Spring naar bijdragen

pactdraadje voor baclofen, Refusal en Antabusgebruikers


bolletje

Aanbevolen berichten

Goedemiddag,

 

Wat is er anders aan de thiamine op recept en die van het reguliere circuit? 100 mg in tablet of capsulevorm is voor niet al teveel geld verkrijgbaar, maar ja, neemt het maag-/darmstelsel dat nog op als je lang hebt gedronken?

En merkt iemand het gebruik van thiamine? Mijn lever speelt licht op als ik 100 mgr ineens inneem, doe dat dan ook maar 2 x 50 verdeeld over de dag, je plast het teveel toch uit...

Wat zijn jullie ervaringen met Refusal? Ik probeer nu Selincro, maar de niet gewenste bijwerkingen (spierkramp, slapeloosheid) zijn nogal hevig, misschien is Refusal beter, omdat dat de bijwerkingen juist de bedoeling zijn, maar juist als je drinkt!?

bewerkt door Syertse
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik geloof dat ik gisteren ben vergeten te melden. Volgende maand slik ik het een jaar. Nu 2 maal per week 250 mg. Al bijna een jaar en ik pieker er niet over om ermee te stoppen. Mij veel te link. Ik doe nu de intensieve behandeling bij Tactus en ik ben er zeer tevreden over en ik schiet ook lekker op. Alleen denk ik niet dat ik ga stoppen met de refusal. Misschien blijf ik wel mijn leven lang slikken. Ik weet het niet. Zo lang ik mijn impusen niet onder controle heb ga ik dat zeker niet doen. Ik ben bij mijn GGZ behandelaars nog in bespreking of ik hierna nog een therapie ga doen en welke dat dan wordt. Ik zou graag iets doen mbt impulscontrole, maar therapie zorgt bij mij voor veel beroering. Dus ik moet eerst helemaal stabiel worden weer voordat we gaan beslissen of en wat ik ga doen.

 

Toen ik de eerste keer Refusal kreeg was dat 500 mg twee maal per week en na twee weken werd ik er zo suf van dat ik er onmiddellijk mee moest stoppen van mijn psychiater. maar met die 250 mg gaat het heel goed. Geen bijwerkingen meer gehad

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn dat het goed gaat Blekje. Had je mijn mail laatst wel ontvangen? Was voor de verjaardagsmail nog. Had nog een vervolg willen schrijven maar is er nog niet van gekomen. Ik ben soms gewoon te druk en ik probeer mezelf niet meer onder druk te zetten, wat haalbaar is, is haalbaar. Het gaat om de rust, nietwaar? :rose:

 

Als ik twijfel neem ik wel refusal. Ik denk wel dat ik op een gegeven moment klaar ben om het ook zonder te kunnen. En de verslavingsarts dringt daar toch ook wel op aan. Zal eens vragen of hij bezwaren ziet tegen door blijven slikken.

Oh ja dat is ook zo, ik had de dag voor mijn verjaardag jouw mail ontvangen en gelezen, maar hem weer helemaal vergeten omdat ik toen nog helemaal niet lekker in m'n vel zat. Dus heb ik er ook niet opgereageerd. Maar dat komt nog goed ;)

 

Ik vind dat wel een goed punt voor hier het doorslikken van de refusal. Ik heb herhaaldelijk opmerkingen voorbij zien komen van mensen die het hun leven lang eventueel willen blijven slikken. Wat is eigenlijk de motivatie om dat te doen. Gaat het in dat geval altijd om angst te bezwijken voor een impulsieve drang? Ik heb dat met roken herhaaldelijk gehad Ik ben zelfs eens 12 jaar gestopt geweest met roken en onder zware stress heb ik impulsief weer tabak gekocht. Andere keren waren het de depressies die weer een start uitlokten, maar over het algemeen kan ik toch na jaren gestopt te zijn maar zo weer beginnen. Ik vind het afschuwelijk wanneer ik me zo door mijn impulsen laat leiden. Hoe gaan jullie daarmee om? Refusal geeft je in ieder geval een aardige periode bedenk/afkoeltijd

bewerkt door Blekje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hij zit er weer in, welliswaar op de verkeerde dag, maar voort uit dan maar. Ik was aan het begin ook bang voor reacties op deodorant en eten met wat alcohol. Met een halve in de twee dagen merk ik dat niet. Laatst kreeg ik een zgn alcohol vrij biertje voorgeschoteld waar achteraf wel wat in bleek te zitten. Ik heb het niet gemerkt. Het zal wel van persoon tot persoon verschillen en van de dosering afhangen. Ik begreep van mijn ha dat bij normale gezondheid refu niet schadelijk is op zich.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vandaag ook weer.

 

Ik had het in het begin ook Loen. Bang voor gebak waar wel eens likeur in zit en deo. Maar ik denk er nu niet meer over na. Het enige dat ik er wel om laat is de melkkefir Daar zit echt 0,5 tot 2 procent in. Maar ik heb zelfs mensen gehoord die dat ook nog gewoon drinken. En stoofvlees kun je rustig eten want als 't gekookt is is de alcohol vervlogen. Bedenk maar dat alcohol zoveel schadelijker is dan een pillietje dat al zoveel en zo lang voorgeschreven wordt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zit er weer in!. Ik ben er ook zo één die van plan is voor mn verdere leven refusal te slikken. Ik weet gewoon zo langzamerhand dat als ik dat niet doe ik op een gegeven moment weer voor de bijl ga. Het monstertje lijkt nu wel verdwenen maar ik weet dat het zich nog ergens schuil houdt. Heel misschien ga ik over een aantal jaren over op stand by, dwz dat als ik zie aankomen dat het mis gaat er een slik, maar denk zelf dat dit ver in de toekomst is, als dat al kan. Het is echt het enige wat tot nu toe werkt dus waarom zou ik er mee ophouden. Ik zie verslaving nu toch echt als een dodelijke hersenziekte, als dat met een pil op te lossen ben ik stom om die te laten staan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...