Spring naar bijdragen

Maandag 30 januari


Yvonne

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 379
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nance, ik was ff druk:-)

Ben wel eens gaan fietsen, deed er 45 minuten over maar dat zou naar de 30 minuten kunnen als ik vaker zou gaan fietsen.

Dus met mooi weer wil ik dat wel weer gaan doen.

Met de auto ben ik met een kwartiertje thuis als het niet te druk is onderweg.

Emmaroos, ken(de) je niet maar ook van mij een welkomstgroet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Contract loopt t/m februari en wordt dan niet verlengd. Maar hoef niet meer terug te komen omdat ik nu in ziektewet zit. Dus dat is wel opluchting voor me. Ging iedere dag met lood in mijn schoenen er naar toe en werd er lichamelijk en geestelijk ziek van. Dus van dat probleem ben ik nu af. Sliep er nl. zelfs niet van, lijkt me niet bedoeling van een baan. Wel raar, want ik heb altijd leuke werkgevers gehad. Soms is de klik er niet he. Was zakelijke wereld en ik kom meer uit sociale sector, dus ik ga ook weer in die riching zoeken. Die mensen liggen me meer. En jij?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor jezelf beginnen is ook een optie, maar ik denk dat me dat niet ligt. Alhoewel voor een baas werken is ook niet alles. Sales zal niet mijn ding zijn. Ik ben secretaresse, maar eigenlijk wil ik iets creatiefs doen. Heb tijdje als vrijwilliger ben de plaatselijke omroep gewerkt en dat vond ik super, maar niet betaald he.

Jeannet, idd, die datum klopt niet...... maar ff weer aanpassen en hopen dat het voor het laatst is. Teleurstelling bij afwijzing hoort erbij, dan is het gewoon toch je baan niet... Ben vaak 2e geweest en vond dat wel frustrerend hoor, maar daar laat ik me niet door beinvloeden. Dan maar weer verder zoeken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...