Spring naar bijdragen

woensdag 13 maart 2024


Aanbevolen berichten

25 minuten geleden zei alesto:

 

Bedankt @Nienes, ik heb je berichtje aan mijn vriend laten lezen en hup, “gesprek” was op gang! Hij heeft in ieder geval geluisterd, hij is een “nuchtere” makkelijke man, hij drinkt met mij heeeeel veel, maar als hij een doel heeft, paar keer hele marathon gelopen, gaat gewoon die knop om, hij drinkt ook thuis niet als ik dat niet zou willen. Nu wel even goed onder de aandacht gebracht en gezegd dat ik met mijn lichamelijke klachten en drukke hoofd het gewoon mis om te verdoven, vandaag toegelaten en lekker tegen jullie geklaagd….

Wat goed dat jou, die momenten zouden steeds korter duren, maar het zal eerst blijven triggeren. Ik moet net als jij ook gaan bewegen en de patronen moeten doorbreken.

 

Sporten is wel een goeie manier om de dopamine te krijgen die je niet meer van de alcohol krijgt. En een extra reden om niet te drinken. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@alestobrandend maagzuur heb ik niet gehad, dat moedeloze gevoel wel… maar ondanks dat je het nu echt niet kan geloven… het wordt echt beter. Laat het er vooral lekker uit en probeer het niet op te kroppen. 
Super vervelend dat je vriend geen begrip heeft, hopelijk kunnen wij je een stukje verder helpen. Wie weet sta je morgen een beetje beter op  :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...