Spring naar bijdragen

kameleon

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.491
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

kameleon's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Goedemorgen lieve mensen, Hier na lange tijd een berichtje van mij. Alles gaat goed nog steeds geen druppel gedronken. Ben hartstikke druk met mijn Ruilkring het gaat goed!
  2. kameleon

    Ik zal me even voorstellen.

    Lieve Sha... Wat moet jij je eenzaam voelen in je gevechten. geweldig dat je de alcohol hebt weten te weerstaan. Probeer toch die knop aanmelden in te drukken, je hoeft het niet alleen te doen. Die mensen zijn ervoor, een gesprek helpt altijd. Ik heb ook hulp gevraagd bij mijn alcohol verslaving...ben geen vrager, Heb wel mijn eigen invulling aan de hulp gegeven omdat ik vind dat niet ieder mens hetzelfde is en niet in een boekje past :-) Gelukkig dachten ze met mij mee en hoefde ik niets met de boekjes en vragenlijsten te doen. Op die manier is het mijn ding geworden en is het gelukt om van de drank af teblijven. Lieve Sha, heel veel sterkte en ik hoop dat je weer in je eigen kracht komt te staan!
  3. kameleon

    Jaarpact

    Lieve allemaal... Heel erg bedankt voor de felicitaties! Op dit moment zit ik op Texel, de laatste dag van de vakantie alweer. Vorig jaar stonden we op dezelfde plek, dat was mijn eerste vakantie zonder alcohol, had toen voor de zekerheid antabus mee. Het afgelopen jaar is zonder meer goed geweest voor mij, nog steeds ADB. Het bevalt mij goed, natuurlijk zijn er momenten dat ik trek heb in een glas wijn en met dit prachtige weer lonkt de koude rose. Maar ik weet dat ik er niet aan moet beginnen. 1 GLAS IS FUNEST. Op tijd mijn rust nemen is ontzettend belangrijk, en zo moeilijk:D, zit niet in mijn aard. Ik wil graag tegen iedereen zeggen zet door, het is de moeite waard! Liefs, van mij!
  4. Sapjes drink ik niet meer, doe mij maar koffie met hete melk en thee, daar vaar ik wel bij. Truitje van Harte Gefeliciteerd met je nieuwe levensjaar! Maak er een fijne dag van. :present::present:
  5. Ankerpuntje Wat een wonder is het toch, dat je 's ochtends bij het wakker worden direkt weet wie je bent, 'waar je lichaam is' en hoe alles werkt: na je droomreis pak je de draad van het aardse leven zò weer op. Soms is het minder vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij een narcose. Dan word je uit je lijf weggestuurd, verder weg dan ooit. Het "Kom ik wel terug?" is iets dat sommigen zelfs èlke avond aangrijpt. Een dierbare tekst of afbeelding kan dan een prima ankerpunt zijn. Door je daar vlak voor 'vertrek' op te richten en dat ook te doen direkt na 'terugkeer', geef je jezelf richting. Zoek in poëzie, kunstboeken of religieuze teksten tot je iets aansprekends vindt dat boven het alledaagse uitstijgt. Leef ermee, ook in goede periodes, zodat je - op je nachtkastje en van binnen - een anker hebt voor in stormachtiger tijden.
  6. Goedemorgen, is er nog koffie?
  7. Een slinger voor Dinah, Van Harte Gefeliciteerd!!!
  8. kameleon

    14-2- 13 donderdag

    Goedemorgen. Koffie en een sigaretje, de dag is weer begonnen
  9. Hoi Dune, De ganzen vliegen hier over, gaan er als een haas weer vandoor:)
  10. Goedemorgen Jootje, Vroege vogels, die Zeeuwen:D
  11. Goedemorgen! Lekker koffie en een sigaretje:D Werd wakker van het onweer, rare gewaarwording.
  12. Geweldig Soni, ben zo blij dat je weer op de rit bent! Nu de rit op de fiets.... ik lopen met de hond....ook in de regen... wens je een hele fijne dag!
  13. Draak:sun:, was weer gezellig!
  14. Je lichtje brand, dus ja... Alles goed?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...