Spring naar bijdragen

PROUD2BME

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.714
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

PROUD2BME's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Goedemorgen allemaal, Kwam even langs om een berichtje voor Lytse achter te laten maar wil niet weggaan zonder iedereen hier veel sterkte wensen met dit grote verlies;( Hee die Bol;) Het gaat goed hier hoor. Hoest met jou en de kleine Puck? Voor degene die zich afvragen wie ik ben.....yajala;) Tis al even geleden.
  2. Lieve Lytse, Wat een verschrikkelijk triest nieuws;( Een steun voor velen, altijd oprecht geïnteresseerd in anderen. Een mooi lief mens! Rust zacht lieve Lytse Liefs yajala
  3. Nu ben ik weg,tot snel misschien;) Het ga jullie goed allemaal!
  4. Kom even iets tegen wat ik moet delen, Moet niet gekker worden zeg!! http://www.telegraaf.nl/tv/opm...en_ei_in_bonbon__.html
  5. Fijne dag vandaag Jane, Had even een telefoontje tussendoor;) Ik ga het strand straks ook even opzoeken met doggie denk ik!
  6. Hi inkie, Zie dat je dag 1 erop had zitten;) Is het gister ook goed gegaan?
  7. Heeeeee die Jane;) Heerlijk zeg zo lang slapen, das al jaren geleden voor mij hihi
  8. Dat dacht ik Kuns;) Hoe meer zielen hoe meer vreugde hè!
  9. Om iedereen een beetje bij te staan vandaag,zet ik mezelf er ook bij;) DAGPACT: Albert Lytse Lies miranda Nadia Vlindertje Kunsie yajala
  10. Alles en iedereen gaat goed hier Bol;) Jammer dat je weer weg moet hihi!
  11. Dat zal vast lukken Vlinder;) Ik ben ook gek op sporten(elke dag) en kan je zeggen dat je je er echt een stuk beter door gaat voelen;) Positieve Energie;)
  12. Welkom Vlindertje! Je gaat hier vast je weg wel vinden! Top dat je het roer om wil gooien! Fijn hè opstaan zonder kater;)
  13. Een hele goedemorgen allemaal;) Jeeeee dat is lang geleden dat ik hier was zeg;( Zie nog steeds wat bekenden op de draad;) Kwam even stiekem kijken of het goed gaat met iedereen! Zie lieve Bol nog steeds trouw,en wat nieuwe namen! Hoop dat iedereen goed gaat! Ik ga goed, Alcohol is voor mij geen dagelijkse strijd meer gelukkig;) Denk in mijn geval dat het een periode van ellende en stress is geweest waardoor ik ben gaan drinken om de pijn te verzachten. De stress en ellende was voor mij gelukkig tijdelijk dus heb ik ook mijn alcohol gebruik makkelijk aan kunnen passen. Ik lees vaak over personen die heel veel mee hebben gemaakt dus begrijp het goed dat mensen naar alcohol grijpen,nou ja.....misschien ook niet want we weten allemaal dat je er niets mee opschiet;( Begreep mezelf ook niet in die tijd eigenlijk;) Ik heb het geluk gehad hier uit te komen maar ook hard aan moeten werken natuurlijk. Weet nu wel van mezelf dat als ik in een mindere periode kom te zitten ik natuurlijk gruwelijk op moet passen! Wens de nieuwkomers veel succes! Het is de moeite waard!
  14. Dag Bollie:) Werk ze vandaag! Xxx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...