf! Of Lars, Lars is, of ik besta of een ander... Of iemand na Refusal ziek wordt of niet! Ieder verhaal staat op zichzelf! En wil je erin mee gaan doe je dat! Heb je twijfels, doe je dat niet! Maar mensen of verhalen in twijfel nemen en wat spuien terwijl je niks over jezelf verteld! Wat een toegevoegde waarde heeft dat en hoe geloofwaardig! Jammer!
  5. En het kortzichtig zijn! Maar prima! Voel je er goed bij!
  6. Jammer! Ik val niemand persoonlijk af! De reactie wel maakt dat je niet schrijft hier
  7. Wees gewoon wie je bent en laat al je wollige praat waar een ander 10 keer over moet denken achterwege!
  8. Ik denk vaak; zal ik me weer aanmelden en meeschrijven of niet? Het gehalte beter te moeten weten; als een soort van Jezus of neder moeten denken terwijl me het niks zegt weerhoudt me! Nederig denken is denk ik juist jezelf weg poetsen als persoon want wat houdt dat in?? Jezelf neerzetten met een kleine J vind ik raar! Je mag er toch zijn als mens! Dasr ligt juist mijn breekpunt!ik zal het vast verkeerd begrijpen maar nederig enzo! Aan me hoela en wat een kul!
  9. Joy

    Stoppen

    Ik bedoel: of je maakt de keus op te geven, dan lig je dood in de sloot! Had meer te maken met je thuis situatie! Nu ben je terug! En nu Lars? Ik zal je in pb anders wel uitleggen wat ik schreef!
  10. Joy

    Stoppen

    Sorry voor typen Maar zit op mobiel!
  11. Joy

    Stoppen

    En dan is jet duidelijk! Of je wil leven..... Dan is het ook duidelijk! De keus maak jij he!
  12. Joy

    Stoppen

    Pffff 10 keer intikken en afijn! Maar Lars! Alles is gezegd! Wat wil jij!! Jw vrouw krijg je niet terug! Maar wil je dat dood in een sloot liggen? Dan moet je daarna handelen
  13. Nog ff, zit weinig op jet forum en zie dat lieve mensen mijn berichten hebben geliked! Lief en dank maar lees en schrijf af en toe, dus als ik jiet reageer is het geen des interesse
×
×
  • Nieuwe aanmaken...