Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Vie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9991
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Vie

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

543 profielweergaven
 1. Vie

  Donderdag 16 mei 2013

  Trouwens, ik weet wèl waarom ik inlog. Zenuwen. Nog steeds een trigger. Zes weken geleden is mijn linkeroog geopereerd aan cataract, en meteen hebben ze er een kunstlens 'op sterkte' in geplaatst. Dat wil zeggen dat ik van min 18 naar min 2 ben gegaan. Fantastisch! Morgen doen ze mijn rechteroog, dat kunnen ze naar min 1 brengen. En hoezeer ik me hierop ook verheug, de adrenaline giert nogal door het lijf. Een rustigmakertje is dan snel gehaald, en dat willen we niet.
 2. Vie

  Donderdag 16 mei 2013

  Dag dag. Kom ik voor het eerst in twee maanden even kijken, zie ik meteen twee bekenden. Hier alles goed, eigenlijk geen noodzaak tot inloggen. Gewoon een idee: eens even kijken wat er gaande is. Old habits die hard, hihi.
 3. Goeiemorgen, Ben al een tijd niet meer op het forum geweest. Soms heb ik voor mezelf even een reminder nodig om te weten waar het allemaal ook al weer om ging, niet drinken. Vond: www.deopfrisfabriek.com met 10 goede redenen om de alcohol te laten staan. Kan ik iedereen aanraden.
 4. Kwam vanmorgen met het opruimen van de berging een fles wodka tegen. Moet zeker vier jaar oud zijn. Ik kan er natuurlijk altijd nog pruimen op zetten voor de boerenjongens. Maar opdrinken? Wat leuk als je ontdekt dat de roes van alcohol niet meer nodig is.
 5. Vie

  dinsdag 6 November

  Wervelwind, wat een heel mooie gedachte, ergens of op iemand verliefd zijn vandaag. Ik word er helemaal vrolijk van! Dankjewel. Lavendel, ja dat is grrrrrr, hè, dat het nog steeds stoer gevonden wordt, dat zuipen. Bah!
 6. Hi Hannah, Nee hoor, ik woon alweer bijna anderhalf jaar fulltime in Rotterdam, met twee katten en een hond. Hoop dat het jou goed vergaat.
 7. En na dat jaar van geestelijk herstel komt de groei, die toch wel een tijd stil heeft gestaan met drank. Tenminste in mijn geval was dat zo. Helemaal geen somber beeld Soothe. We zijn nou toch op de wereld, dan ook maar alle hobbels en butsen erbij nemen. Wie er ongeschonden doorheen komt mag zijn vinger opsteken
 8. Vie

  dinsdag 23 oktober

  Madelief ik word ter plekke verkouden nu ik de berichten lees. Geen griep gelukkig. Ben erg benieuwd hoe je overnachting SS Rotterdam is geweest. Dat komt omdat ik op Katendrecht woon, en af en toe publiciteit voor de SS R doe. Beterschap! Huttula, (wat een leuke naam, het klinkt een beetje als een safari in zonnig en avontuurlijk Afrika), ik ben het helemaal met je eens, zomaar overdag een dut doen, daar word je zaggerijnig van. Ik tenminste wel. Dan beter naar buiten. Ik ben weer aan het joggen! Hoera! Dacht dat het nooit meer zou kunnen met een hernia. Maar het kan. Hondje mee, we word
 9. Vie

  zaterdag 20 oktober

  Apple(tje) (Ik zit er net eentje te schillen, hihi) ik heb in mijn forumverleden heel wat vermaningen van Tactive gekregen vanwege onwelvoeglijke woorden. Een lijst is er voor zover ik weet niet en het hangt ook er vanaf, welke T-medewerker er mee zit te kijken. Soms kan je vokking dit of vokking dat zeggen, maar het K-woord mag beslist niet.
 10. Vie

  zaterdag 20 oktober

  Haha Borretje, dan wil ik je niet meemaken op een slechte dag ; Kwam even bij jullie kijken, nu weer voort. Toch fijn dat het forum er nog steeds is.
 11. Vie

  zaterdag 20 oktober

  Lavendel dat is een waar woord, leven zonder drank is iets heel anders. Ik ben nou zo'n beetje 4 jaar gestopt en merk nog steeds hoeveel invloed die jaren hebben. Nou ben ik er wel eentje van non blaterare sed polire (niet lullen maar poetsen, sorry Tactive voor het lullen, maar zo luidt de vertaling) en dat heeft me er overheen geholpen. Maar mijn hemel, wat doe je jezelf aan, als je je toevlucht in drank zoekt. Dat is niet niks en heeft een enorme impact.
 12. Vie

  zaterdag 20 oktober

  Borretje ik schiet ter plekke in de lach van jouw commentaar. Zo, die is raak! Beter om vandaag niet te dicht bij jou in de buurt te komen? Volgens mij heeft er trouwens niemand gezegd dat ze drinkt omdat.... Het kan soms geen kwaad om even wat zwarte proppen uit je verleden in de vuilnisbak te gooien. Maar ik vind je reactie nog steeds verfrissend.
 13. Oh wat leuk Madelief, dan zit je bij mij om de hoek. Ja het is heel mooi De Rotterdam, hoop dat je er van geniet!
 14. Hey Rapi, got ik kom hier niet weg met al die ouwe bekenden, wat leuk zeg. Met mijn oren gaat het zoals altijd, ik ben nou eenmaal slechthorend, maar dat ben ik al 34 jaar. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Madeleine, blijkbaar heb je zonder viervoeterig vriendje (leuke uitdrukking) toch wel een bos in de buurt, en dat heb ik nou weer niet. Misschien heb je liever een bak snert na afloop van je wandeling. In ieder geval hoop ik dat je je hoofd leeg kan maken en je kan ontspannen. Nu moet ik weer aan het werk en veel liefs voor jullie allen.
 15. Madeleine, net wat ik dacht, lekker wandelen in de natuur. Kleed je wel warm aan want het is guur. Heb je ook een wandelmaatje aan de lijn? En dan afsluiten met warme choco?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...