Spring naar bijdragen

Bij welke muziek hou jij het niet droog?


Jan40

Aanbevolen berichten

Dat is gedeelde smart en halve en blijf ik niet zo hangen in mijn problemen. Als ik dezelfde belofte gemaakt heb.En iemand beroep doet op die belofte. Ik doe het beste wat in me opkomt dan. Maar geef eerlijk toe ik zorg ook voor mezelf. Want heb inmiddels ook geleerd dat hoe graag je ook wil en doet, je niet iedereen kan helpen. En al helemaal niet als je jezelf daarmee te gronden richt.

Dat leer ik van mijn hulpbehoevende vrienden iig, en is een heftige spiegel.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Da´s de manier van andermans gedachtes uit mijn kop te krijgen. Want jep ik deel niet rap iemands gedachte maar schijn toch bezit te nemen van andermans gevoelens.

Muziek is dan een fijne uitlaatklep.

Hoewel ik er niet in geloof en ook niet mag, vind ik dit wel een mooi nummer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoewel ik weet dat iemand graag hier niet meer is en daaraan meewerk zit ik soms ook wel een beetje opgekropt met mijn eigen gevoelens. Maak van dat soort nummers dan misbruik want is echt niet leuk om iemand die je nog steeds wel de moeite waard vind dood te laten gaan omdat hij dat wil.

En ja ik was overtuigd dus heb geen recht van klagen. Maar kom nu tot de conclusie dat het makkelijk was om mijn gevoel on hold te zetten. Maar mijn gevoel komt er nu uit. Ik mis hem stiekem toch wel. en houdt hem tegen alle afspraken in nog wel in leven. En dat juist brengt boelveel twijfels naar boven. Of ik wel zo een goed maatje om dood te gaan was.

Alles uitgesproken naar elkaar, maar dan nog kan ik hem niet loslaten. En dat was juist de belofte.

Ik kan het niet, blijf van hem houden. Als heeft hij mij boel veel bevestigingen gegeven dat het goed was. Speelt een stukje egoïsme bij, steun en backup.

Bij zijn dood viel dat weg en moest ik alles zelf doen.

En heb lang veel zelf gedaan, maar val toch steeds op hem terug. Wil hem niet lastig vallen, maar heb zoveel steun gehad aan zijn aanwezigheid.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind het zo moeilijk om te spreken voor de doden dat heeft me nog nooit iets goeds opgeleverd, maar mijn moeder leeft nog wel en is niet van plan om dood te gaan, hoop ik dat ik soms beslissingen voor kan maken ookal zijn mijn broers er niet altijd mee eens.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...