Spring naar bijdragen

Zondag 7 augustus 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Goede morgen! Wauw @ikkanhet van harte met deze overwinning! Was gisteren boek van Allan Carr aan het lezen over stoppen met alcohol. Bijna uit. Krijg trek in drank door te lezen over drank. Maar goed dat mag trek krijgen....vervolgens niet drinken houdt me scherp en nu weer fris wakker geworden:)

Fijne dag ook @Yvonne en @Fonny en alle andere mensen:sun:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Lekker geslapen in eigen bed.  Ik viel gisteren op het perron, er liep opeens een hond voor mijn voeten. Zelfs mijn partner die voor me liep hoorde  de smak die ik met mijn hoofd maakte op de stenen.  Toen ik lag dacht ik: dit moet wel erg zijn.  Maar heb geluk gehad geloof ik.   Ik heb bij thuiskomst wel even de huisartsenpost gebeld, en die gaven wat adviezen waar ik op moest letten.  Dan ben ik blij dat ik niet drink, want daar had ik dan vast naar uitgekeken, en dat had dan niet gekund. En dan had ik het misschien toch gedaan. 

Ja precies @Berkje, trek krijgen mag, er is dan niet iets wat je fout doet of zo. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie morgen allemaal,

Plaatjes Ziekte Dit zie jij dus niet meer in de spiegel ikkanhet. Hartstikke goed wijfie. Proficiat. Trakteer jezelf maar eens op een mooie bos bloemen of zo.

Wat gaan jullie vandaag doen? Ik ga de struiken en planten water geven, terras schoon maken, uurtje rusten, even wasje doen en dan een brood bakken. Das zooooo leuk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...