lady jane Geplaatst 3 april 2015 Rapport Share Geplaatst 3 april 2015 voor de paas-aardappelsalade:http://www.telegraaf.nl/vrouw/culinair/23846425/__Zo_schil_je_een_aardappel_zonder_mes__.html Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Phaedra Geplaatst 23 april 2015 Rapport Share Geplaatst 23 april 2015 Ik ben begonnen mijn lunches te wijzigen van bammetje met kaas naar een lekkere salade, maar deze kunnen natuurlijk ook als maaltijdsalades gebruikt worden. Gezond en lekker! Salade met geitenkaas, appel en honingdressing: 100 gr gemengde sla (alles wat je lekker vindt) 1 appel 2 eetlepels gehakte walnoten (of peccan, of wat er voor handen is) handje rozijnen handje druiven 50 gram geitenkaas Dressing: 1 el olijfolie 1 el Balsamico Azijn 1 el honing 1 tl citroensap evt 1 teen knoflook geperst (doe ik alleen thuis, niet op werk ;-) Snij de appel in stukjes, halveer de druiven, sla, appel, druiven, rozijnen mengen, dressing kloppen en over de salade schenken. Geitenkaas eroverheen verkruimelen en walnoten erover strooien.. Eet smakelijk :-) Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Yogajuf Geplaatst 13 mei 2015 Rapport Share Geplaatst 13 mei 2015 Voor gips en spuddeke: 1 blikje (400 g) zwarte bonen, gespoeld en uitgelekt 1 blikje (400 g) kidneybonen, gespoeld en uitgelekt 1 blikje (400 g) cannelini bonen, gespoeld en uitgelekt 1 klein blikje mais (liever biologisch ivm genmanipulatie), gespoeld en uitgelekt 1 groene paprika, in kleine stukjes 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 rode ui, gehakt Voor de dressing: 1/3 kopje olijfolie 1/3 kopje rode wijnazijn 2 eetlepels limoensap 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel suiker 1 teentje knoflook, geperst 1/4 kopje koriander, gehakt 1 grote theelepel komijn 1 theelepel zwarte peper 1/2 theelepel chilipoeder 1 scheutje scherpe chilisaus Bonen en groenten samenvoegen in een slakom; ingredienten voor de dressing in een kom mixen met de garde (of vork, als je die niet hebt). Lekker mengen, klaar is kees! Belangrijk: Minimaal een uur in de ijskast laten intrekken. Niet-vegetariers kunnen de salade nog opleuken met gerookte kip, bijvoorbeeld. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden