Spring naar bijdragen

pactdraadje voor baclofen, Refusal en Antabusgebruikers


bolletje

Aanbevolen berichten

Hoi,

Ben sinds een week Refusal-slikker. En ik ben zo verschrikkelijk moe. Ik kan acht uur slapen, wakker worden, en een uur later weer acht uur slapen? Misschien heeft het ermee te maken dat ik ook lichtelijk grieperig ben, maar ik maak zo niets meer van de dag mee. Ik val echt letterlijk om van de slaap. Iemand die het herkent n.a.v. Refusel innemen? Anders moet ik het gewoon even bij de griep zoeken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor het antwoord, Shahire! :D

Ik ben vandaag voor het eerst weer monter. Volgens mij was het eerder de griep dan de medicatie. Maar ik zal het nog even aankijken. Het is niet erg om moe te zijn, maar ik moest gewoon liggen als ik moe werd en dat vond ik toch minder. Een soort aanval ofzo. Maar het is weer over, zo het lijkt. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag,

ik heb eigenlijk eens een vraagje.

De meeste refusal-gebruikers spreken steeds over het innemen van "het groene pilletje", maar bij mij is de refusal helemaal niet groen, maar wit.

Heeft wel een gifgroene verpakking. Zijn er nog meer mensen bij wie de refusal gewoon wit is, of ben ik de enige.

Krijg ze wel op doktersadvies, bij de apotheek, dus ik neem aan dat het toch wel de juiste zijn. Maar vind het wel vreemd.

Kan iemand mij antwoorden???

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik dacht dat het om ecstasy ging, die zijn namelijk wƩl groen, hahaha!

Hier de baclo weer geslikt, helaas moet dat vier keer per dag en

dat lukt me niet altijd.

Ik vergƩƩt het gewoon! Maar dan komt de trek dus wel weer opzetten...

Toch gaat het gelukkig allemaal goed, zo'n stok achter de deur is toch fijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even een vraagje over Refusal. En waar kan ik dat beter stellen dan in het draadje voor Refusal. :)

Twee weken geleden heb ik contact gehad met de huisarts, omdat ik het gevoel had continu een kater te hebben, zonder te hebben gedronken. Ik had de dosering zelf al aangepast naar om de dag een pil slikken. Ik reageerde dus nog steeds heftig. Dus in overleg besloten om de pil om de twee dagen te slikken. Gaat allemaal goed en dat doe ik nu twee weken.

De huisarts had al aangegeven dat hij het liefst heeft dat ik vanaf deze week terugga naar een pil per week om er vervolgens compleet mee te stoppen. Maar is dat niet iets te vroeg? Ik kan er tegenin gaan natuurlijk en blijven slikken. Maar hoelang staat er voor gebruik van Refusal? Is anderhalve maand voldoende?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Madeleine er staat niet iets voor de tijd dat je Refusal neemt volgens mij. Ik slik het al zo'n 20 jaar en blijf als het goed is tot mijn dood slikken.

Misschien is het verstandig om 2 halve refu's te slikken per week. Ikzelf slik twee keer een kwart, maar dat is ook voor iedereen verschillend.

Ik zou proberen om twee halve pilletjes te blijven slikken, en dan eens kijken of je er in het voorjaar en de zomer nog zoveel last van hebt.;)

Ik ben vergeten te melden dat ik hem weer geslikt heb.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je wel voor het antwoord, Bol. :)

Het zijn er nu ongeveer twee per week en ik kan dat natuurlijk altijd nog reduceren naar een twee halve per week of twee kwartjes. Ik denk er nooit zo aan om iets te breken. Maar is natuurlijk een idee. :) Huisarts vind het ook geen probleem als ik het blijf slikken. Is waarschijnlijk iets te snel geweest met willen stoppen. Als ik hem vandaag goed begrepen heb.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...